Satın Aldığım Kanalın Para Kazanması Kapandı, YARDIM

Captain Price

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
ben bir arkadaştan gelirli kanal satın aldım, kanalı satın aldıktan sonra forumdan bir vds firmasından daha önce aldığım vdsden adsense başvurusu yaptım, ve bu kanalıda bu adsenseye bağladım

dün adsenseyi açtım bugün banlanmış, adsense banlandığından kanalında para kazanması gitti,

şimdi ben bu kanalın para kazanmasını nasıl geri açtırabilirim

eğerki kanalın para kazanmasını geri açtırırsam, hangi partnere geçirmemi önerirsiniz, varmı bildiğiniz güvenilir bir partner

Adsense yüzünden banlanan kanalın para kazanması açılmıyor. Geçmiş olsun.

açtıramazsın.muhtemelen daha önceden banlanmış adsensenizin bilgileriyle başvuru yapmışsınız

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

açtıramazsın.muhtemelen daha önceden banlanmış adsensenizin bilgileriyle başvuru yapmışsınız

Sanırım, nasıl bu hataya düştüm anlamıyorum, ama bne bugüne kadar çok adsense açtım, toplasanız 20 den fazla adsense banlattığımı biliyorum, yanlışlıkla girdim sanırım

neyse yapıcak bişey yok artık

sizce şu şekilde yapsam işe yarar mı arkadaşlar

ben bu kanalın videolarını kopyalamayı düşünüyorum, başka kanala yüklicem

sonrasında bu kanalın videolarını görüntü iyileştirmeden bulanıklaştırsam videoları izlenmeyecek hale getirsem, sonrasında bu videolara yeni kanalın vdieolarının linkini versem zamanla yeni kanal tutulurmu dersiniz

Sanırım, nasıl bu hataya düştüm anlamıyorum, ama bne bugüne kadar çok adsense açtım, toplasanız 20 den fazla adsense banlattığımı biliyorum, yanlışlıkla girdim sanırım

sonrasında bu kanalın videolarını görüntü iyileştirmeden bulanıklaştırsam videoları izlenmeyecek hale getirsem, sonrasında bu videolara yeni kanalın vdieolarının linkini versem zamanla yeni kanal tutulurmu dersiniz

Mantıklı ve denemekten baskada çaren yok zaten bilinenlere göre.. Geçmiş olsun..

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam merhaba ,

Bende şunu sorucam :)

- Yutubun gözunde Sxxx Txxx olarak ve Finansbank Enpara Trxx xxxx xxxx xxxx xxxx xxxx ibanıyla banlandım ve bu birden çok kez oldu ...

Şimdi tekrardan Sxxx Txxx ismiyle adsense açsam , Finansbank Enpara TrER DRFR JGUR SKDJ SJAN EFHC gibisinden değişik bir ibanla hesap baglasam banlama olasılıgı nedır?

- Yutubun gözunde Sxxx Txxx olarak ve Finansbank Enpara Trxx xxxx xxxx xxxx xxxx xxxx ibanıyla banlandım ve bu birden çok kez oldu ...

Şimdi tekrardan Sxxx Txxx ismiyle adsense açsam , Finansbank Enpara TrER DRFR JGUR SKDJ SJAN EFHC gibisinden değişik bir ibanla hesap baglasam banlama olasılıgı nedır?
geçenlerde birisi eski banlanan adsensesindeki IBAN ı girmiş ve ödemesini almıştı.daha fazlasını bilmiyorum

Birikim Hesabı Aç Enparada Onun İban ını Gir Hocam

Banlanan kanalın içindeki videolara tekrar ulaşılabilirmiyiz peki ?

Birikim Hesabı Aç Enparada Onun İban ını Gir Hocam

Hocam en son hatunun adına BİRİKİM HESABI açıp onun adına girdim zaten de , bir tane de kendş adıma alayım istiyorum , adım çok anıldıgı için yutubun kara listesinde ''BİRİKİM HESBAI'' nın ibanını girip kendi İSİM SOYİSMİMİ girsem sorun olur mu onu merak edıyorum :D

Hocam en son hatunun adına BİRİKİM HESABI açıp onun adına girdim zaten de , bir tane de kendş adıma alayım istiyorum , adım çok anıldıgı için yutubun kara listesinde ''BİRİKİM HESBAI'' nın ibanını girip kendi İSİM SOYİSMİMİ girsem sorun olur mu onu merak edıyorum :D

Sanmıyorum Hocam Sorun Çıkaracağını

---------- Spam Engelliyici 18:07 ---------- Önceki Mesaj 18:07 ----------

Banlanan kanalın içindeki videolara tekrar ulaşılabilirmiyiz peki ?

Malesef Hocam

Ben aynı iban ile 3 ay ödeme aldım. 4. ay hepsi banlandı :) (Bundan yıllar önce :) )

aynısını denedim para kazanması giden kanalı yeniye yönlendirdim, 1 hafta sonra para kazanması giden kanal kapandı. tabi yeniye izlenimler gitti 1 hafta. sonra bıraktım kendi haline 1 hafta sonra o kanal tuttu. şans işi de olabilir ama ümit var

aynısını denedim para kazanması giden kanalı yeniye yönlendirdim, 1 hafta sonra para kazanması giden kanal kapandı. tabi yeniye izlenimler gitti 1 hafta. sonra bıraktım kendi haline 1 hafta sonra o kanal tuttu. şans işi de olabilir ama ümit var

hocam yönlendirmek için nasıl bir yol izlediniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri