satın alırken dikkatli bakıyor musunuz? Kandırılıyor musunuz?

Rigobert

Kayıtlı Üye
Prestij (Dikkatli Bakıyor musunuz?) - YouTube

şu forumda bir bot satıcısı olarak sizlerin birşey alırken ne denli dikkat ettiğiizi merak ediyorum

alıcı kişilere sadece merakımdan soruyorum. birşey alırken özelliklerini test ederek, kontrolünü tam yapıyor musunuz?
yoksa "o beğenmiş benim beğenmeme" gerek yok diyerek mi iş yapıyorsunuz?

sizlerin alışveriş tarzınızı merak ediyorum.

saygılarımla

Boyle bir hataya muhammed adli banlanan moderatorun boktan ebookunu aldigim zaman dusmustum. Bir daha da ayni hataya dusmeyecegime eminim

bu da yeni taktik olsa gerek , partnerler birbirlerinin konularinda laf atisina girerken , botcularda videolarla bu olaya yeni bir boyut getirmeye calisiyor , bana gore videoyap in eline kimse su dokemez , kendi kisisel dusuncemdir .

bu da yeni taktik olsa gerek , partnerler birbirlerinin konularinda laf atisina girerken , botcularda videolarla bu olaya yeni bir boyut getirmeye calisiyor , bana gore videoyap in eline kimse su dokemez , kendi kisisel dusuncemdir .
kafanız güzelmiş.

bu kimin konusu? kategorisi? alt tarafı soru sordum. alakasız saçma sapan cevap veriyorsunuz

kafanız güzelmiş.

bu kimin konusu? kategorisi? alt tarafı soru sordum. alakasız saçma sapan cevap veriyorsunuz

Kardeşim boş ver sen milleti. :) Ya uyuyamadılar yada kazanamamak ters tepki yapıyor.

Açıkçası ben ilk olarak sürekli görüştüğüm kişilerin alıp almadığını öğrenirim. Eğer ki alıp kullanıyorlarsa ve memnunlarsa o kişiyle sesli olarak (mümkünse) konuşurum.

Hem olumlu hemde olumsuz taraflarını dinlerim. Eğer ki mantıklı gelirse satıcı ile görüşürüm öğrendiklerimi teyit ederim kendisinden de. Eğer ki kullanımı da güzelse ara yüzü vs (zaten arayüzü her şeyi belli eder) tabi her zaman tavsiye ile almak daha mantıklı..

Ama kesinlikle konu altında ki tavsiyeler değil yani. Özellikle yakın çevremden birisi aldıysa görüşürüm yoksa pek yanaşmam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri