Kanal Adi : (Pm ile)
Kanal Kategorisi : belgesel dizi
Kanal Dili : ingilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 2015
Abone Sayisi : 950
izlenim Sayisi : 350k
Kanalinizda UYARI Varmi : (yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Reklam sorunundan önce 4*7 dolar arası şu an 1 dolar zor geliyor.
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Resim aşağıda.
Kanal Satis Fiyatiniz :500 Tl
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : (Kanaliniz hakkinda ek bilgileri burda yazabilirsiniz.)
Merhaba arkadaşlar ihtiyaçtan dolayı elimdeki kanalları satıığa çıkardım kanal zeplin networkte 4 aydır ödemeleri her ay sorunsuz %40 kesinti ile aldık partner sağlamdır kendileriyle 1 yıldan fazladır çalışıyorz .Başka kanalalrımda da sorunsuz ödeme aldım.
Reklam çıkmama probleminden önce kanal aylık 100 dolar civarı getiriyordu ancak şu an son 30 gün 30 doalr civarında.Dediğim gibi isteyen devam eder isteyen başka içeriğe döndürebilir.Şu an girilmesi ve bulunması zor partnerdir..
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Kanal Kategorisi : belgesel dizi
Kanal Dili : ingilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 2015
Abone Sayisi : 950
izlenim Sayisi : 350k
Kanalinizda UYARI Varmi : (yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : Reklam sorunundan önce 4*7 dolar arası şu an 1 dolar zor geliyor.
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi : Resim aşağıda.
Kanal Satis Fiyatiniz :500 Tl
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : (Kanaliniz hakkinda ek bilgileri burda yazabilirsiniz.)
Merhaba arkadaşlar ihtiyaçtan dolayı elimdeki kanalları satıığa çıkardım kanal zeplin networkte 4 aydır ödemeleri her ay sorunsuz %40 kesinti ile aldık partner sağlamdır kendileriyle 1 yıldan fazladır çalışıyorz .Başka kanalalrımda da sorunsuz ödeme aldım.
Reklam çıkmama probleminden önce kanal aylık 100 dolar civarı getiriyordu ancak şu an son 30 gün 30 doalr civarında.Dediğim gibi isteyen devam eder isteyen başka içeriğe döndürebilir.Şu an girilmesi ve bulunması zor partnerdir..
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot