Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi : PUBG Rehberi, Güncelleme Notları, Tüyolar & Taktikler
Kanal Dili : Türkçe
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 31 Mart 2018
Abone Sayisi : 13.598
izlenim Sayisi : 1.302.678 görüntüleme
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (Kanalinizin Gunluk kazancini belirtiniz)
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
Kanal Satis Fiyatiniz : 4.000TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Tamamen özgün içerikli kanaldır, videoların hepsini kendim kaydettim kendim editledim ve kendim seslendirdim. Tüm videolar için en az 8 saat uğraştım kaliteli bir içerik ortaya çıkarttım. Hiç bir videoda clickbait yapmadım bu yüzden kanalın kitlesi son derece kaliteli, özgün bir community oluştu ve son derece geri dönüşleri yüksek bir kanal. Başka hiç bir kanalda göremeyeceğiniz kadar yüksek geri dönüşler var. (İzlenmeyle yorum ve like oranlarını kıyaslarsanız eğer) Vakit bulamadığım için ilgilenemedim bu yüzden son bir kaç ayda kanalın gelirleri ve izlenmeleri düştü. Paraya sıkıştığım için satıyorum.
Kanal Kategorisi : PUBG Rehberi, Güncelleme Notları, Tüyolar & Taktikler
Kanal Dili : Türkçe
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 31 Mart 2018
Abone Sayisi : 13.598
izlenim Sayisi : 1.302.678 görüntüleme
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : (Kanalinizin Gunluk kazancini belirtiniz)
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :
Kanal Satis Fiyatiniz : 4.000TL
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Tamamen özgün içerikli kanaldır, videoların hepsini kendim kaydettim kendim editledim ve kendim seslendirdim. Tüm videolar için en az 8 saat uğraştım kaliteli bir içerik ortaya çıkarttım. Hiç bir videoda clickbait yapmadım bu yüzden kanalın kitlesi son derece kaliteli, özgün bir community oluştu ve son derece geri dönüşleri yüksek bir kanal. Başka hiç bir kanalda göremeyeceğiniz kadar yüksek geri dönüşler var. (İzlenmeyle yorum ve like oranlarını kıyaslarsanız eğer) Vakit bulamadığım için ilgilenemedim bu yüzden son bir kaç ayda kanalın gelirleri ve izlenmeleri düştü. Paraya sıkıştığım için satıyorum.
Son düzenleme: