Satılık Pinli Adsense

• Kullanıcı Dante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş

Dante

Kayıtlı Üye
SelamınAleyküm arkadaşlar.

Hesabın içinde 125 dolar kesinleşmemiş kazanç vardır.hesaba baglı en fazla 10 kanal vardır ve hiçbiri kapanmadı yada para kazanması gitmedi.

Fiyat 270 TL'dir.

kanalları da veriyor musun yanında şifreleriyle ?

Hesap youtube hasıbımı yoksa site adsense de açık mı ?

Beyto asıl sen bırak artık adsense almayı yahu.Piyasada Kaç satılık adsense varsa sildin süpürdün.:D
hiç centilmence değil ben pm atmışım hesbaı almak için hemen sende at kıskanc seni gözün doysun 10 tane adsensen var :D

arkadaşlar benim sorum olacak.. onaylanmış benim adıma pinli adsense var;diyelimki abimin banka hesap numarasını verdim.sorun olurmu.?
para yatarmı.?

---------- Mesaj saat 00:08:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:41:35 civarında gönderildi. ----------

soru sorduk kimse cevap vermedi :D anaaa

arkadaşlar benim sorum olacak.. onaylanmış benim adıma pinli adsense var;diyelimki abimin banka hesap numarasını verdim.sorun olurmu.?
para yatarmı.?

---------- Mesaj saat 00:08:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:41:35 civarında gönderildi. ----------

soru sorduk kimse cevap vermedi :D anaaa

adsens eismi-banka hesap ismi aynı olcak yoksa ödeme yatmaz

adsens eismi-banka hesap ismi aynı olcak yoksa ödeme yatmaz

üstdat kafamda soru işareti ondan soruyorum...pin benim adıma geldi adres benim;tutuyorum adsense hesap ayarlarından adı ve soyadı ve adresi degiştiyorum iki sokak üstümü oturan abimin bilgilerini ve banka hesabını giriyorum....bu adsensenın iki gün sonra kapanmasına sebep olmazmı.?

bir sorum daha olsun :) bir kaç sefer ödeme yapılmış hesapda;bu uygulama sıkıntı olurmu.?

üstdat kafamda soru işareti ondan soruyorum...pin benim adıma geldi adres benim;tutuyorum adsense hesap ayarlarından adı ve soyadı ve adresi degiştiyorum iki sokak üstümü oturan abimin bilgilerini ve banka hesabını giriyorum....bu adsensenın iki gün sonra kapanmasına sebep olmazmı.?

bir sorum daha olsun :) bir kaç sefer ödeme yapılmış hesapda;bu uygulama sıkıntı olurmu.?

hiç bişi olmaz keyfine bak

[MENTION=51]beyto33[/MENTION] çok sagol :)

mersin kurdali,dörtyol,pozcuya selamlar beyto33 memleketin kıymetini bil

Bende daha bir hafta önce adsensesi banlanmış bir kişi olarak şunu sormak isterim...Diyelim ki ben bu adsenseyi aldım...Alacaklı adını ve hesap numarasını banlanan isim ve hesap numarası aynı yapabiliyormuyum...Yoksa illaki isim ve hesap no değiştirmek mi gerekli...Ya da sadece hesap nosunu değiştirsem yeterli olurmu...Neyse siz anladınız demek istediğimi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri