KANAL SATILMIŞTIR.
Kanal Adi : Sadece alıcıya
Kanal Kategorisi : Sadece alıcıya
Kanal Dili : Sadece alıcıya
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 3 ay önce.
Abone Sayisi : 1800
Kanalinizda UYARI Varmi : Temiz
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Ortalama 120TL
Kanal Satis Fiyatiniz : 7.000TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :
Kanalda 178 adet video vardır. Videolar 10dk+dır. Pinsiz ing adsense bağlıdır. Bu ayın kazancı bugüne kadar 538 sterlindir(3600TL). Pinsiz ing adsense ile birlikte teslim edeceğim ve bu ayın kazancıda size gidecek.
Başka bir video atmanıza gerek yok. isteğe bağlı olarak atabilirsiniz size vereceğim kaynaklar sayesinde. 10binlerce içerik bulabilirsiniz bu sayede bu kategoride atmaya uygun olarak. Videolar tabiki de özgün değildir
. Size nasıl çalışmanız gerektiğini, nelere dikkat etmeniz gerektiğini de detaylı şekilde aktaracağım.
2 yıldır ekmeğini, pastasını yediğim hala da yemekte olduğum bir kategoridir. 2 yıldırda bu kategoride hiç telif yemedim. Elbette ki bunun garantisini size vermem ama
Çölde kutup ayısıyla karşılaşan bahtsız bedevi alırsa başım ağrımasın.
Görüldüğü üzere az izlenime bile güzel kazanç bırakan bir kategori. + hızlı hitlenip, kazandırmaya başlayan bir kategori. İzlenimler daha da arttığı zaman kazançlarda çok tatmin edici seviyelere gelebiliyor.
Spam bitti diye sürekli nara atanlara inat devamını getirip güzel kazançlar elde edebilirsiniz.
Yeteri kadar bilgiyi aktardığımı düşünüyorum.
Ve elbetteki özgün kanalların bile riskte olduğu youtube camiasında, bu kanalıma kesinlikle bir garanti vermiyorum. Aldınız kanalı 1 saat sonra kanal kapandı, garanti yok. Kanalı alan kişi bu şartları da kabul etmiş sayılır.
---------- Spam Engelliyici 21:33 ---------- Önceki Mesaj 21:30 ----------
Al kardeş 15kyada değil 7bine veriyorum.
Kanal Adi : Sadece alıcıya
Kanal Kategorisi : Sadece alıcıya
Kanal Dili : Sadece alıcıya
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 3 ay önce.
Abone Sayisi : 1800
Kanalinizda UYARI Varmi : Temiz
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Ortalama 120TL
Kanal Satis Fiyatiniz : 7.000TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :
Kanalda 178 adet video vardır. Videolar 10dk+dır. Pinsiz ing adsense bağlıdır. Bu ayın kazancı bugüne kadar 538 sterlindir(3600TL). Pinsiz ing adsense ile birlikte teslim edeceğim ve bu ayın kazancıda size gidecek.
Başka bir video atmanıza gerek yok. isteğe bağlı olarak atabilirsiniz size vereceğim kaynaklar sayesinde. 10binlerce içerik bulabilirsiniz bu sayede bu kategoride atmaya uygun olarak. Videolar tabiki de özgün değildir
2 yıldır ekmeğini, pastasını yediğim hala da yemekte olduğum bir kategoridir. 2 yıldırda bu kategoride hiç telif yemedim. Elbette ki bunun garantisini size vermem ama
Görüldüğü üzere az izlenime bile güzel kazanç bırakan bir kategori. + hızlı hitlenip, kazandırmaya başlayan bir kategori. İzlenimler daha da arttığı zaman kazançlarda çok tatmin edici seviyelere gelebiliyor.
Spam bitti diye sürekli nara atanlara inat devamını getirip güzel kazançlar elde edebilirsiniz.
Yeteri kadar bilgiyi aktardığımı düşünüyorum.
Ve elbetteki özgün kanalların bile riskte olduğu youtube camiasında, bu kanalıma kesinlikle bir garanti vermiyorum. Aldınız kanalı 1 saat sonra kanal kapandı, garanti yok. Kanalı alan kişi bu şartları da kabul etmiş sayılır.
---------- Spam Engelliyici 21:33 ---------- Önceki Mesaj 21:30 ----------
Günlük xxx kazandıran bir kanal en az 3 basamaklı sayı 100 olduğu için 100 tl verse ayda 3 bin tl eder bir kanal 1 yıllık kazancına satıldığı için 3x12 36 bin tl eder yani yılda 36k veren kanalı 15kya vericeksinbirşey sallarken tutarlı yapın.
Al kardeş 15kyada değil 7bine veriyorum.
Son düzenleme: