Satış | 21K + 4K Takipçisi olan Aktif Twitter hesapları satılık

K
  • Kullanıcı k4lpl1d0n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Twitter
K

k4lpl1d0n

Guest
(21.333 + 4.244) takipçisi olan aktif ve etkileşimli hesaplarimi satmak istiyorum.

Twitter'ı aktif olarak kullanmak isteyip sıfırdan başlamak istemeyenler için kaçırılmayacak bir fırsat var. Takipçilerinin tamamı organik olan Twitter hesabı, takipçi sayısı gün geçtikçe artıyor.

Hesapların hepsi takibe takip yöntemiyle kasıldı.Ciddi alıcılar istediklerinde hesapların linklerini pm'den gönderirim takipçilerin fake olup olmadığını rt sayılarından anlaşılıyor zaten.

- %89 Türk,kız ve gerçek takipçilerdir.
- Doğru kullanıldığında günde minimum 100 takipçi artışı bulunmaktadır.
- Hesapların hiç birinde takipçi arttırma uygulaması kullanılmadı hepsi gerçek takipçidir.
- Daha önce profil Suspend almamıştır.
- Hesabın etkileşimlerini Tweet'lerden aldığı Retweet ve Favori oranına göre bakabilirsiniz. Dizinin olduğu geceler hesabın etkileşimi %80 oranında artıyor, mention ve takipçiler geliyor.

NOT : Tweet sayılarını umursamayın. Dilediğiniz takdirde sıfırlarım. Sadece ciddi alıcılar ile önce pm ile yazılı iletişim daha sonra telefon ve dilediğinizde ise yüz yüze bile bağlantı kuruyoruz. Harici kişiler kaale alınmamaktadır.

Ödeme Bildirimi : k4lpl1d0n.hesapno.com

1-) Hesap

Hesap Linki: PM
Takipçi Uyruğu: Türk
Takipçi Sayısı: 4.244
Takip Edilen Kişi Sayısı: 202
Tweet Sayısı: 168
İstenilen Ücret: Henüz fiyat belirlemedim,sizler birer fiyat önerebilirsiniz.

2-) Hesap

Hesap Linki: PM
Takipçi Uyruğu: Türk
Takipçi Sayısı: 21.333
Takip Edilen Kişi Sayısı: 18.779
Tweet Sayısı: 1.002
İstenilen Ücret: Henüz fiyat belirlemedim,sizler birer fiyat önerebilirsiniz.

Cevap: 20.537 takipçi sayısı olan Twitter hesabımı satmak istiyorum.

Linki özelden mesaj atarmısınız acaba ?

ticaret için yeterli mesajın yok dostum!

ticaret için yeterli mesajın yok dostum!

karsılıklı yuzyuze ıle temas kuruyoruz,dısarıda gercek yasam denılen seyı henuz unutmus degılız tum hayatımız bazıları gıbı sadece sosyal aglar degıldır bılgınıze.

karsılıklı yuzyuze ıle temas kuruyoruz,dısarıda gercem yasam denılen seyı henuz unutmus degılız tum hayatımız bazıları gıbı sadece sosyal aglar degıldır bılgınıze.

ben uyarıyı yapayım da kimse gelip dolandırıldım kazıklandım vs demesin.. Ayrıca konunu baltalamak değildir niyetim veya sen öyle birisin de demedim.. Foruma yeni üye olmussun haliyle dikkat edilmesi gerekir.

Bilgilendirme için sağol bende bilgilendirdim galiba.

Saygılar, iyi forumlar

sızın de gordugunuz gıbı bır cok kısıde goruyordur yenı kayıt oldugumu o yuzden bende acıklamalarda yuzyuze ıle temasıda ekledım kı sızın gıbı guven sorunu olanlar ıcın daha aydınlatıcı bır durum olması ıcın hersey ıcın cok tesekkur edıyorum :)

sızın de gordugunuz gıbı bır cok kısıde goruyordur yenı kayıt oldugumu o yuzden bende acıklamalarda yuzyuze ıle temasıda ekledım kı sızın gıbı guven sorunu olanlar ıcın daha aydınlatıcı bır durum olması ıcın hersey ıcın cok tesekkur edıyorum :)

Dünyada millet artık babasına annesine güvenmezken diğer insanlara güvenmek zordur :D önlemi başta almak lazım tekrardan iyi forumlar

Dünyada millet artık babasına annesine güvenmezken diğer insanlara güvenmek zordur :D önlemi başta almak lazım tekrardan iyi forumlar

karsılıklı yuzyuze ıken de saglıklı alısverıs yapamayacaklarını dusunen kısıler şayet varsa kı onların cıddı sorunları bulunmakta olması muhtemeldır sayın hocam :)

Eğer bu ticareti sadece yüzyüze yapacaksanız, durum değişebilir. Fakat konuyu forumda açmışsınız ve mesaj sayınıza göre forum üzerinden bu ticareti yapmanız illaki şüphe uyandırıyor. İlgili kategorinin yetkilileri konuyla ilgilenicektir..

Eğer bu ticareti sadece yüzyüze yapacaksanız, durum değişebilir. Fakat konuyu forumda açmışsınız ve mesaj sayınıza göre forum üzerinden bu ticareti yapmanız illaki şüphe uyandırıyor. İlgili kategorinin yetkilileri konuyla ilgilenicektir..

Sizlerinde bildiğiniz üzere kimse şansını denemeden bir şeylerin sonucuna ulaşamaz şöyle ki diyeyim size kimse benimle mesaj sayısı ticaret istatistikleri düşük yada hiç yok diye diye yapmazsanız bu rakamların kendiliğiniden artmasını beklemek mantıklı mıdır sizce ? :D

NOT : Sadece yuz yuze degıl dıledıgınız sekılde saglıklı alısverıs yapmaktayım.

Hesap hala satılmakta güncel olup,takipçi sayısı 20.934'e ulaşmıştır.

pm alabilir miyim ?

pm alabilirmiyim

Bir pmde ben alayım bakalım :)

pm'ler gönderilmiştir.

iyi forumlar :)

Lutfen saygi cercevesi icinde birbirinizle atismadan duzgun bir sekilde konusun.Sorununuz varsa dolandiricilik disinda Pm ler ile bu sorunu kimseye yansitmadan cozebilirsiniz.Ikinizinde devam etmesi durumunda bu tartismaya ayirim gozetmeksizin uzaklastirma cezasi verecegim.

Lutfen sakin beyler lutfen..

Gecenin bu saatinde sizin gibi dostlar yuzunden fazla mesai yapiyoruz.. :D:D:D

Lutfen bi sakin olunda uyku cekelim guzelcene :D:D:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri