Satılık MSI GS60 Ghost Pro - Gaming Laptop

Mehmet Ali Ertunç

mehmetaliertunc.com
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.mehmetaliertunc.com
[MENTION=11785]qwerty06[/MENTION] - SATILMIŞTIR.

Merhabalar,

2. Gaming Laptop satışım ile karşınızdayım :) İlkini kaçıranlar için belki bir fırsat olur. Öncelikli olarak satma nedenim acil nakit ihtiyacı ve masaüstüne geçiş yapmak istememdir.

Bu laptop'un diğer markalarda kesinlikle aynı muadili yoktur. Toplam 1.9 KG ağırlığı ve ince yapısı ile görenler ilk ultrabook sanmaktadırlar.

MSI GS60 Ghost 2PC-461TR

İşlemci : Intel Core i7-4710HQ 2.5GHz
SSD : 128 GB Kingston M2 SSD
Harddisk : Hitachi 1 TB 7200 RPM

Ekran Kartı : Nvidia Geforce GTX860M
Bellek : 8 GB DDR3 1600 MHz Ram
Ekran : 15.6" 1920X1080 Parlamaz Ekran

Ekstra : Killer Gaming Ethernet - MSI Gaming Mouse - Sırt Çantası - El Çantası

Günümüz itibari ile oynayamayacağınız hiç bir oyun yoktur.

Satış fiyatım 2750 TL'dir. Sadece Havale - Eft kabul ederim. veya 9 Taksit olur vade farksız.

Kesinlikle darbe, çizik vs.. yoktur sıfırdan farksızdır. 2 yıl daha garantilidir.

Önceki Alışverişim : http://www.ytpara.com/e-ticaret/60370-satilik-msi-ge60-0nd-gaming-laptop.html'de olduğu gibi sadece Havale ile satarım.

366826-msi-gs60-ghost-pro-3k-keyboard.jpg

MSI-GS60-presenta.jpg

IMG-2248.png

Son düzenleme:
uçak uçak iyiki aldım ha fan falan hıkaye gram ısınma yok :D

Ağzımın suları aktı para olsada alsam

Beni 15 ekran kesmiyor 17.3 olacak :)):

Cihazın sıfırlarına baktım en uygun yerde n11 gibi sitelerde 6 - 7 lira arası parası ve ihtiyacı olanın kesinlikle kaçırmaması gereken bi cihaz.

Konu bir hafta kadar önce açılmış olsa kaçırmazdım yeni aldım bende daha

ihtiyacım olsa kaçırmazdım fiyat gerçekten çok uygun [MENTION=11282]bkrmyss[/MENTION] hocam bence fırsat ayağına gelmiş kaçırma :)

ihtiyacım olsa kaçırmazdım fiyat gerçekten çok uygun [MENTION=11282]bkrmyss[/MENTION] hocam bence fırsat ayağına gelmiş kaçırma :)

G serisi arıyorum ben gecen konu açmıştım ama o kadar para verilmez denmişti ben de ikinci ellerine bakıyorum . Sebebi ise Asus olması bi de laptopun tipi beni ben den alıyor :) G serisi :)

MSI Gaming bir mağazada git gör derim mutlaka :)

9 taksit nasıl oluyor :D güzel makine zamanında msi değilde lenovo aldım diye çok kızıyorum şimdi kendime

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri