Kanalın Tüm Detayları Açıkça Resimlerde Belli ...
6 Ay önce bir içerik atmıştım , öylesine denemek için atmıştım son 1 Haftada Kanal Fırladı ...
Günde yaklaşık 1.000 e yakın Amerika ağırlıklı Organik Abone geliyor...
Bu patlayan Videolar Telifsiz (6 Aydır gelmedıgı için soyluyorum...) ve Eşleşensiz ve FULL EKRAN Çerçevesiz atılmış videolardır.
Videoların Ortalama Uzunlukları 20 - 25 dakika arasında Amerikan TV Programı ...
İzlenımler Full ABD olmak uzere hep kalite yerler : Kanada , Birleşik Krallık , vss , İzlemeler 13 - 15 Dakıka arasında ,
Kanalın para kazanma kapalı , (Adsense basvurusu yaptım para kapanma kapandı daha oncekı bir hesabımla çakışmış sanırım...)
Tüm detaylar resimlerde var ..
Güncel Son 48 Saat izlenim : 440.000 olmuştur ...
Abone : 5.000 olmuştur ...
Kanalın Para Kazanamasi Kapalıdır ...
Hit için Kullanılabilir ...
Eşleşenle Kazanç için kullnaılabilir ...
(Sadece 2 video da Müzikten ötürü Gelir Paylasımı cıkıyor ve bu videolarda Reklam çıkıyor)
İçerik İngilizce Saglam içeriktir ...
Yüklediğim Videolar : 16k , 14k, 9k , 8k , 6k , 5k 3k şeklinde izlenim almıştır ve bu şekilde atacak 50 civarı daha video varilecektir ...
Onlarda yuklendıgınde kısa sürede 10.000 Abone , 48 Saatlık 600.000 lere çıkacagını düşünuyorum ... Hit ve Gelire göre Kazancı siz hesaplayın
Verilecek Videolar / İçerik cerçevesiz tam ekran ... Aynı içerik ...
Bu içerikte toplamda 80 - 90 civarı video vardı kanalda sadece 30 kusuru var hepsi atılırsa bu hit daha da artacaktır ...
Yönlendirme ile veya Eşleşen ile para kazanma açık kanaldan çok sağlam kazanılabilir ...
Kanal Satış Fiyatı : 5.000 TL
GERÇEK ANLAMDA İLGİLENEN ve ALICI OLAN VARSA :
Extra bilgi isteyen olursa PM yada Skyle ekleyebilir . .
( [email protected] )
EDİT :
- Arkadaşlar lütfen yok pahalıydı , yok ucuzdu , yok öyle kanaldı falan filan yorum yapmayın.
* Herkezin aklı kendınce kendıne yetıyor ...
- Kanala zaten bu gece 3 arkadastan yazdıgım rakamın yarısı kadar ve gelir paylasımıyla alaklı teklif geldi. Değerine bilene gitsin...
* Nakit lazım oldugu için en yuksek fiyatı verene verecegım ...
Gereksiz Yorumlar Şikayet Edilecek ...
RESİM 1
RESİM 2
RESİM 3
RESİM 4
RESİM 5
RESİM 6
RESİM 7
6 Ay önce bir içerik atmıştım , öylesine denemek için atmıştım son 1 Haftada Kanal Fırladı ...
Günde yaklaşık 1.000 e yakın Amerika ağırlıklı Organik Abone geliyor...
Bu patlayan Videolar Telifsiz (6 Aydır gelmedıgı için soyluyorum...) ve Eşleşensiz ve FULL EKRAN Çerçevesiz atılmış videolardır.
Videoların Ortalama Uzunlukları 20 - 25 dakika arasında Amerikan TV Programı ...
İzlenımler Full ABD olmak uzere hep kalite yerler : Kanada , Birleşik Krallık , vss , İzlemeler 13 - 15 Dakıka arasında ,
Kanalın para kazanma kapalı , (Adsense basvurusu yaptım para kapanma kapandı daha oncekı bir hesabımla çakışmış sanırım...)
Tüm detaylar resimlerde var ..
Güncel Son 48 Saat izlenim : 440.000 olmuştur ...
Abone : 5.000 olmuştur ...
Kanalın Para Kazanamasi Kapalıdır ...
Hit için Kullanılabilir ...
Eşleşenle Kazanç için kullnaılabilir ...
(Sadece 2 video da Müzikten ötürü Gelir Paylasımı cıkıyor ve bu videolarda Reklam çıkıyor)
İçerik İngilizce Saglam içeriktir ...
Yüklediğim Videolar : 16k , 14k, 9k , 8k , 6k , 5k 3k şeklinde izlenim almıştır ve bu şekilde atacak 50 civarı daha video varilecektir ...
Onlarda yuklendıgınde kısa sürede 10.000 Abone , 48 Saatlık 600.000 lere çıkacagını düşünuyorum ... Hit ve Gelire göre Kazancı siz hesaplayın
Verilecek Videolar / İçerik cerçevesiz tam ekran ... Aynı içerik ...
Bu içerikte toplamda 80 - 90 civarı video vardı kanalda sadece 30 kusuru var hepsi atılırsa bu hit daha da artacaktır ...
Yönlendirme ile veya Eşleşen ile para kazanma açık kanaldan çok sağlam kazanılabilir ...
Kanal Satış Fiyatı : 5.000 TL
GERÇEK ANLAMDA İLGİLENEN ve ALICI OLAN VARSA :
Extra bilgi isteyen olursa PM yada Skyle ekleyebilir . .
( [email protected] )
EDİT :
- Arkadaşlar lütfen yok pahalıydı , yok ucuzdu , yok öyle kanaldı falan filan yorum yapmayın.
* Herkezin aklı kendınce kendıne yetıyor ...
- Kanala zaten bu gece 3 arkadastan yazdıgım rakamın yarısı kadar ve gelir paylasımıyla alaklı teklif geldi. Değerine bilene gitsin...
* Nakit lazım oldugu için en yuksek fiyatı verene verecegım ...
Gereksiz Yorumlar Şikayet Edilecek ...
RESİM 1
RESİM 2
RESİM 3
RESİM 4
RESİM 5
RESİM 6
RESİM 7
Son düzenleme: