Satılık Yüksek İzlenimli Kanal (Son 48 saat 440.000 izlenimli , 5.000 Organik Aboneli Kanal)

• Kullanıcı suhatuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

suhatuna

Kayıtlı Üye
Kanalın Tüm Detayları Açıkça Resimlerde Belli ...

6 Ay önce bir içerik atmıştım , öylesine denemek için atmıştım son 1 Haftada Kanal Fırladı ...

Günde yaklaşık 1.000 e yakın Amerika ağırlıklı Organik Abone geliyor...

Bu patlayan Videolar Telifsiz (6 Aydır gelmedıgı için soyluyorum...) ve Eşleşensiz ve FULL EKRAN Çerçevesiz atılmış videolardır.

Videoların Ortalama Uzunlukları 20 - 25 dakika arasında Amerikan TV Programı ...

İzlenımler Full ABD olmak uzere hep kalite yerler : Kanada , Birleşik Krallık , vss , İzlemeler 13 - 15 Dakıka arasında ,

Kanalın para kazanma kapalı , (Adsense basvurusu yaptım para kapanma kapandı daha oncekı bir hesabımla çakışmış sanırım...)

Tüm detaylar resimlerde var ..

Güncel Son 48 Saat izlenim : 440.000 olmuştur ...

Abone : 5.000 olmuştur ...

Kanalın Para Kazanamasi Kapalıdır ...

Hit için Kullanılabilir ...
Eşleşenle Kazanç için kullnaılabilir ...

nQBXz1.png

(Sadece 2 video da Müzikten ötürü Gelir Paylasımı cıkıyor ve bu videolarda Reklam çıkıyor)

İçerik İngilizce Saglam içeriktir ...

Yüklediğim Videolar : 16k , 14k, 9k , 8k , 6k , 5k 3k şeklinde izlenim almıştır ve bu şekilde atacak 50 civarı daha video varilecektir ...

Onlarda yuklendıgınde kısa sürede 10.000 Abone , 48 Saatlık 600.000 lere çıkacagını düşünuyorum ... Hit ve Gelire göre Kazancı siz hesaplayın :)

Verilecek Videolar / İçerik cerçevesiz tam ekran ... Aynı içerik ...

Bu içerikte toplamda 80 - 90 civarı video vardı kanalda sadece 30 kusuru var hepsi atılırsa bu hit daha da artacaktır ...

Yönlendirme ile veya Eşleşen ile para kazanma açık kanaldan çok sağlam kazanılabilir ...

Kanal Satış Fiyatı : 5.000 TL

GERÇEK ANLAMDA İLGİLENEN ve ALICI OLAN VARSA :

Extra bilgi isteyen olursa PM yada Skyle ekleyebilir . .
( [email protected] )

EDİT :

- Arkadaşlar lütfen yok pahalıydı , yok ucuzdu , yok öyle kanaldı falan filan yorum yapmayın.
* Herkezin aklı kendınce kendıne yetıyor ...
- Kanala zaten bu gece 3 arkadastan yazdıgım rakamın yarısı kadar ve gelir paylasımıyla alaklı teklif geldi. Değerine bilene gitsin...
* Nakit lazım oldugu için en yuksek fiyatı verene verecegım ...

Gereksiz Yorumlar Şikayet Edilecek ...

RESİM 1
P1gA8v.png

RESİM 2
grBDdL.png

RESİM 3
ZX0avA.png

RESİM 4
oX1aG2.png

RESİM 5
lqV8Jk.png

RESİM 6
V9bGoV.png

RESİM 7
nQBazg.png

Son düzenleme:
Yukarda Bahsetmiş oldugum KANAL 1.KANALDI ...

Bu Kanalı Değerlendirmek adına 2.bir KANAL OLUŞTURDUM ...

Kanala 21 Nisan da tekrar render alarak ve videoların Codeclerini değiştirerek , yavas yavas 50 - 60 civarı yeniden video yükledim...

Videolar ÇERÇEVESİZ arkadaslar , burayı üzerine basa basa söyluyorum , isterseniz 480p , 720p , 1080p, 4k nasıl render alıp yüklerseniz yukleyın ÇERÇEVESİZ cam gibi yükleyeceksınız ... Toplamda 70 - 80 arasında video var ...

Videoları yukledıkten sonra ORtalama dönüşleri bu şekilde :
OvQYL4.png

Daha önceki kanal gibi yine videoların izlenım aldıkları ülkeler FULL kazanç sağlayacak ve Kalite ülkeler :)
6a3gX0.png

Ortalama 1 Hafta içinde aldıgı izlenım zaten Kanalın Para Kazanmasını açmak fazlası ve fazlasıyla için yetiyor , ( GARANTİ DEĞİLDİR , Sadece yukardaki 5.500 Aboneli Ana Kanaldan Yönlendırme yaptım, Başka yaptıgım birsey yok )
GmL60r.png

Kanalı 240.000 Saat ve Aboneyi tamamladıktan sonra , (800 küsürü kendisi yaptı (içerik 1 haftada) eski içinde de 1.000 Abone vardı....

Para Kazanma için Başvuruya Gönderdim ...

2 Gün Önce , İçindeki bizim için Özgün Olmayan (Spam) ama sanırım içerik (AmerikaTV Show Prg.) belki çerçeve olmadıgı ıcın , belki Spam gibi değil renderli temiz oldugu için , belki gerçekten Youtube için Sorunsuz içerik oldugu için , belki de ŞANS ESERİ (ki şu aralar youtube un uyuzluklarından şansa pek İNANMIYORUM ...)

Bugun Kanala girdim baktım :

zjd8B7.png

PARA KAZANMA onaylanmış ve Kanalın Para KAzanması Açılmış...

4j67MA.png

JZPRlJ.png

- Bütün Detaylar 1.Konuda ve 2.Konuda Açıklanmıştır ...

- Konuda Satılmakta olan ;

* 1 Adet Full Organik Ortalama 5.500 küsür Aboneli , yaklasık 20.000.000 izlenımlı Hit Çekmek için Kullanabilecegınız PARA KAZANMA kapalı KANAL ...
(Ortalama ederi : 1.000 TL)

* 1 Adet Organik İzlenim + Aboneyle , MANUEL PARA KAZANMASI AÇILMIŞ KANAL ...
(Ortalama ederi : 1.600 - 2.000 TL) Forumda Satış Piyasası ...

* Yaklaşık 80 Bölüm içerik ... TELİFSİZ , ENGELSİZ , SIKINTISIZ ...
(Garanti vermıyorum ilk Kanala 6 aydan fazla süre önce atılan videolara da , İkinci kanala ortalama 15 gün önce atılan kanal da Ne Manuel , Ne otomatik TELİF , EŞLEŞEN , DÜNYA ENGELİ , vss Gelmemiştir ...!

Ve bana Göre içerik Kıymetli çünkü KANALIN PARA KAZANMASI bu Videolarla Sorunsuz Şekilde Açıldı...

HEPSİ İÇİN SATIŞ FİYATIM : 5000 TL ...

Kanalı daha bugun fark ettgıım için bugun adsensime bagladım.
İzlenımlerı belli , İzlendıgı ülkeler belli , Az çok gelirini de Tahmin edersiniz ...

Bu arada 2.Yaptıgım Para Kazanması açılan kanaldaki videoları , Playlistten birinci kanaldan Hit alması için ListeDışına almışım unutmusum :)
Son 48 Saat e bakınca Dikkatimi çekti neden böyle çakılmış diye :) (Ortalama 300 lerdeydi)

Yaklasık 2 3 saat önce tekrardan videoları GENEL e aldım ve açtım 3 saatte 1.000 izlenme , Hemen toparlanmaya ve İzlenmeye DEVAM edıyor.

y6bY3k.png

Kanaldan Anlayan Değerlendirmesini Bilecek kişiler için SATIŞ yapılacaktır.

İLGİLENEN OLURSA PM Atması yeterli ,
İLGİLENEN OLMAZSA Gereksiz Yorum yapmaz ve Okur Geçerse Sevınırım ...
Gereksiz Yorumlar Şikayet Edilecek ...

Kısa sürede PM veya Skype dönüş yaparım ... Skype : [email protected] ...

Herkeze İyi Forumlar ...

Son düzenleme:
GÜNCEL

Dün üstte en son satırlarda resmi paylaşmıştım videoları Liste Dışından , Genel e aldıgımda yükselmeye başlayacak diye :)

An itibariyle Kanalın izlenmesi şu şekildedir ...

:)

XMayz3.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri