Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanalları da veriyor musun yanında şifreleriyle ?
boş adsens hesabı 70 tl geliyor.hayırlı satışlar
boş adsens hesabı 70 tl geliyor.hayırlı satışlar
pinli adsenseyi 70 liraya satan varsa 2 tane alacağım hocam, aklınızda bulunsun![]()
Pm Atldı
hiç centilmence değil ben pm atmışım hesbaı almak için hemen sende at kıskanc seni gözün doysun 10 tane adsensen var![]()
arkadaşlar benim sorum olacak.. onaylanmış benim adıma pinli adsense var;diyelimki abimin banka hesap numarasını verdim.sorun olurmu.?
para yatarmı.?
---------- Mesaj saat 00:08:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:41:35 civarında gönderildi. ----------
soru sorduk kimse cevap vermedianaaa
adsens eismi-banka hesap ismi aynı olcak yoksa ödeme yatmaz
üstdat kafamda soru işareti ondan soruyorum...pin benim adıma geldi adres benim;tutuyorum adsense hesap ayarlarından adı ve soyadı ve adresi degiştiyorum iki sokak üstümü oturan abimin bilgilerini ve banka hesabını giriyorum....bu adsensenın iki gün sonra kapanmasına sebep olmazmı.?
bir sorum daha olsunbir kaç sefer ödeme yapılmış hesapda;bu uygulama sıkıntı olurmu.?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.