Satış Fiyatlarındaki Dengesizliği Bitirelim

ibrahim92

Kayıtlı Üye
Her önüne gelen istediği fiyata kanal satmasın tamam serbest piyasa var ama fiyat koymayı bilmeyen çok arkadaş var bunlar yüksekten fiyat koyunca diğer arkadaşlarda otomatikmen fiyat yükseltmek zorunda kalıyor serbest piyasa iyi olsada zararları çok.

Bundan sonraki satışlarda bence fiyatları adminler belirlesin kanal satıcak kişiler adminlere kanalı göstersin adminler yada modlar orası yönetime kalmış fiyatları koysun herkes mutlu olsun :D önerim biraz farklı olucak ama olursa bence iyi olur :D

Kanalın istatistikleri söylemesi bile yeterli kanalı göstermem diyenler için.

bence böyle bişey mümkün değil.. herkes istediği fiyata satar kimse karışamaz

Kanallar ifşa olsun alıcı için sıkıntılı.

kanal ifşa olursa satıcı için sıkıntı. flag yapacak kıskanç arkadaş çok.

Admine gerek yok sizin gibi 3-5 arkadaş toplansın onlar belirlesin.

Benim kanalımın satış fiyatını karma ekonominin olduğu bir ülkede benden başka kimse belirleyemez. Buna da kimse birşey söyleyemez. Açık konuşayım bu konuyu açmak kadar saçma bir eylem de olmaz. Ben istersem 10 bin TL koyarım fiyatı, buna kimse bir müdahale edemez.

Eğer ki işinize gelmiyorsa satın almazsınız. Bu nedir arkadaş neredeyse kanal açma limiti koyacaklar forumda

sanırım bana gönderme yapmışsın senin kanal satışı yaptığından haberim yokdu yazsaydın bilirdik kanal muhabbetine gelince piyasayı batıranlara söyleyeceksin onu

eyvallah.

Adminlerin işi gücü yok spam mı yapacak kanalın istatistiklerini söylese bile yeterli.

Hocam kanallara sınıflandırma getiremez kimse fiyatına karısamaz ama şöyle bir şey olur bence egerki yönetimden birilerinin buna vakit ayırabileceğini düşünürsek

Örnek veriyorum bir adam bir satıs konusu açar ama satıs bölümü Koray hocamın yaptıgı gibi Adsense Pazarı mesel bu şekilde TEk Konuda Toplanırsa ve buraya atılan mesajlar ilgili bölümün Admin onayı olmadan yayınlanmazsa bence sıkıntı kalmaz

iyiki esnaflık yapmıyorsunuz.biri ucuz yada pahalı ürün satsa gidip dükkanınımı basacaksınız :D

Admine gerek yok sizin gibi 3-5 arkadaş toplansın onlar belirlesin.

Benim kanalımın satış fiyatını karma ekonominin olduğu bir ülkede benden başka kimse belirleyemez. Buna da kimse birşey söyleyemez. Açık konuşayım bu konuyu açmak kadar saçma bir eylem de olmaz. Ben istersem 10 bin TL koyarım fiyatı, buna kimse bir müdahale edemez.

Eğer ki işinize gelmiyorsa satın almazsınız. Bu nedir arkadaş neredeyse kanal açma limiti koyacaklar forumda

O zaman kendini yorup neden yorum yazıyorsun şu ana kadar ne yaptıysan onu yapmaya devam et sana iyi günler.

sanırım bana gönderme yapmışsın senin kanal satışı yaptığından haberim yokdu yazsaydın bilirdik kanal muhabbetine gelince piyasayı batıranlara söyleyeceksin onu

eyvallah.

Ben kanal satışı yapmıyorum alım yapacam ama piyasayı bozan bazı arkadaşlar yüzünden yapamıyorum.

O zaman kendini yorup neden yorum yazıyorsun şu ana kadar ne yaptıysan onu yapmaya devam et sana iyi günler.

Ben kanal satışı yapmıyorum alım yapacam ama piyasayı bozan bazı arkadaşlar yüzünden yapamıyorum.

sıkıntı yok hocam isteyen istediği yerden alabilir

hayırlı akşamlar.

İyi o zaman bende araba alıcam birileri yüksek fiyattan satılığa çıkarmışsa birileri buna engel olsun fiyatları dengelesin.

Bu konuya cevap yazmaya değmez de yine insan tutamıyor kendini.
Hadi size bol şans

beyler bu konudaki kurallar forumda açık ve nettir...
DÖRDÜNCÜ BÖLÜM : TİCARİ EYLEMLERİN DÜZENLENMESİ VE DEVAMLILIĞI

Satış konularının kasten engellenmesi
MADDE 24- (1) Forumda açılan ticari nitelikteki konuları kasti hareketlerle engelleme amacıyla ileti yazılamaz ve konu sahibi hakkında başka kategorilerde ticaretini engelleyici yazılar yazılamaz.

(2) Yukarıdaki fıkra yükümlülüğüne aykırı hareket eden üyenin iletisi silinerek 7 gün süreyle forumdan uzaklaştırılır.

Başkasına ait ticari malların satışı
MADDE 25- (1) Başka gerçek/tüzel kişilere ait web sitesi, yazılım, alan adı (domain) ve bu kurallarda yazılı olmayan ticari değerlerin satılması halinde;
satış konusunda bu durum açıkça belirtilmek zorundadır.Bu yükümlülüğe aykırı hareket eden ve aracılık sebebiyle mağduriyete sebebiyet veren üye; sınırsız süreyle forumdan uzaklaştırılır.

Açıkça sömürüye sebebiyet veren sözleşmeler
MADDE 26- (1) Ticari niteliği haiz olan değerlerin satımında bir başkasının zor durumundan veya bilgisizliğinden istifade etmek maksadıyla aşırı sömürüye sebebiyet verilecek şekilde ticari değer satımı yapılamaz.

(2) Yukarıdaki fıkraya göre kendi menfaatlerini ticari teamül gereği fazla tutan sözleşmeler geçersiz sayılır.

(3) Bu madde yükümlülüklerine aykırı hareket eden üye 30 gün süreyle forumdan uzaklaştırılır.

evet haklısınız ticari sömürü yapmak zaten kurallarla düzenlenmiş...
evet haksızsınız çünkü bunu konuya yazarak dile getirirseniz yarın yanlış bir değerlendirme yaptıgınızda satışı engellemekten ceza alabilirsiniz.

kişisel fikrim zaten 5 dk da satılan kanalların nasıl satıldığı ortada .kim neyin ne kadar ettiğini gayet iyi biliyor.satışta aciliyeti olan düşük fiyat açar satar,aciliyeti olmayan tavan fiyattan kanalın 3 aylık ederini koyar elinde patlar..

İyi o zaman bende araba alıcam birileri yüksek fiyattan satılığa çıkarmışsa birileri buna engel olsun fiyatları dengelesin.

Bu konuya cevap yazmaya değmez de yine insan tutamıyor kendini.
Hadi size bol şans

İşine gelen konuya cevap yazıcan tabi senin işine gelmiyecek bir durum olmasın yeter ki burası kanal satış forumumu ki isteyen istediği fiyata satıyor bura yardımlaşma forumu hala öğrenemişsiniz milleti sazan yerine koyun anca.

Yardımlaşma forumu diye babasının hayrına mı verecek kanalını adam.
Herşeyin bir değeri vardır.
Satıcı istediği miktarı belirler.
Alacak olan adam da araştırır baktıki ederinin üstünde almaz.
Başka satıcılara yönelir bu kadar basit.
Satan kişiye kalmış bir durum.

İşine gelen konuya cevap yazıcan tabi senin işine gelmiyecek bir durum olmasın yeter ki burası kanal satış forumumu ki isteyen istediği fiyata satıyor bura yardımlaşma forumu hala öğrenemişsiniz milleti sazan yerine koyun anca.

Arkadaşım hadi Allah aşkına konuştukça anlamsızlaşıyor cümleler.
Ne dediğini ne demek istediğini kendin de bilmiyorsun. Git 1-2 kitap al oku, savunduğun şeyin arkasında nasıl durulacağıyla ilgili cümle kurabilmeyi öğren.

Kanal satış forumumu diye bana soruyorsan valla gayet kanal satış forumu. Daha doğrusu Komplike bir forum olması gerektiği gibi. Burada adminler de satış yapıyor kullanıcılar da işine gelen alır gelmeyen almaz. Bundan sizene arkadaş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri