Satılık Organik Hitli Bayan Hesaplar Ucuzdan

cihan147

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar elimde bulunan hesapları satışa çıkarıyorum.Hiçbiri bot vb gibi illegal yollarla kasılmamıştır hepsi organik takipçilerdir.Hepsi Facebook Onaylıdır emaileri mevcuttur rastgale açılmamıştır. Her hesabın fotoğrafları bulundugu hesaplarında linki verilcektir sıkıntı olmaz.

1.Hesap TIKLAYIN
İstenilen Fiyat = 50 TL

2.Hesap TIKLAYIN
İstenilen Fiyat = 40 TL

3.Hesap TIKLAYIN
İstenilen Fiyat = 45 TL

4.Hesap TIKLAYIN
İstenilen Fiyat = 20 TL

Nasıl kasıyorsun hocam bu hesapları böyle kısa sürede :)

en büyük fake hesabım 180 k melisasadi yazarsan instagrama anlayabilrsin bayan hesapları kasmayı seviyorum birnevi hobim :)

korkutuyorsun hocam :D

takibe takip şeklinde mi ? yoksa hastaglarla vs yürüyen bi iş mi ? çünkü 3-4 gün gibi bir sürede böylesine takipçi ve etkileşim elde etmek bana göre güzel bir başarı.

biraz taktik vereyim ozaman kasmak isteyen olursa

1-İlk başlarda takipçi kasmak istiyorsanız hesabınız gizli olsun
2-Sonra hiti yüksek fake hesaplar buluyoruz son fotoğrafı beğenenleri takip ve fotoğraflarını beğeniyoruz
3-Zaten takip ve fotoğraf beğendigimiz erkek olunca geri dönüşümü yüksek oluyor

birde fotoğraf beğenmekte çok etkili oluyor takipçi kasarken

:D aynı yöntemi kullanıyoruz 1 haftadalık kastığım hesap var benimde öyle aynı şekilde ama benimkisi yabancı günde 800-1k arası geri dönüş alıyorum

Yorumlara bak :D :D hocam bu hesapları böyle kasıyorsunuz peki sonra bu hesapların ismini filan her şeyini değiştirdiniz diyelim sayfa yapacaksını beğeni geliyor mu ?

Yorumlara bak :D :D hocam bu hesapları böyle kasıyorsunuz peki sonra bu hesapların ismini filan her şeyini değiştirdiniz diyelim sayfa yapacaksını beğeni geliyor mu ?

hesaptaki takipçiler erkek olunca ona göre isim değiştirirseniz beğeni geliyor takipçi düşüşü oluyor ama beğenide geliyor denemiştim :D

valla ben hiç denemedim ilk defa kasıyom zaten :)

---------- Spam Engelliyici 23:37 ---------- Önceki Mesaj 23:37 ----------

hesaptaki takipçiler erkek olunca ona göre isim değiştirirseniz beğeni geliyor takipçi düşüşü oluyor ama beğenide geliyor denemiştim :D

kardeş senin limitin ne peki mesela günde kaç takip ediyorsun?

valla ben hiç denemedim ilk defa kasıyom zaten :)

---------- Spam Engelliyici 23:37 ---------- Önceki Mesaj 23:37 ----------

kardeş senin limitin ne peki mesela günde kaç takip ediyorsun?

ben engel yememek için 10 dakikada 50 kişi takip ediyom o süredede fotoğraf beğeniyorum

peki kaç kere yapıyosun günlük takip limitin varmı mesela günde 1k kişimi takip ediyorsun? ben saatte 160 yapıyorum

bazen engel geliyor ama kastıgım hesap çok olunca zamanımda oldukça bu işlemleri yapyıyorum

Ciddi anlamda 100k gibi kasılır mı ? 1 ayda filan ? yoksa 20-30k ancak mı ? aslında sayfa olarak kullanılabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri