Satın Aldığım Gmaillerden 1 tanesi adsense hesabı çıktı.

• Kullanıcı aliq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

aliq

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar satın aldığım kanallardan bir tanesi ile adsense başvurusu denedim fakat adsenseye direk giriş yaptı ve youtubeda da kanalınız onaylandı dedi. Şaşırdım bir bakayım dedim içerisinde para birikmiş ama banka tanımlaması yapılmamış ama şöyle bir sorun var pin için adres giricem fakat ülke değiştiremiyorum bunu nasıl sağlabilirim? Kanada tanımlı türkiyeye geçirme yetkim yok ne yazık ki.

utanmadan bide soruyormusun nasıl türkiyeye geçircem diye o adsense calınmış kanalı kimden aldıysan demek ki yabancılardan çalıyorlar

O iş yaş hocam.Canada adresi olacak ayrıca bildiğim kadarı ile tax id işlemi var.Ayrıca forumdan bir arkadaşdan satın aldıysanız kendisiyle görüşün derğm.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çalınmış mı konusunu bilemiycem çünkü 2014 yılına kadar ödeme gününe bakıyorum hiç ödeme alınmamış. Ayrıca başvuru yaptığı site de kapalı durumda şuanda eski yıllı kanallardan alıyordum onun içerisinde çıktı.

yanlış bilmiyorsam eski tarihli alınan kanalların çoğu yasadışı yollarla alınan hesaplar yani o kanallardan başınız yanabilir dikkat edin sizden önceki kullanıcının neler yaptığını bilmiyorsunuz. satıcılar kadı şifre olarak deneyip düşürüyorlar daha sonra satıyorlar diyebilirim.

2b8a73759ff0441babcb38199982b063.png

2012 yılı raporlarına baktığımda durum bu. Arkadaş bizde de ne şans var adsense için kanal yaparız kanal adsense başvurusu kabul edilmiş hesaplı çıkar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri