Satın Aldığım İlk Sayfa Taktiğini Paylaşıyorum

Captain Price

Kayıtlı Üye
Ben bu taktiği 7 8 ay önce forumdan birinden 3.000 TL ye almıştım, Şuan neden bu konuyu açıp bunları paylaşıyorum derseniz,

Bu forumda gerçkten yardımsever iyi insanların var olduğunu bildiğim için, art niyetli adamlarda var elbette flgclardan tutun fake telifcilere kadar, ama herşeyde her konuda iyiliğin kötülüğe karşı galip geldiğini bildiğim için bu konuyu forumdaki iyi insanlar için açıyorum,
Bugün bir konuda yardıma ihtiyacım vardı yine yardımsever birileri bana yardımcı oldu

Konuyu açmadan önce birkaç uyarıda bulunmak istiyorum

1) Bu saatten sonra siz siz olun sakın forumlardan taktik, yöntem, kategori, ebook gibi şeyler satın almayın, unutmayın ki hiç kimse yüzdeyüz sağlam altın yumurtlayan taktiklerini yöntemlerini size satmaz, satıyorlarsa bilin ki son kullanma tarihi geçmiş yöntemleri satıyorlardır, Sakın ola ki bu saatten sonra forumlardan taktik yöntem satın almayınız, 4 yıllık YT hayatım boyunda bu konuda yaptığım hatalardan dolayı kısa bir uyarı yapmak istedim

2) Ben bu yöntemi aldıktan sonra İngilizce dışı bir dilde film kategorisinde 2 3 tane kanal yapmıştım, tüm kanallar ilk sayfaya çıkmıştı, tabi kısa süre içinde ilk sayfadan düşmüşlerdi, hatta aranmadan tamamen silinmişti

3) Siz bu yöntemi belki geliştirirsiniz diye konuyu açıyorum

YÖNTEM

1)İlk olarak bir videoya ayrı ayrı olarak 1er K izlenim kasıyorsunuz
2)Bir saat sonra 1K izlenim daha kasıyorsunuz
3)Bir saat sonra 1K izlenim Daha Kasıyorsunuz
4)Bir saat sonra 1K izlenim daha kasıyorsunuz

yani öğlen saat 12 de başladınız diyelim
saat 12 de ayrı ayrı olarak 2K izlenim kasıyorsunuz
Saat 13 Te 1K izlenim
Saat 14 te 1K izlenim
Saat 15 te 1K izlenim kasıyorsunuz Toplamda 5K izlenim

Sonrasında liste dışında videoya 250 300 izlenim geldiğinde videoyu genele açıyorsunz
akabinde 500 600 izlenim geldiğinde başlıkta kısa bir güncelleme yapıyorsunuz
yine 800 900 izlenim yansıdığında başlıkta tekrar bir güncelleme daha yapıyorsunuz
1600 1700 izlenim yansıdığında başlıkta küçük bir güncelleme daha yapıyorsunuz
2500 izlenim yansıdığında başlıkta bir güncelleme daha yapıyorsunuz

Buraya kadar videonuz ilk sayfaya çıkmadıysa(2500 izlenimde güncellendiğinde çıkabilir)
En son olarak 5K izlenimde başlığı güncelliyorsunuz ve videonuz ilk sayfada oluyor

Konuda belrttiğim rakamlar temsilidir, yöntemin mantığı şu, Başlığı belli aralıklarla güncellemek

Ben bu yöntemi satın aldıktan sonra YT 3 4 tane güncelleme çıkardı, hatta en son çıkardığı index güncellemesi çoğumuzu kötü etkiledi,

Konuda bahsi geçen yöntem şuan çalışıyor mu çalışmıyor mu tam bilmiyorum, Siz bu yöntemi geliştirin diye konuyu açıyorum
Hatta bu yöntem için sürekli bilgisayar başında durup belli izlenimlerde başlığı güncellemeniz gerekebiliyor bundan dolayı az denemeler yapmıştım,

Şuanda atıyorum 100k izlenim kasıp ve belli aralıklarla başlığı güncellerseniz belki ilk sayfaya çıkabilir ve bir müddet kalabilirsiniz, Risk almak size kalmış

Son düzenleme:
Rica etsem taktiği satın aldığın kişi kim yazabilir misin acaba ?

hocam küçük güncelleme dediğiniz hd yi h-d yapmak gibi mi yoksa kelimeyi komple değiştirmek gibi mi ? birde sanırım izlenimler ortalaması yüksek olmalı sanırım ?

Güzel paylaşım. Daha önce bunun konusu forumda açılmıştı ama hemen silindi konu.

Mantığı şu şekildeydi
Normalde videonun kanaldaki izlenimi ile arama sonuçlarındaki görünen izlenim eş zamanlı gitmiyor
Amaç başlığı her güncellemede izlenimi arama indexsine de yansıtmak
Arama indexinde her izlenim güncellemesi, videoyu bir adım öne çıkartıyordu.
Ama youtube bunun da önüne geçti sanırım, yeni videolarda başlığı güncellesekte izlenim arama indexine hemen yansımıyor artık.

İzlemin kasmaktan kastınız izlenim mi almamız lazım?

Ben bu taktiği 7 8 ay önce forumdan birinden 3.000 TL ye almıştım, Şuan neden bu konuyu açıp bunları paylaşıyorum derseniz,

Bu forumda gerçkten yardımsever iyi insanların var olduğunu bildiğim için, art niyetli adamlarda var elbette flgclardan tutun fake telifcilere kadar, ama herşeyde her konuda iyiliğin kötülüğe karşı galip geldiğini bildiğim için bu konuyu forumdaki iyi insanlar için açıyorum,
Bugün bir konuda yardıma ihtiyacım vardı yine yardımsever birileri bana yardımcı oldu

1) Bu saatten sonra siz siz olun sakın forumlardan taktik, yöntem, kategori, ebook gibi şeyler satın almayın, unutmayın ki hiç kimse yüzdeyüz sağlam altın yumurtlayan taktiklerini yöntemlerini size satmaz, satıyorlarsa bilin ki son kullanma tarihi geçmiş yöntemleri satıyorlardır, Sakın ola ki bu saatten sonra forumlardan taktik yöntem satın almayınız, 4 yıllık YT hayatım boyunda bu konuda yaptığım hatalardan dolayı kısa bir uyarı yapmak istedim

2) Ben bu yöntemi aldıktan sonra İngilizce dışı bir dilde film kategorisinde 2 3 tane kanal yapmıştım, tüm kanallar ilk sayfaya çıkmıştı, tabi kısa süre içinde ilk sayfadan düşmüşlerdi, hatta aranmadan tamamen silinmişti

YÖNTEM

Saat 13 Te 1K izlenim
Saat 14 te 1K izlenim

Sonrasında liste dışında videoya 250 300 izlenim geldiğinde videoyu genele açıyorsunz
yine 800 900 izlenim yansıdığında başlıkta tekrar bir güncelleme daha yapıyorsunuz

Buraya kadar videonuz ilk sayfaya çıkmadıysa(2500 izlenimde güncellendiğinde çıkabilir)
En son olarak 5K izlenimde başlığı güncelliyorsunuz ve videonuz ilk sayfada oluyor

Konuda belrttiğim rakamlar temsilidir, yöntemin mantığı şu, Başlığı belli aralıklarla güncellemek

Ben bu yöntemi satın aldıktan sonra YT 3 4 tane güncelleme çıkardı, hatta en son çıkardığı index güncellemesi çoğumuzu kötü etkiledi,

Konuda bahsi geçen yöntem şuan çalışıyor mu çalışmıyor mu tam bilmiyorum, Siz bu yöntemi geliştirin diye konuyu açıyorum
Hatta bu yöntem için sürekli bilgisayar başında durup belli izlenimlerde başlığı güncellemeniz gerekebiliyor bundan dolayı az denemeler yapmıştım,

Şuanda atıyorum 100k izlenim kasıp ve belli aralıklarla başlığı güncellerseniz belki ilk sayfaya çıkabilir ve bir müddet kalabilirsiniz, Risk almak size kalmış

Hocam bunu 3.000 TL ye aldıysan cidden yazık olmuş :(...Hem forumda eski konularda bununla alakalı bilgiler vardı.

3000 tlye alana niye bakıyorsunuz. 3000 tlye satana laf etmek lazim asil.

Paylaşımın için teşekkürler ama yazık olmuş parana. Zaten normalde de bir videoyu liste dışı yükleyip ciddi bir izlenim 30-40K gibi izlenim basıp genele aldığında ilk sayfa oluyor (denemedim ama şahit oldum). Bir süre ilk sayfada kalıyor bazen 3-5 gün bazen 1 hafta sonra kayboluyor video ve kanal spama giriyor velhasıl bir işe yaramıyor. Burada önemli olan ilk sayfa değil, önerilen videolara düşüp kalıcı olmak.

Hocam öncelikle paylaşım için sağol. Senin tecrübelerine göre bir videoya ne kadar izlenim almak gerekir. Birde örneğin 3 ay önce paylaşılmış ama izlenmeyen bir videoya izlenim alsak iş yapar mı.

Hocam öncelikle paylaşım için sağol. Senin tecrübelerine göre bir videoya ne kadar izlenim almak gerekir. Birde örneğin 3 ay önce paylaşılmış ama izlenmeyen bir videoya izlenim alsak iş yapar mı.

Bilmiyorum hocam, en az senin kadar tecrübesizim bu konuda,

Benim bu taktiği almamın nedeni şuydu,

2014 2015 yıllarında liste dışı taktiği vardı, videolara 1 2k izlenim kasıp genele açardık direk ilk sayfa olurdu, ben bu taktiğin buna benzer taktik olabileceğini düşündüğüm için almıştım, ama düşündüğüm gibi çıkmamıştı

Hocam bunu satan arkadaşı tanıyorum bana kelek yaptı şimdi bu mesajı da okuyacaktır.Sorun değil.Ancak taktik zamanında bu şekilde işe yarıyordu önemli olan videoyu önerilene düşürmek.Yukarıda anlatılanlardan yola çıkarak birşeyler daha katarsanız olayın mantığını çözebilirsiniz.

Hocam bunu satan arkadaşı tanıyorum bana kelek yaptı şimdi bu mesajı da okuyacaktır.Sorun değil.Ancak taktik zamanında bu şekilde işe yarıyordu önemli olan videoyu önerilene düşürmek.Yukarıda anlatılanlardan yola çıkarak birşeyler daha katarsanız olayın mantığını çözebilirsiniz.

yöntem zaten şuanda çalışmıyor, geçerliliğini yitirmiş, arşiv amaçlı paylaştım :)

hocam şuan buna benzer bir taktik kullanıyormusun?

YÖNTEM

Saat 13 Te 1K izlenim
Saat 14 te 1K izlenim

hocam.. guzel paylasım elıne saglık..
ben taktık satan arkadasların tıc ne burnumu sokuyor veya cekemıyor algılanmamak ıcın sesımı cıkartmıyorum hatta bazı yaptıgım yorumalr rahatsız edınce ozelden pm alıyorum ya tıc mı baltalıyorsun dıye..
aynı taktık vs bende soyleyebılırım senın paylastıgın degıl ama bazılarının paylastıgını ama kımsenın gunahına gırmek ıstemedıgımden acmıyyorum konu.
3-5kazanacam dıye ah almayı goze alıyorlarsa dıyecek laf yok.

benım yaptıgım bellı kategorıdekı kanallar er veya gec hemen olmasada bır veya ıkı ayda kelımesınde ılk sayfada yer alıyor ve sonra dedıgınız gıbı yavas yavas dusuyor.
bu yontem hemen bırkac gunde etkı edıyorsa tabı kısa surede kazanc saglayıp vıdeoyu sılmek ıcın ıyı olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri