Satılık PK açık kanal+adsense

• Kullanıcı HancheR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HancheR

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Eski kanal ve adsense 3 aşamalı 1100 civarı abonesi var PK açık ama ben videolarda açmadım daha fiyatı 1000 TL içerisinde 28 video var istersen aynı videolardan devam et ya da kendi videolarını yükle :)

adsense ise ingiliz adsense :) kanalda 1 ihtar var 18 eylülde kalkıcak

Arkadaşlar ayrıca kanalı alan kişi mükemmel bi kategoriye sahip olucak isterse kendi fikirleriyle devam eder isterse benim sınırsız hergün video yükleyebilceği kategoride devam eder mükemmel bi kategorisi var bunuda buraya ekleyim. Motor almıcak olsam yemin ediyorum satmam. Kanal fiyatları daha da yükselmeden alın çünkü gün geçtikçe yükselicek youtube zorlaştırmaya devam edicek ve pk açık kanallar azalıcak ve satış fiyatlarıda artıcak

Son düzenleme:
peki adsense siz fiyat nedir ?

hocam kanalı satma nedenim yeni motor alıcam yoksa bende devam ederdim o kanaldan ama hem motor alayım diyorum hemde kendi özgün kanalıma devam edeyim diyorum:)) ayrıca kanaldaki videoları görünce çok güzel video fikri gelir aklınıza sürekli devam ettirilebilir ve telifsiz içerikler var

---------- Spam Engelliyici 20:22 ---------- Önceki Mesaj 19:25 ----------

Güncel arkadaşlar

Hocam sadece bilgilenmek adına soruyorum. Para İngiliz adsense'den Türkiye'deki banka hesabına nasıl çekiliyor, döviz hesabı açıp o şekilde mi IBAN girilmesi gerekiyor?

adsense olmadan kaça satıyorsunuz ? satıyor musunuz o şekilde ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri