Satın aldığım kanallarda video yüklü olması

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

mumru

Kayıtlı Üye
Arkadaslar 2 3 farklı satıcıdan kanal almıslıgım var 3 ündede aynı durumu yasadım iclerinden bazı kanallara giriş yaptıgımda yüklü videolar vardı çok acaip kıllandım benim yükledigim videolarda baskalarının eline gecmişmidir diye böyle durun yasayan kimseler varmı acaba kanal satıcılarının kanalları dagıtırken daha bir dikkatli olmasını rica ediyorum acaip güven sarsılıyor...

Bende Aldığım Kanallardan Birine Hiç Girmediğim Halde Bir Google Ürününe Erişiminizi Kaybettiniz Dedi İlk Girişimde

hayır hocam bos 15+ onaylı kanal aldım quiz olsa bile toplam izlenimi 10 bin olan iclerindeki videolar bugun atılmıs olan videolar cıkabilirmi 1 hafta önce aldıgım kanallara ?

hocam +15 onayli kanal almanızı hiç tavsiye etmem sonuçta kimseyi bilemezsiniz kanal urlsi alınabilir en iyisi onaysızdır kendiniz onaylarsanız daha güvenli olur.

hayır hocam bos 15+ onaylı kanal aldım quiz olsa bile toplam izlenimi 10 bin olan iclerindeki videolar bugun atılmıs olan videolar cıkabilirmi 1 hafta önce aldıgım kanallara ?
var hocam var.kanal satıcıları dikkat etmediğinden bir sattığı listeyi silmeyi unutuyor ve başkasına da satıyor.kaç defa denk geldi.çıkış yapıp listeden siliyorum kanal bilgilerini.bazıları kanalım çalındı diyor ya onların çoğu bu durumdan kaynaklı ....ya ortak şifre kullanıldıgından yada satılan liste yanlışlıkla başkasına satıldıgından.herkes işini düzgün yapsın...

Hocam tahminen 2 farklı kişiye aynı hesaplar satılmıştır. gmailleri kimden aldıysanız irtibata geçin son satışlarını incelesin aynı şekilde sizin girdiginiz kanallar bir başkasının olabilir.
Dn:yanlış anlaşılmasın insanlık hali karışabiliyor satan arkadaş karıştırmış olabilir.

Soyleyinde kim oldugunu ona gore alalim bizde

İkinize de aynı hesabı satmış :)
Onaylamak için mobil uygulamalar var

kimden aldıysanız konuşun durum devam ederse ifşa edin böyle saçma sapan kötü bir durum olabilir mi videoyu ben atıcam emek vericem kanal başkasına gidicek. Kanal satan arkadaşlar daha dikkatli olsun artık

aynen arkadaslar insanlık halidir ama dikkat edilmeli 2 kiside aynı durum olunca genel yazmak istedim buraya.

En iyisi kanalları kendiniz açın.Bende de bir şeyler dönüyor yeni içerik buluyorum 1 gün uğraşıp render yapıyorum, video attık'dan 1 saat sonra direk kopyası ile karşılaşıyorum.Kimseyi suçlamıyorum ama nasıl oluyor bu olay ? Kimseye güvenim kalmadı.

En iyisi kanalları kendiniz açın.Bende de bir şeyler dönüyor yeni içerik buluyorum 1 gün uğraşıp render yapıyorum, video attık'dan 1 saat sonra direk kopyası ile karşılaşıyorum.Kimseyi suçlamıyorum ama nasıl oluyor bu olay ? Kimseye güvenim kalmadı.

mantıklı hocam bir süre kanal acmayı birakıcam olmadı bir eleman tutarım kanal acması icin sadece.

hocam aynı sorun ilk başlarda bende yaşadım, bazı kanal satıcılar malesef böyle. account.google.com adresine gir, hesapa erişimi olan uygulamaları gör, orada kanal satıcısının botunu da göreceksin. Kanalı açıp kendi botuna bağlıyor, sonra satıyor bazı uyanıklar. Güvenilir satıcılardan al, ben pars yazılımı öneririm.

hocam aynı sorun ilk başlarda bende yaşadım, bazı kanal satıcılar malesef böyle. account.google.com adresine gir, hesapa erişimi olan uygulamaları gör, orada kanal satıcısının botunu da göreceksin. Kanalı açıp kendi botuna bağlıyor, sonra satıyor bazı uyanıklar. Güvenilir satıcılardan al, ben pars yazılımı öneririm.
Hocam sen sanırım bunları benim için yazmışında bir ay önce ben 10 tane kendi kanalımı satmışım bunun 5 i size denk gelmiş 2 hafta boyunca size ulaşmaya çalışmışım. Hem kanalalsattan hemde forum üzerindeki kanalalsat konusundan o kadar yazdım bir cevap bile vermediniz. Taki ben kanala yeniden video basana kadar.. O güne kadar mesajlarımı görmeyen adam kanalda yeni videoları görünce yazıyorsa bir sıkıntı vardır.. Baktınız kanallar iyi izleniyor sesinizi bile çıkarmadınız. @mumru arkadas bakın hemen dile getirmiş başkalarının videosunu görüyorum diye ama siz benim kategorilerimi öğrendiğiniz yetmediği gibi bir de kanala sahip çıkmışınız. Sonra da burda bilip bilmeden konuşuyorsun
Ayrıca 3 aydır kanal satıyorum sadece kendi 10 kanalımı satışa sundum. İnsanlık hali olur da buna sizin sahip çıkmanız neyin nesi..
Birde gelmiş bir çok satıcı böyle yapıyormuş gibi insanlara çamur atıyorsunuz. Kanalalsatta BUYFULLCHANEL sistemine kanal satmak için videoyapın tokeni verilir bu tokeni çıkıpta satıcılar kendi botlarına yetki veriyor diye yalan yanlış konuşmayın.. Hatta kendi mesajınızda başka satıcılarda da çıktığını söylemiştiniz. Yani kanalalsatta bu durumla çok karşılaşılabilir çünkü adamlar sisteme satmak için token vermek zorunda @Web_Scripti hocama sorsanızda size anlatsaydı.. Hatta sizin kanallara sahip çıktığınızı ve mesajlarıma cevap vermediğinizi ona da yazmıştım.
Aradan bir ay geçti hala hem suçlusunuz hem de güçlülük rolü oynuyorsunuz. Benim size kanal satış tarihimi ve size ne kadar süre ulaşmaya çalıştığımı burada ifşa edersem kim haklı kim haksız görürüz. En iyisi işinize bakın.

@mumru arkadaş kanalları kimden aldı bilmiyorum ama bende çok şükür kanallarda karışıklık durumu bir kez (10 kanalımda) hariç hiç olmadı zaten onlarda kendi kanalımdı.. Olma ihtimali de çok az çünkü kanallar satıldıktan sonra direk silinir. Hatta skype den alışveriş yaptığım kişilere sorarım eline ulaştıysa dosya siliyorum diye

Son düzenleme:
Valla yeterince aldım kanal artık kanal açarsam kendim uğraşıp açıyorum sıfırdan. En temizi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri