Satılık-Para Kazanmaya hazır kanallar !!!

• Kullanıcı fatihben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

fatihben

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar:

Arkadaşlar Allah kimseyi darda koymasın, maddi oalrak sıkışkın aylar geçiryorum bu işle ilgili elimde ne varsa satışa çıkarmak durumunda kaldım. Hakkımızda hayırlısı olsun diyelim ve buyrun :

Maddi sıkışıklığımdan , adsensem kalmadığından vb. dolayı kanal yapmaya zamanı olmayan arkadaşlar için, yurt dışı adsense çalışan arkadaşlar için güzel bir satış konusu açıyorum.

1.Paket - Kanal ücreti : 40 TL

Daha önceden kendim için hazırladığım Uzak Doğu ülkelerine hitap eden içeriklerden oluşan 45 adet kanalım var. Bu kanallarda 20 dk üzeri ortlama 20 şer video dan oluşan genelde dizi olan içerikler mevcut. Kanalların profil resimleri, etiketleri,kapak resimleri tarafımca hazırlanmış ve özenle girilmiştir.Kanallar 2-3-4-5 yıllık kanallar olup, içerikler yükleneli 15-30 gün arası olmuştur.Kimi kanallarda 300-500 hit başlamış olup kimisinde hit daha azdır.

10 adet 1.paket kanalın fiyatı : 350 TL'dir.

2.Paket - Kanal ücreti : 60 TL

Daha önceden kendim için hazırladığım Avrupa Ülkelerine hitap eden (geneli ingiltere,almanya,ABD,Fransa) 50 adet kanalım var. Bu kanalalrda karışık içerikler bulunmakta geneli 20 dk üzeri videolardan oluşmakta ama 10-15 dk lık içeirklerinde olduğu kanalalr mevcut. Bu kanalalrda genelde 10-20 arası videolar bulunmaktadır.Kanallar 2-3 yıllık kanallar olup, içerikler yükleneli 40 - 50 gün arası olmuştur.Kimi kanallarda 300-500 hit başlamış olup kimisinde hit daha azdır.

10 adet 2.paket kanalın fiyatı 550 TL'dir.

NOT:

Ayrıca 10 Adet kanal alımında daha önceki 30 K lık kanal satış konumdaki (bakınız) kanal 1000 TL ye verilecektir.

Son düzenleme:
vay arkadaş kimsenin ihtiyacı yokmu yaw :) eskiden millet dalardı konuya :)

Milletin kazanmaya değil, almaya ihtiyacı var hocam :D

Satamazsan tek tek satmayı deneyebilirsin, biraz zor olur tabi ama olsun :) Hayırlı satışlar

Fiyaların yüksek hocam :) Düşürmeyi dene belkı satılır...

Sonucta sattıkların VİDEOLU KANALLAR olabılır ama GELİRSİZ KANALLAR ...

1 Kanala 50 , 10 Alımda 40 demişssin yanlıs anlamadıysam ama seninki gibi hazırladıgım 458 Kanalım var kenarda :) hepsi 2005 - 2006 - 2007 kanalları ve en az 2 aydır duruyorlar kanalların tanesini bile 3 TL den mi ne aldım ama bırak VDs masrafını , Bot masrafını , o masrafını bu masrafını hepsine versinler 1000 lira dusunmeden satarım :) Ortalık Fena

Son düzenleme:
izlenimlerime göre yt de mail satışı sanki eskisi kadar rağbet görmüyor.. ya artık herkes kendi kanalını açıyor. yada bu iş bitti elde avuçtaki köşede kalmış mailler değerlendiriliyor

Satamazsan tek tek satmayı deneyebilirsin, biraz zor olur tabi ama olsun :) Hayırlı satışlar

TEK TEK te alınabilir bunda sorun yok üstad.

---------- Spam Engelliyici 17:31 ---------- Önceki Mesaj 17:30 ----------

Fiyaların yüksek hocam :) Düşürmeyi dene belkı satılır...

Sonucta sattıkların VİDEOLU KANALLAR olabılır ama GELİRSİZ KANALLAR ...

1 Kanala 50 , 10 Alımda 40 demişssin yanlıs anlamadıysam ama seninki gibi hazırladıgım 458 Kanalım var kenarda :) hepsi 2005 - 2006 - 2007 kanalları ve en az 2 aydır duruyorlar kanalların tanesini bile 3 TL den mi ne aldım ama bırak VDs masrafını , Bot masrafını , o masrafını bu masrafını hepsine versinler 1000 lira dusunmeden satarım :) Ortalık Fena

maddi durumum olsa hepsini alırdım hocam 2 tl ye kanal mıs atılır yapmayın allah aşkına.

benım kanalalrım hepsi atak yapmaya açık kanallar. buda alacak kişinin kısmeti diyebiliriz. kısmetse 50 tl ye aldığı kanaldan 500 lira kazanacak veya daha üstü

hayırlısı bakalım.

---------- Spam Engelliyici 17:33 ---------- Önceki Mesaj 17:31 ----------

Arkadaşların fikirleri göz öününde bulundurularak fiyatlar düşürülmüştür.

40 TL - 60 TL şeklinde yaptım , yani 10 TL kanal başı fiyat düşürdüm.

TEK TEK te alınabilir bunda sorun yok üstad.

---------- Spam Engelliyici 17:31 ---------- Önceki Mesaj 17:30 ----------

maddi durumum olsa hepsini alırdım hocam 2 tl ye kanal mıs atılır yapmayın allah aşkına.

benım kanalalrım hepsi atak yapmaya açık kanallar. buda alacak kişinin kısmeti diyebiliriz. kısmetse 50 tl ye aldığı kanaldan 500 lira kazanacak veya daha üstü

hayırlısı bakalım.

---------- Spam Engelliyici 17:33 ---------- Önceki Mesaj 17:31 ----------

Arkadaşların fikirleri göz öününde bulundurularak fiyatlar düşürülmüştür.

40 TL - 60 TL şeklinde yaptım , yani 10 TL kanal başı fiyat düşürdüm.

Hocam bizim kanallarda engelsiz sorunsuz patlamaya hazır kanallar :) bahsettiklerimden birisi film vardı 2 video bugun rastgele baktım 3.500.000 izlenım almış :)
1 tanesi de çizgi film hemde almanca 500.000 izlenım almıs :)
Bu kanallarda engel yok telif yok eslesen yok ama olayın en acı kısmı KAZANC YOK ne sokabilecek bir partnerim ne de adaensim var... 2 ayda sırf 2 kanalda 5.000.000 a yakın izlenım ÇÖP olmus ...
Artı iyi kazandıran bir içerikte 35 kanalım ve 3.000.000 İzenıme yakın İzlenımım var ama yine partner yok adsense yok hep boşa gidiyorlar :( sana da o yuzden demiştim. Lütfen yanlıs anlama ...

Hayırlı Satışlar

Hocam bizim kanallarda engelsiz sorunsuz patlamaya hazır kanallar :) bahsettiklerimden birisi film vardı 2 video bugun rastgele baktım 3.500.000 izlenım almış :)
Bu kanallarda engel yok telif yok eslesen yok ama olayın en acı kısmı KAZANC YOK ne sokabilecek bir partnerim ne de adaensim var... 2 ayda sırf 2 kanalda 5.000.000 a yakın izlenım ÇÖP olmus ...
Artı iyi kazandıran bir içerikte 35 kanalım ve 3.000.000 İzenıme yakın İzlenımım var ama yine partner yok adsense yok hep boşa gidiyorlar :( sana da o yuzden demiştim. Lütfen yanlıs anlama ...

Hayırlı Satışlar

est.sorun yok ama o kanalalrın tanesi 2 liraya vereceksen ben alayım bari ben bi yolunu bulurum :)

est.sorun yok ama o kanalalrın tanesi 2 liraya vereceksen ben alayım bari ben bi yolunu bulurum :)

Verirsem hepsini veririm hocam :)

3.500.000 İzlenımlı yada 50k - 100k İzlenımlı kanalları verip gerisini tutmam.

Zaten yakında bir satıs konusu acabılırim , hem senin gibi kanalları , hem botu , hem içerikleri , hem taktikleri :) satabilirim...

Hayırlı Satışlar

toplam 5m izlenmeden hiç kazanmadıysan sende sorun var reyiz :D :D :D :p

toplam 5m izlenmeden hiç kazanmadıysan sende sorun var reyiz :D :D :D :p

Toplam 5.000.000 izlenmeden 1 kurus almadım kardeşim...

Bir Allahın kulu yol gösterse alacagımın yarısını vermeye razıyım ama ne nasıl adsense kullanıcaz ne de nasıl partner bulıcaz bilmiyorum....

En son bu ve benzer içeriklerimde 3 adsense de 4k civarı para gitti telif ve fl.... çı serefsizler yuzunden paraları kesinleşmedi...

Adsenseler bile duruyo ama kesınlesmedi...

Eskiden yardım konularına bile daliyorlardı. Şimdi Adsense başlığı konular dışında kimse ilgilenmiyor Başlıkda adsense gören dalıyor 2 gundur 3 yardım istegime tek cevap gelmedi..

Eskiden yardım konularına bile daliyorlardı. Şimdi Adsense başlığı konular dışında kimse ilgilenmiyor Başlıkda adsense gören dalıyor 2 gundur 3 yardım istegime tek cevap gelmedi..

doğru söylüyorsun hocam. gün geçtikce herkes biribirinden kaçıyor galiba. hayırlısı ne diyelim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri