Satilik safkan iran kedisi yavrulari

astalawista

Kayıtlı Üye
dostlar bilen bilir kedi işide yapmaktayım eğer çevresinde iran kedisi alacak olan vs vs gibi şeyler olursa ulaşın bana ... şuanlık 5 yavru var..

ANNE VE BABALARI YURT DIŞINDAN GELME SAFKAN ÖZEL KEDİLERDİR......

1 ERKEK RED POİNT HİMALAYAN
2 DİŞİ RED POİNT HİMALAYAN
2 DİŞİ BLUE POİNT HİMALAYAN

İLGİLENEN OLURSA FALAN BURALARDAYIM...

BABA KEDİ Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
ANNE KEDİHızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
::D VE YAVRULAR Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim

yavru fiyatı buraya özel 500 tl sadece burası için ... diğer türlü 700 tl dir

yavrular küçük oldugu için anlaşılmaya bilir yavrular böyle olacak 3 hafta sonra buda kardeşi

http://hizliresim.com/e2Povv

dostlar bilen bilir kedi işide yapmaktayım eğer çevresinde iran kedisi alacak olan vs vs gibi şeyler olursa ulaşın bana ... şuanlık 5 yavru var..

ANNE VE BABALARI YURT DIŞINDAN GELME SAFKAN ÖZEL KEDİLERDİR......

1 ERKEK RED POİNT HİMALAYAN
2 DİŞİ RED POİNT HİMALAYAN
2 DİŞİ BLUE POİNT HİMALAYAN

İLGİLENEN OLURSA FALAN BURALARDAYIM...

Fotolarını koyarsanız daha çekici olabilir :)

Çok hoş görünüyolar ama evimde kedi besleyemem

ücret olarak ne düşünüyorsanız onuda eklerseniz daha iyi olur konuya

Sadece babasını alsak? diyerleri hoşuma gitmedi ayrıca fiyat nedir?

ücret olarak ne düşünüyorsanız onuda eklerseniz daha iyi olur konuya

edit yazıldı

---------- Mesaj saat 20:58:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:55:54 civarında gönderildi. ----------

Sadece babasını alsak? diyerleri hoşuma gitmedi ayrıca fiyat nedir?
hocam baba damızlık satılık değil diğerleri yavruda ondan hoşunuza gitmemiş olabilir :D daha küçükler

bu fiyatlardan sonra forumun yarısı bu işi bırakarak kedi işine girdi. :D

hocam sizden tek ricam sadece ticaret olarak düşünmeyin kesinlikle bakabileceğinden emin olduğunuz kişilere satın.bu kedileri alıp hevesi geçince sokağa atacak insanlar var ve malesef bu cins kediler sokakta yaşayamaz.bizim de chinchillamız var çiftleştikten sonra yavrulara gerçekten iyi bakabilcek birileri olsa bedavadan verebiliriz

bu fiyatlardan sonra forumun yarısı bu işi bırakarak kedi işine girdi. :D[/QUOTE

kolay değilki hocam inan çok çok çok zor bu işi yapmak... ama napalım ekmek parası işte

---------- Mesaj saat 21:06:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:04:21 civarında gönderildi. ----------

hocam sizden tek ricam sadece ticaret olarak düşünmeyin kesinlikle bakabileceğinden emin olduğunuz kişilere satın.bu kedileri alıp hevesi geçince sokağa atacak insanlar var ve malesef bu cins kediler sokakta yaşayamaz.bizim de chinchillamız var çiftleştikten sonra yavrulara gerçekten iyi bakabilcek birileri olsa bedavadan verebiliriz

tabiki hocam verirken öyle paldür küldür vermiyorum zaten alıcılar genelde avukat doktor falan filan oldugu için gözüm arkada kalmıyor. Forumada paylaşayım dedim sadece ... Burdaki arkadaşlara indirimli yazdım zaten dışarıda çok çok daha pahalı

O değilde korktum ben bu anne ile babadan pis pis bakıyolar :D neyse hayırlı satışlar

bu fiyatlardan sonra forumun yarısı bu işi bırakarak kedi işine girdi. :D[/QUOTE

kolay değilki hocam inan çok çok çok zor bu işi yapmak... ama napalım ekmek parası işte

---------- Mesaj saat 21:06:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:04:21 civarında gönderildi. ----------

tabiki hocam verirken öyle paldür küldür vermiyorum zaten alıcılar genelde avukat doktor falan filan oldugu için gözüm arkada kalmıyor. Forumada paylaşayım dedim sadece ... Burdaki arkadaşlara indirimli yazdım zaten dışarıda çok çok daha pahalı
abi yazmadan duramıyorum ama Satanistlikde eğitim şartı aranmıyor:D Doktor cerrah olcam die kesebilir :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri