Satılık oyun kanalı

• Kullanıcı dess
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

dess

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : sadece alıcı
Kanal Kategorisi : oyun
Kanal Dili : ingilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 22 Ara 2016
Abone Sayisi : 302
izlenim Sayisi : (Kanalinizdaki izlenim sayisini belirtiniz)
Kanalinizda UYARI Varmi : yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : yok
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
Kanal Satis Fiyatiniz : 200TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : 2016 yılında actıgım ve sonra kenarda unuttugum bir kanal. bir kac cizgi film bolumu atarak videolara izlenim saglandı. en son videoyu 28 Şub 2017 yuklemisim, 29 Ağu 2018 yukledigim video 63 izlenim almıs. kanal ile ilgilenemiyorum. oyun videoları cekerek devam ettirebilirsiniz. isterseniz abone ve izlenim cekerekde basvuru surecine girebilir. kanalda toplam 17 video var

Son düzenleme:
Hocam yanlış anlamayın da, bu kanal 500 ise bende 2013 oyun kanalı var 350k organik izlenim 700 den fazla abonesi var ne kadar eder.
k6Q45q.jpg

8zOqAn.jpg

Hocam yanlış anlamayın da, bu kanal 500 ise bende 2013 oyun kanalı var 350k organik izlenim 700 den fazla abonesi var ne kadar eder.
k6Q45q.jpg

8zOqAn.jpg

arkadaslar kafama gore bir fiyat belirledim. ben bu kanalı bu fiyata satarsam isim gorulur diye fiyatı 500tl yaptım. benim kanal bu fiyat edermi etmezmi yada sizin kanal ne kadar eder bilemem.

para kazanma sorunu olmadan oncesi ve sonrası diye 2 devir var artık. kimi bu kanala 500 verir, kimi ise 10tl vereyim der.

kanal eski bir kanal 1 yıl aradan sonra video attım ve izlenim almıs (cok az olsada)

bu kanala duzenli video yuklenirse kısa surede onerilenlere girer. yeni kanal acılsa aylarca bekleyebilirsiniz

oyun kanalları sartları saglayınca para kazanması acılıyor

kısacası aklımda bu dusunceler ile fiyata kafamdan sallayarak 500tl dedim

saygılar

---------- Spam Engelliyici 19:24 ---------- Önceki Mesaj 19:20 ----------

k6Q45q.jpg

8zOqAn.jpg

hocam durumunuz varsa, kanala abone izlenim cekerek sartları saglayın ve para kazanmayı actırdıktan sonra ister satın ister kendiniz devam edin.

durumunuz yoksa yada ugrasmak istemiyorsanızda, acın bir konu aklınızdan gecen fiyatı yazıp satısa cıkartın

arkadaslar kafama gore bir fiyat belirledim. ben bu kanalı bu fiyata satarsam isim gorulur diye fiyatı 500tl yaptım. benim kanal bu fiyat edermi etmezmi yada sizin kanal ne kadar eder bilemem.

para kazanma sorunu olmadan oncesi ve sonrası diye 2 devir var artık. kimi bu kanala 500 verir, kimi ise 10tl vereyim der.

kanal eski bir kanal 1 yıl aradan sonra video attım ve izlenim almıs (cok az olsada)

bu kanala duzenli video yuklenirse kısa surede onerilenlere girer. yeni kanal acılsa aylarca bekleyebilirsiniz

saygılar

hocam durumunuz varsa, kanala abone izlenim cekerek sartları saglayın ve para kazanmayı actırdıktan sonra ister satın ister kendiniz devam edin.

durumunuz yoksa yada ugrasmak istemiyorsanızda, acın bir konu aklınızdan gecen fiyatı yazıp satısa cıkartın

Hocam size yanlış anlamayın dedim, beni bu konuda bilgilendirin dedim. Ben daha önce kanal satmadım. sinirlenmenize gerek yoktu. iyi satışlar.

---------- Spam Engelliyici 19:26 ---------- Önceki Mesaj 19:25 ----------

saygılar

Eyvallah Teşekkür ederim. iyi satışlar.

Hocam size yanlış anlamayın dedim, beni bu konuda bilgilendirin dedim. Ben daha önce kanal satmadım. sinirlenmenize gerek yoktu. iyi satışlar.

---------- Spam Engelliyici 19:26 ---------- Önceki Mesaj 19:25 ----------

Eyvallah Teşekkür ederim. iyi satışlar.

ben sizin mesajınızı alıntıladım ama yazdıklarım size degildi hocam. belliki fiyat konusunda daha cok negatif yorum gelecek ve ben onceden yazayım istedim. tabi sizin mesajınızı alıntılayarak yaptıgım icin dogal olarak uzerinize alındınız haklısınız, hata bende kusurabakmayın.

son mesajda yazdıgım gibi ister devam edin, istersenizde kafanıza uyan fiyatı yazın. yani ben tamamen kafamdan salladım fiyatı, cok da artısına eksisine bakmadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri