- Web sitesi
- www.ytpara.com
Bismillahirrahmanirrahim
- Merhaba sevgili kardeşlerim abilerim ablalarım. Herkes biliyor ki geçen ay büyük bir vurgun yedik.Forumun yüzde 99 u baya bir zarara uğradı. Kimisi borca girdi kimisinin hayalleri suya düştü. Spam bitti mi? Evet çoğu kişi için bitti fakat bizim için tabiki HAYIR.!
- Ben bu konumda sizlere içine videosu atılıp herşeyi tamamlanmış kanal satışı için gerekli bilgileri vericem. Şu ara çoğu kişi kanal yapmıyor ve yapanlar da adsense ye başladılar veya adsenseden devam ediyorlar. Siz benden almış olşdugunuz kanalları sadece adsense ye bağlayacaksınız ve kanal takibe url sini girerek arkanıza yaslanıp izlenimlerinizi kontrol ediceksiniz.
- Öncelikle kanal özellikleri ve içine attığım videolar tamamen isteğinize göre olacak. Film, dizi, Tv Show, belgesel,animasyon filmi mi, komedi filmi mi,istediğiniz ülke, istediğiniz yıl, istediğiniz dil, istediğiniz sayıda video(bazı kategorilerde 2 bölümü 1 video olarak atma seçeneği veya 3-4 bölümü tek video olarak atma seçeneği böylece 20 bölümlük bir diziyi 4 erden 5 video olarak atabiliriz.) , istediğiniz reklam aralıkları..
ÖZELLİKLERİ NEDİR?
1-Kanaldaki videoların para kazanmaları açılır video ortası reklamları girilir.
2- Kanallar Almanya sunucuları kullanılarak tamamen manuel olarak hazırlanır. Her ip 2 günde bir kullanılır ve oldukça temiz çalışılır. Kendime hazırladığım kanalmış gibi sizlere de hazırlarım.
3- Kanal fragmanı, fligranı, her videoya özel küçük resim,öne çıkan içerik, arka plan , profil resmi, gmail teması, gmail gelen kutusunun okunması, rastgele birkaç kanala abone olunup birkaç videonun beğenilmesi, G+ ayarlarının girilmesi, kurtarma maili , özel şifre girilmesi ve daha birçok özellik..
4- Kanallar portable dosyaları kullanılarak oluşturulur. O portable dosyaları isteğiniz üzerine indirme linki verilerek sizlere ulaştırılır.
5-Neden kendime yapmıyorum? Kendime de yapıyorum fakat maddi desteğe ihtiyacım olduğu için bu yola girdim daha fazla açmayacağım konuyu.
Garanti nedir?
- Arkadaşlar garanti tam kanala son video yüklenme tarihinden itibaren 15 gündür. İlk 7 günde kanalın içindeki herhangi bir video teliften veya eşleşenden para kazanması giderse 2 gün içinde telafi edilir.(başka kanal ve videolarla).Bütün videolar engellenirse para iadesi sağlanır.Ayrıca adsensenizden dolayı kapanmalardan da kendimizi sorumlu tutmuyoruz.
Kategoriyi siz vermiceksiniz siz sadece mesela 4 film olsun 1995-2000 yılları arasından Fransızca olsun diceksiniz ben ona göre hazırlayıp sizlere kanalı herşeyiyle hazırlayıp teslim edicem. Tamamen sizin isteğinize göre olacak herşey. Sizi aynı zamanda yönlendircem hangi yolda ilerlememiz gerektiğini. Bir kişiye verilen bir video asla diğer bir müşteriye verilmicektir. Kanallar teslimat sonrasında bütün bilgileri silinecektir.
Kategori paylaşmamak için örnek kanal vermiyorum. Almayı düşünenlere referans olarak birkaç kanal göstericem.
Kanallar en geç 48 saat içinde hazırlanır. Daha önce de dediğim gibi tek ip 2 günde bir kullanılır.
Bir kanal 3 film fiyatı 25 TL dir.
Bir kanal dizi bölüm başı(45 dk) İngilizce için 4TL . Diğer diller için 3 Tl dir.
Fiyatlar videolara göre esneklik gösterir.
Bir kanal dizi bölüm başı(45 dk) İngilizce için 4TL . Diğer diller için 3 Tl dir.
Fiyatlar videolara göre esneklik gösterir.
İletişim Adreslerim
Telefon (Whatsapp-Sms-Arama) : 0506 713 2247
Özellikle Amerikan tv showları çok kazandırdığı için onları az da olsa tavsiye ediyorum. Kanalın herşeyine kadar hazılıyorum sonuçta. Eğer kurtarırsa kanal kendini flagdan teliften iyi kazançlar sağlarsınız. Kanal parasını 1k-2k izlenmeyle çıkarırsınız
ref için atmıs oldugu kanal linki inceledim kanalı yeni yapmış olmasına rağmen videolar index almıs.Kanal tasarımı filan diyecek bişi yok.Tebrikler hocam.Emeklerinizin karşılığını umarım alırsınız.Arkadaşlar istediği fiyata göre yaptıgı iş çok iyi.Bol kazançlar.
Kanlları gördüm özenle hazırlanmış güzel kanallar.
Farklı ve yeni,Güzel bir satış hayırlı olsun.
Son düzenleme: