Kanalın abone sayısı :488
Toplam video görüntülenme sayısı : 698.536
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : 4-5 tane film gerisi karışık (42 video) En son 5 ay önce video atıldı.
Kanalın Açılış Tarihi: 2012 ( Partnere 26 ağustos 2013'te girdi yani 8 ay önce)
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Hayır
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Hayır
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Evet
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu : Hayır
Günlük kazanç : 4$
İçindeki Para : 191$
Ek bilgi : Zoominde yanlıs olmaz 6 aydır düzenli ödeme yapıyo. Telif falan almaz heralde 5 aydır video atmıyorum şuana kadar bişe olmadı. kazanç düşmez heralde 2-3 aydır düzenli bu şekil geliyo.
Fiyat : 350$
Tekliflerinizide bekliyorum kanal hakkında abartı eleştri yapmayın lütfen ama tabi bi yanlısımız varsa biyerde hata yaptıysam söyleyin öyle yorumlara tabiki açıgım. Fiyatıda uçuk bulanlar belirtirse sevinirim. Geçen ay 2 konu açmıştım satılmadı bakalım bu sefer hayırlısı

Toplam video görüntülenme sayısı : 698.536
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : 4-5 tane film gerisi karışık (42 video) En son 5 ay önce video atıldı.
Kanalın Açılış Tarihi: 2012 ( Partnere 26 ağustos 2013'te girdi yani 8 ay önce)
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Hayır
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Hayır
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Evet
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu : Hayır
Günlük kazanç : 4$
İçindeki Para : 191$
Ek bilgi : Zoominde yanlıs olmaz 6 aydır düzenli ödeme yapıyo. Telif falan almaz heralde 5 aydır video atmıyorum şuana kadar bişe olmadı. kazanç düşmez heralde 2-3 aydır düzenli bu şekil geliyo.
Fiyat : 350$
Tekliflerinizide bekliyorum kanal hakkında abartı eleştri yapmayın lütfen ama tabi bi yanlısımız varsa biyerde hata yaptıysam söyleyin öyle yorumlara tabiki açıgım. Fiyatıda uçuk bulanlar belirtirse sevinirim. Geçen ay 2 konu açmıştım satılmadı bakalım bu sefer hayırlısı