satin alinan partner kanallar

mm1650

Kayıtlı Üye
arkadaslar herkese kolay gelsin.forumda arastirdim ama net bir sonuca ulasamadim.bu ayin 12 sinden sonra satin aldigim ve 13-14 gibi paypal ni degistirdigim kanalin ödemesi kanali acan paypal a mi yoksa banami gelir.bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.partner quiz

Son düzenleme:
arkadaslar herkese kolay gelsin.forumda arastirdim ama net bir sonuca ulasamadim.bu ayin 12 sinden sonra satin aldigim ve 13-14 gibi paypal ni degistirdigim kanalin ödemesi kanali acan paypal a mi yoksa banami gelir.bu konuda bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.

hangi network hocam?

pardon hocam unutmusum yazmayi ,,quiz network

Önemli degil hocam fakat bahsettiginiz odeme ekim ayinin odemesi ise muhtemelen eski paypal'a yatar diye biliyorum ama quiz kullanan arkadaslar var ise daha net bilgi verebilirler. Quiz hakkında pek bir bilgim yok malesef hocam, kusura bakmayin :confused:

QuizGroup'a göre bir önceki ayın ödemesi için ayın 12'sine kadar paypal değişimi gerekiyor. Yani bu ayın ödemesini almak istiyorsanız bir sonraki ayın 12'sine kadar vaktiniz var değiştirmek için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri