Satış 188 adet onaylı pars yazılımdan alınmış ihtiyaç fazlası kanallar

• Kullanıcı mankurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

mankurt

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar aç gözlülüğüm sonucu elimde biriken onaylı kanallardan kurtulmam gerek paraya ihtiyacım olduğu için. Kanalların açılış tarihleri aralık ocak şubattır. yani bi kaç ay önce alınılmış ve dokunulmamaış kanallar. [MENTION=13576]Pars Yazılım[/MENTION] ile konuyu görüştük bana burada destek olacağını belirtti sağolsun. kendisinden sürekli toplu kanal alımı yaparım hiç sorun da yaşamadık.
topluca hepsini alacak arkadaş varsa fiyatta hesaplı bi iş yaparız teklif verin. :) tek tek alımda 1 tl avantajı kanalların ortalama 2 ay önce açılmış olmasıdır. 10 ve katlarına da indirim yapılır.

daha dün yeni 100 kanal aldım sedat'tan yoksa kanallar bendeydi hocam. :) kanalları temizdir bugüne kadar sanırım 400 ya da 500 kanal aldım temiz çıktı hep.

hayırlı satışlar.

Dediğim gibi hocam zaten tanıyan alsın ben satıcı değilim sonuçta ama aradan 3 ay geçti sıra gelmedi kanallara şimdi de para lazım

Arkadaşla sürekli çalışıyorduk güvenilir arkadaş içiniz rahat olsun :)

Neden hocam :( Bir sorunmu oldu
şaka yapıyorum sedat, kanalların iyidir. memnun olmasam her ay senden alır mıyım ya. :D aslında farklı yerlerden almak iyidir falan diyoruz da ben daha senden başka kimseden kanal almadım forumda o derece temiz geliyor bana. :)

eskiden kendim açardım alt kanal olarak. sonra hazır kanal almaya başladım hepsi senden. sıkıntı yok yani. :)

konuyu çöpe çevirdik ya. :D arkadaşa tekrar hayırlı satışlar dilerim.

çöp olsun hocam iyidir konu biraz uplanıyor en azından :)

Slm arkadaşlar merak ediyorum bu kadar kanala ne arda video atıyorsunuz.Rıca etsem bana bu konu hakkında bilgi verebilirmisiz?

:D Benim kanallara artık Döviz kuru yapacam çok satış olunca yükselecek fiyatlar az satış olunca düşecek dolar gibi :D
Hocam açgözlülük doldurduk kanalları. ama [MENTION=13576]Pars Yazılım[/MENTION] koy satışa adım yeter bi saate satarsın dedi. piyasa kısa süreliğine de olsa düştü ama acil kalkınma paketinden faydalandırdık müşterileri senin.

Hocam açgözlülük doldurduk kanalları. ama [MENTION=13576]Pars Yazılım[/MENTION] koy satışa adım yeter bi saate satarsın dedi. piyasa kısa süreliğine de olsa düştü ama acil kalkınma paketinden faydalandırdık müşterileri senin.

:) Sağolasın hocam kanal lazım olursa bekleriz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri