Satış gerçekleşmiştir, her iki tarafa da hayırlı olsun.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bütün yazınızı okudum kanal gerçekten çok iyi alacak arkadaşa hayırlı olsun![]()
Hocam çok uzun bi satış konusu olmasına rağmen noktası virgülüne kadar okudum çok belli ki büyük emek var.
Keşke kanalı ingilizce açsaydınız vallahi çok daha fazla kazandırırdı bu izlenme.
Bu işlerde (çocuk kanalı oyun hamuru falan) kanalı olan bir abim var 8m izlenmeye 34k TL aldı toplamda. Pm atıyorum ilgilenirseniz sevinirim hayırlı satışlar
parası olup ilgilenebilecek birisi için gayet sağlam kanalmış. yine boş boş satış konularından sanmıştım ama gayet mantıklı yatırım olur gibi duruyor hayırlı satışlar
Çok iyi kanal yapmışsınız tebrik ederim.
Hayırlı satışlar hocam çok güzel kanal.
hayırlı satışlar umarım hakettiği fiyata hakeden birisine satarsın.Özgün kanalı satmak, tutturmaya başarmaktan zordur.O kadar emek verdiğin bir kanalı satmak zor 1.000.000 tlde verseler değerini karşılamaz.
kanal gerçekten güzel ellerinize sağlık..
fakat merak ettiğim bir konu var siz şuana kadar bir şekilde yüklemeleri yapmışsınız kanal bir yere gelmiş. bundan sonra kanalın büyümesi için kanala video yüklememiz gerektiğini sizde söylüyorsunuz.
kanal linkini ciddi alıcılara vereceğinizi söylüyorsunuz. diyelim ki ben kanalı almak istiyorum ama kanal içeriğini bilmiyorum pc üzerinde düzenlenip yüklenen videolar mı atıyorum after efffetcs ile yapılan videolar mı? veya sadece düzenleme ihtiyacı olmadan kamera ile çekilip yüklenebilecek videolar mı?
kısacası ben kanalı aldıktan sonra kanala hitap edecek videoları yükleyebilecek miyim? bunu merak ediyorum..
Teşekkürler kardeşim.
Kanal kendi çekimlerimizden oluşuyor. Daha ayrıntılı olarak PM gönderdim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.