Satılık Partner Kanal(Zoomin)Fiyat Düşüşte.

• Kullanıcı Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

Dante

Kayıtlı Üye
AKŞAM 5'E KADAR KANAL 450 TL !!!!!!!!!!!!!!! İÇİNDE 144 DOLAR YANİ 290 TL PARA VAR GÜNLÜK 4-7 TL ARASI KAZANDIRIYO!!!! ACİL İHTİYAÇ AKŞAM 5'E KADAR!!!!!!!!

Kanalın abone sayısı :432
Toplam video görüntülenme sayısı : 600k+
Kanalın dili :Türkçe
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : 4-5 tane film gerisi karışık (42 video) En son 3 ay önce video atıldı.
Kanalın Açılış Tarihi: 2012 ( Partnere 26 ağustos 2013'te girdi yani 7 ay önce)
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Hayır
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Hayır
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Evet
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu : Hayır

Ek bilgi: 250 k lık bir film videomun eşleşeni kalktı o yüzden kazançların artmasını bekliyorum ki zaten eşleşen kalktıktan bi gün sonra kazanç 5 doları geçti ama yt kapanınca türkiye'ye izlenim düştü ama kazandırıyo hala allaha şükür.bugün veriler yenilenir büyük ihtimal resimleri bidaha güncellerim.Belkide kazanç düşmemiştir görücez veriler yenilenince.Beyler inanın satmak istemiyorum çünkü yt açılırsa kazanç fırlıcak 1 aya bile çıkarırsınız bu parayı ama başka çarem yok :(

Arkadaşlar bikaç gün önce konu açtım fakat satılmazsa kalsın acelem yok demiştim ama acil para lazım oldu.Sağolsun bi arkadaş alıcam dedi 2-3 gündür yok ortalılarda ona saklıyodum kanalı 1000TL ye vericektim ama artık şansını kaybetti.Fiyatta 700TL oldu.Hertürlü teklifede açıgım.Bugün satmam lazım kanalı inşallah satılır.Konu aşagılara inerse güncellerim arasıra,mod arkadaşlar kızmaz inşallah :)

Not : Beyler fiyat hakkında veya kanal hakkında eleştirilerinizi yazabilirsiniz tabiki ama lütfen saçma sapan yorumlar yapmayın yada tartışma çıkarmayın,teşekkürler.

Edit : Her ay sorunsuz ödeme alıyorum.Zoomini bilenler biliyo ama bilmeyenler için yazıyım dedim ödeme sıkıntısı yok.

Kanalın Dili : Türkçe :) Bunu Görünce Vazgeçtim.

Son Günlerde KAzancın düşmesi gerekirken artmış :) ilginç

Kanalın Dili : Türkçe :) Bunu Görünce Vazgeçtim.

Hocam 1 yıldır yt'la uraşıyorum neredeyse ama o kanal dilinin neye göre yazıldıgını bilmiyorum,hiç merak edipte sormadım :) Para kazandıran videolar genelde türkçe benim kanalda bende türkçe yazdım,onlamı alakası var ? :)

Edit : Hocam o eşleşen kalkan video sayesinde oldu :)

partner gelir hesaplaması konusunda çok bilgili değilim bana geliri konusunda anlayacağım şeklde bir grafik verme imkanınız var mı

bgm ortalama 3 dolar görünüyor günlük ne kazanıyorsunuz kaç gösterimi var günlük bilgi rica ediyorum

ne tip videolar var içinde

partner gelir hesaplaması konusunda çok bilgili değilim bana geliri konusunda anlayacağım şeklde bir grafik verme imkanınız var mı

bgm ortalama 3 dolar görünüyor günlük ne kazanıyorsunuz kaç gösterimi var günlük bilgi rica ediyorum

ne tip videolar var içinde

Bak şimdi burdan anlatıyım sana herkes görsün yanlışım varsada düzeltirler.

Mesela görüntülenmen günlük 10.000,BGBM 3$.Bazı arkadaşlar karıştırıyo 10,000 le 3$'ı hesaplıyo ama öyle değil.Para kazandıran görüntülenme önemli.10.000 izlenimden 6-7 bini para kazandıran olsa 7x3=21 eder.21$'a yakın para kazanmış olursun.Resimde paylasştıgım gibi günlük ortalama 3 dolar kazanıyo ama artıcak gittikçe eminim bundan.Zaten son 2 gün ortada tam artıyodu yt kapandı :) Eğer bide yt türkiyeye açılırsa eşleşeni yeni kalkan videodan günlük 6-7 dolar gelir.Şuanda açılmasa bile günlük ortalama 4 dolara kadar çıkar.İnşallah anlatabilmişimdir :) Bu arada videoların 4-5 tanesi film,zaten kazanç onlardan geliyo.3 aydır video atmıyorum filmlerde falan hiç sıkıntı çıkmadı.Bundan sonrada çıkmaz inş.

---------- Mesaj saat 21:26:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:30:26 civarında gönderildi. ----------

Satış devam ediyo tekliflerinizi bekliyorum.

---------- Mesaj saat 23:16:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:26:06 civarında gönderildi. ----------

Beyler fiyatta indirimde yapıcam acil satmam lazım kanalı çok ucuza gidiyo. Pm atın.

Fiyat 600 daha ne kadar düşiyim ya :D 1 bucuga kadar burdayım,sonradan pm atarsanız akşam cevaplarım.

kazançlarının yükselmiş olması yurtdışındaki Vatandaşlarımızın izlemesinden de kaynaklanır. Hayırlı satışlar üstad.

kazançlarının yükselmiş olması yurtdışındaki Vatandaşlarımızın izlemesinden de kaynaklanır. Hayırlı satışlar üstad.

Evet hocam o yüzden :) Eşleşeni kalkan videodan dolayı kazanç arttı yabancı izlenimlerden geldi.Eğer türkiye'ye yt açılırsa kazançlar iyice artar.Bu arada teşekkürler.

---------- Mesaj saat 21:52:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:33:31 civarında gönderildi. ----------

Güncel satış devam ediyo.

---------- Mesaj saat 23:52:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:52:51 civarında gönderildi. ----------

Beyler satış devam ediyo son fiyat 600 daha azını teklif etmeyin.

Satış güncel. En son güncellenen kazançlar aşagıda.Fiyat 600!!!!!

28 Mar 2014
$4,01

29 Mar 2014
$2,55

Güncellenen son 2 gün kazancı

30 Mar 2014
$2,82

31 Mar 2014
$2,86

Fiyat hala 600TL içinde 138 dolar para var.

Beyler güncel.550TL indirdim ölü fiyat bu artık.İçindeki para 140$.

Beyler 144$ var içinde 2-3 güne 70$ödeme alıcak fiyat 550TL yada 2 tane gs derbisine biletle takas acilll ihtiyaç var!!!

GÜNCELLLLL

Akşam 5'e kadar kanal 450 tl !!!!!!!!!!!!!!! Içinde 144 dolar yani 290 tl para var günlük 4-7 tl arasi kazandiriyo!!!! Acil ihtiyaç akşam 5'e kadar!!!!!!!!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri