K
k4lpl1d0n
Guest
(21.333 + 4.244) takipçisi olan aktif ve etkileşimli hesaplarimi satmak istiyorum.
Twitter'ı aktif olarak kullanmak isteyip sıfırdan başlamak istemeyenler için kaçırılmayacak bir fırsat var. Takipçilerinin tamamı organik olan Twitter hesabı, takipçi sayısı gün geçtikçe artıyor.
Hesapların hepsi takibe takip yöntemiyle kasıldı.Ciddi alıcılar istediklerinde hesapların linklerini pm'den gönderirim takipçilerin fake olup olmadığını rt sayılarından anlaşılıyor zaten.
- %89 Türk,kız ve gerçek takipçilerdir.
- Doğru kullanıldığında günde minimum 100 takipçi artışı bulunmaktadır.
- Hesapların hiç birinde takipçi arttırma uygulaması kullanılmadı hepsi gerçek takipçidir.
- Daha önce profil Suspend almamıştır.
- Hesabın etkileşimlerini Tweet'lerden aldığı Retweet ve Favori oranına göre bakabilirsiniz. Dizinin olduğu geceler hesabın etkileşimi %80 oranında artıyor, mention ve takipçiler geliyor.
NOT : Tweet sayılarını umursamayın. Dilediğiniz takdirde sıfırlarım. Sadece ciddi alıcılar ile önce pm ile yazılı iletişim daha sonra telefon ve dilediğinizde ise yüz yüze bile bağlantı kuruyoruz. Harici kişiler kaale alınmamaktadır.
Ödeme Bildirimi : k4lpl1d0n.hesapno.com
1-) Hesap
Hesap Linki: PM
Takipçi Uyruğu: Türk
Takipçi Sayısı: 4.244
Takip Edilen Kişi Sayısı: 202
Tweet Sayısı: 168
İstenilen Ücret: Henüz fiyat belirlemedim,sizler birer fiyat önerebilirsiniz.
2-) Hesap
Takipçi Sayısı: 21.333
Takip Edilen Kişi Sayısı: 18.779
Tweet Sayısı: 1.002
Twitter'ı aktif olarak kullanmak isteyip sıfırdan başlamak istemeyenler için kaçırılmayacak bir fırsat var. Takipçilerinin tamamı organik olan Twitter hesabı, takipçi sayısı gün geçtikçe artıyor.
Hesapların hepsi takibe takip yöntemiyle kasıldı.Ciddi alıcılar istediklerinde hesapların linklerini pm'den gönderirim takipçilerin fake olup olmadığını rt sayılarından anlaşılıyor zaten.
- %89 Türk,kız ve gerçek takipçilerdir.
- Doğru kullanıldığında günde minimum 100 takipçi artışı bulunmaktadır.
- Hesapların hiç birinde takipçi arttırma uygulaması kullanılmadı hepsi gerçek takipçidir.
- Daha önce profil Suspend almamıştır.
- Hesabın etkileşimlerini Tweet'lerden aldığı Retweet ve Favori oranına göre bakabilirsiniz. Dizinin olduğu geceler hesabın etkileşimi %80 oranında artıyor, mention ve takipçiler geliyor.
NOT : Tweet sayılarını umursamayın. Dilediğiniz takdirde sıfırlarım. Sadece ciddi alıcılar ile önce pm ile yazılı iletişim daha sonra telefon ve dilediğinizde ise yüz yüze bile bağlantı kuruyoruz. Harici kişiler kaale alınmamaktadır.
Ödeme Bildirimi : k4lpl1d0n.hesapno.com
1-) Hesap
Takipçi Sayısı: 4.244
Takip Edilen Kişi Sayısı: 202
Tweet Sayısı: 168
2-) Hesap
Takipçi Sayısı: 21.333
Takip Edilen Kişi Sayısı: 18.779
Tweet Sayısı: 1.002