Arkadaşlar herkese merhaba. Birikmiş ufak bir sermayem var, haydan geleni huya yatırmayı düşünüyorum ve web site, mobil uygulama gibi alanlara ufak da olsa yatırım yapmayı düşünüyorum..
Değerli fikirlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Son zamanlarda burda ve diğer forumlarda bazı arkadaşların konularına denk geliyorum, pek güven vermiyorlar. Belki de ben fazla şüpheci yaklaşıyorum, bilmiyorum.
Sizce bu tarz projelere güvenip para yatırmalı mıyım? 7/24 destek sunacağını, ayda bilmem kaç bin tl kazandırmayı vaat eden ve bunu 'iade garantisi' ile meşrulaştıran arkadaşlara güvenmeli miyim? Bazıları bu kişilerin umut taciri olduğunu, kesinlikle uzak durulması gerektiğini söylüyor. Malum konuların altına yazmak istemedim, satış baltalıyor gibi görünmek istemem.
Bu başlık altına yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi isim vermeden paylaşırsanız müteşekkir olurum. Malum kimseyi afiş etmemiz, işine mani olmamız etik olmaz. Belki ben ve benim gibi hata yapmak üzere olan arkadaşlar için bi ışık olursunuz. Hepinize iyi forumlar..
Değerli fikirlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Son zamanlarda burda ve diğer forumlarda bazı arkadaşların konularına denk geliyorum, pek güven vermiyorlar. Belki de ben fazla şüpheci yaklaşıyorum, bilmiyorum.
Bu başlık altına yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi isim vermeden paylaşırsanız müteşekkir olurum. Malum kimseyi afiş etmemiz, işine mani olmamız etik olmaz. Belki ben ve benim gibi hata yapmak üzere olan arkadaşlar için bi ışık olursunuz. Hepinize iyi forumlar..