Satış : AddMeFast Puan

fasofiso

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Bilindiği üzere AddMeFast sitesindeki puanlar ile facebook,instagram,youtube,twitter üzerinden işlem yapabiliyorsunuz.

Ben ise sizlere bu puanların satışını sunuyorum

3 Farklı Yöntem vardır

1)AddMeFast hesabınızı siz açarsınız bana verirsiniz belirtilen puanı yaparım size veririm şifreyi değiştirirsiniz

2)AddMeFast hesabını ben açarım puankı kasarım aynı şekilde bilgileriyle teslim ederim şifreyi değiştirir kullanırsınız.

3)Kendi hesabım üzerinden yaptıracağınız işin emrini veririm siteye örneğin 1000 puanlık facebook takipçi kastırmak gibi bu iş tamamlandığında teamviewer ile kontrol edersiniz zaten detaylı bir şekilde kaç puanlık ve kaç tık'lık iş yapılmış panelde gösteriyor.

Ödeme : webmoney veya vakıfbank banka hesabına

Fiyat : 1 ve 3 numaralı yöntem 1000 puan 4 tl 2 numaralı yöntem 5 tl'dir
Ref yoktur

Stok :

1.Yöntem 0
2.Yöntem 0
3.Yöntem 1000 puan hazır

Yapılan Satışlar :

1.Yöntem : 0
2.Yöntem : 0
3.Yöntem : Forum dışı 2000 puan

stoklar isteğe göre hazırlanacaktır

Not : Ödemeyi işleminiz tamamlandıktan yani puanlar kullanıldıktan sonra alacağım bu şekilde güven sağlayabiliriz ancak.

Skype adresi yakında eklenecektir şimdilik özel mesajla ulaşabilirsiniz.

Hayırlı forumlar

Son düzenleme:
Forumda bir yenilik, güzel olmuş. Konu içeriğinide düzgün yapabilseydiniz keşke :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri