[SATIŞ] GMail şifre değiştirme yazılımı

• Kullanıcı KOLCAK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Botlar

KOLCAK

Kayıtlı Üye
Merhaba bir çok kişiden gelen istek üzerine botu güncelledim yeniden satışa koyuyorum,

Fiyat: Sınırsız kullanım 400 TL

İletişim Skype : kolcak34

Botun özellikleri
1- Şifre değiştirme
2- Kurtarma maili değiştirme
3- Tel onayına düşen maillere tel onaylaması yaptırma (bu özellik 5sim.net apisi ile çalışır)
4- Excel çıktısı oluşturabilme
5- Şifre belirleyebilme yada random oluşturma
6- IP Restart 2 adet modem ve mobil ip seçenekleri

Ekran Görüntüsü

Son düzenleme:
Hizmet alındı ilgili bir arkadaş teşekkür ediyorum kendisine gayet stabil bot umarım böyle devam eder :)

Gayet stabil şekilde çalışıyor bir kaç sayafada güncelleme geldi onlarıda güncelledi hemen
fiyat performans ürünü gerçekten :)
Şiddetle tavsiye edilir elinize saglık :)

Merhaba arkadaslar, Google güncellemesinden sonra basit gözüken sorunu( daha öncedende karşılaştığımız bir sorunu teamwiever ile baglanip 2dkda halletmisti) düzeltmesi için arkadaşa defalarca yazdım dönüş yapmadı. Telefonla ulaşınca yazılım desteğini artık vermediğini söyledi. Israr edince düzeltip göndereceğini söyledi, aradan 1 aydan fazla vakit geçti herhangi bir dönüş olmadı. Oysaki konuda sınırsız kullanım yazıyor... Alıcak arkadaşlara duyurulur.

Merhaba arkadaslar, Google güncellemesinden sonra basit gözüken sorunu( daha öncedende karşılaştığımız bir sorunu teamwiever ile baglanip 2dkda halletmisti) düzeltmesi için arkadaşa defalarca yazdım dönüş yapmadı. Telefonla ulaşınca yazılım desteğini artık vermediğini söyledi. Israr edince düzeltip göndereceğini söyledi, aradan 1 aydan fazla vakit geçti herhangi bir dönüş olmadı. Oysaki konuda sınırsız kullanım yazıyor... Alıcak arkadaşlara duyurulur.

Kendiniz yazılım öğrenmekten başka yapacak birşey yok.
Benimde devamlı yazılım ihtiyacım oluyordu.
Geçen yıl aralıkta başladım sıfırdan yazılım öğrenmeye.
Şuan nerdeyse tüm ihtiyaçlarımı kendim hallediyorum.
Ayriyetten BAS adlı programı araştırın. Bas ile yazılım bilmeden kendi botunuzu yazabiliyorsunuz?
BAS = Browser Automation Studio

Kendiniz yazılım öğrenmekten başka yapacak birşey yok.
Benimde devamlı yazılım ihtiyacım oluyordu.
Geçen yıl aralıkta başladım sıfırdan yazılım öğrenmeye.
Şuan nerdeyse tüm ihtiyaçlarımı kendim hallediyorum.
Ayriyetten BAS adlı programı araştırın. Bas ile yazılım bilmeden kendi botunuzu yazabiliyorsunuz?
BAS = Browser Automation Studio

Hocam not defterinden bilgiyi nasıl çektirteceğiz ben bir türlü onu yapamadım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri