satılık videoyap hesabı

crowkiller

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar videoyap hesabımı uygun fiyata satıcam, şu andan itibaren(19 şubat) 27 gün süresi ve 773 toplu video hakkı var önceki günlerde kullanmadığımdan devreden,satma sebebim 3 kanalımın birden kapatılması ve adsense olayını becerecemem, ayrıca kpss ye çalışamıyorum bununla uğraşmaktan, o yüzden satıoyrum, yoksa bi şikayetim yok, hiç bir şey yapmadan sadece toplu video ile 2-3 günde 7 tl para birikti hesabıma, gayette iyi gidiyordum ama artık satmaya karar verdim, ilgilenen msj atsın, çok uygun fiyata devredicem, devredemezsem arkadaşıma vericem, ilgilenenler hemen msj atsın zira zaman geçtikçe kullanma hakkı azalacağından değeri düşecektir

videoyap para iadesi yapabiliyor diye biliyorum destekden bir görüşseniz ilk

destekten bildirin paranızı iade ediyor bot sahibi.

Çok geçmiş olsun arkadaşla irtibat sağlandı. Kalan gün kadarıyla iade edilecektir. Yorum yazıp yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

5-10 kanal çekip adsense pini gelecek kadar biriktirseydin,adsenseyi satar 100 kazanırdın videoyap sayesinde:D

2 kanal bulurdun moda ev tasarımı bahçe falan uzun süredir video yüklemeyen kanal bulup otamatiğe alsaydın kendi kendine çalışırdı o.. neyse sağlık olsun

2 kanal bulurdun moda ev tasarımı bahçe falan uzun süredir video yüklemeyen kanal bulup otamatiğe alsaydın kendi kendine çalışırdı o.. neyse sağlık olsun

Dediğini yapabilirdim ama olay çok farklı, adsense olayını bırakmamın sebebi ilk olarak kpssye zaman ayıramamam, sürekli kafam pc de oluyor kaç para geldi ki kaç tık aldım ki vs, çalışırken kafamam sürekli youtube fikirleri doluşuyor konsantre olamıyordum... 2. side ipden banlandım sanırım çünkü sadece arkadaşımdan aldığım yandex hesabı sağlam kaldı farklı ip den açıldığı için,diğerler aynı anda cortlardı, bu da demek oluyor ki yeni hesap açamam sanırım,bir diğer sebepte sürekli diğer youtube kullanıcılarından mesaj almam, sürekli '' videomu çaldın hırsız, şikayet edicem, banlatıcam, dava açıcam'' tarzı bir sürü mesaj alıyordum ve açıkcası artık canımı sıktı bu durum,pazartesi günü sabah uyandım videoyap a girdim bi baktım 3 hesapta silinmiş,en az 2000 video vardı ve baya zaman harcamıştım, çok sinirlendim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri