29 Ağustos'ta oluşturulmuş, içerisinde 20 USD bakiye bulunan (son 2 günün bakiyesi yansımadı, büyük ihtimal 22-24 usd arası), mevcut videoları içinde hiç bi 3. taraf ve ya ihlalli videosu olmayan, 41k görüntülenmiş, 6 aboneli Yerli ve Yabancı spor kanalımı satıyorum.
Satış amacım ana youtube hesabımın para kazanmaya kapatılmış olması ve bu duruma canımın sıkılması. Gram yükleme yapmak gemiyor içimden, youtube'un y sini bile duymak istemiyorum 1-2 hafta. Kafa dinlemeyi ve en azından emeğim karşılığını almak istiyorum bi nebze.
İstediğim fiyat 120tl.
Kanal linkini versem mi, vermesem mi bilemiyorum. Çünkü çok okumaya başladık " alıcı " sıfatı ile pm atıp kanalı birebir kopyalayan arkadaşlara.
Kanalın logosu ve bannerları mevcuttur bu arada.
Pm atablirsiniz.
Satış amacım ana youtube hesabımın para kazanmaya kapatılmış olması ve bu duruma canımın sıkılması. Gram yükleme yapmak gemiyor içimden, youtube'un y sini bile duymak istemiyorum 1-2 hafta. Kafa dinlemeyi ve en azından emeğim karşılığını almak istiyorum bi nebze.
İstediğim fiyat 120tl.
Kanal linkini versem mi, vermesem mi bilemiyorum. Çünkü çok okumaya başladık " alıcı " sıfatı ile pm atıp kanalı birebir kopyalayan arkadaşlara.
Kanalın logosu ve bannerları mevcuttur bu arada.
Pm atablirsiniz.