Satış Ortaklığı Bilgisi Olan?

mikail9595

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar satış ortaklığını öğrenmek istiyorum gerçekten bu işten iyi paralar kazanılabiliyormuş,ayrıca sonu olmayan bir iş youtube gibi telif derdi yok :D.Sormak istediğim bir kaç soru var bilenler yanıtlarsa sevinirim.Goomass kitinden başka bir kaynak yok onu almak istiyorum faydası olurmu?Birde tek anlamadığım nokta şu satış ortaklığı ile ben internetten nasıl birini bulacağımda ürün satacağım?

Teşekkürler...

ustadim satis ortakliginda yapilmiyacak 2 hata var biri kitap vb seylere para vermek ikincisi xticarete uye olmak r10 satis ortakligi ve İnternetten Para Kazan forumda kitaplardan daha fazla bilgi var
iyi aksamlar

öncelikle ustat hangi alanda başarılısın bunlara göre çalışma belirle kendine

Facebook Sağda Sponsor Reklam
2 - Facebook Uygulama Wall Post Reklamları
3 - Facebook Etiketleme Altyapılı Reklamlar
4 - Facebook Sayfa ve Hesaplarında Bağlantı Paylaşımı
5 - Twitter ve Diğer Sosyal Medyada Etkili Reklam
6 - Google Adwords Arama ve İçerik Ağı Reklamları
7 - Google Adwords Görsel Banner Reklam Ağı
8 - Google Seo Çalışması İle Hedef Kelimede Yükselme
9 - Web Sitenize Ürün Satış Banneri Ekleme
10 - ***** +18 Web Sitenize Ürün Satış Banneri Ekleme
11 - Haber Sitelerine Advertorial Reklam
12 - Toplu Mail Gönderimi
13 - Toplu Sms Gönderimi
14 - Çağrı Merkezi Tele Satış ve Sesli Mesaj Kanalı İle Reklam
15 - Radyo ve Tv Kanallarında Satışa Yönelik Reklam

satış ortaklığında ürün sahipleri ürünlerini herhangi bir satış ortaklığı ağına ekler satış ortaklarıda o ürünlerden istediğini seçerek sitesinde veya farklı yollarla tanıtarak ve satarak ürün ne kadar komisyon verirse o kadar kazanır kolay yol reklam verme maaliyeti fazladır zor ise Seo yapmak ürünle alakalı niche kelimeni belirleyip o kelimede google da üst sıralara çıkararak ürünün satılmasını sağlamak

aysun06 ustat pm atacamda boşaltda benimde sorularım var

ustadim satis ortakliginda yapilmiyacak 2 hata var biri kitap vb seylere para vermek ikincisi xticarete uye olmak r10 satis ortakligi ve İnternetten Para Kazan forumda kitaplardan daha fazla bilgi var
iyi aksamlar

İkinci hataya katılıyorum ama ilkine katılmıyorum . Goomass e-book olarak harikulade bir kitaptır. Sadece SEO bölümü için bile o parayı verebilirdim . Xticaret konusunda sonuna kadar katılıyorum size .

Merhaba arkadaşlar

Satış ortaklığı yapmayı düşünüyorsanız xticaret dışında da alternatifleriniz var.

Clickmerkez ürün çeşitliliği bakımından xticaretten daha cazip bir affiliate ağıdır.
Üstelik üyelik ücretsiz.

Xticaret ve clickmerkez çoğunlukla dijital ürün pazarları olduğu için ürünlerde kazanç potansiyelleri fazladır. Çünkü komisyon oranları yüksektir.

Ama dijital değilde fiziksel ürünlerin ortaklık programlarına katılmayı düşünüyorsanız. Zanox, gelirortakları, reklamaction gibi alternatifleriniz de var.

Hatta bir çok alışveriş sitesi artık kendi ortaklık programlarını kurdu veya bir affiliate ağına dahil oldu.

Yani, affiliate ağları yerine direkt ürün remi sitelerinin kendi alyapısında bulunan ortaklık programları da var. Bu siteleride google aramalarıyla bulabilirsiniz

Önce hangi tür ürünlere ortaklık yapmayı düşünüyorsanız onu belirlersiniz sonra google aramalarında, ortaklık yapmayı düşündüğünüz ürün ilgili ortaklık programı bulunan siteleri bulursunuz.

Mesela diyelim ki zayıflama ürünleri ile ilgili bir ortaklık programı arıyorsunuz.

Google da zayıflama + ortaklık şeklinde yada zayıflama + satış ortaklığı şeklinde arama yaparsanız google sizlere ortaklık programı bulunan siteleri listeleyecektir.

Adtriplex öneririm Türkçe çalışacaksan hocam, sosyal medya reklamlarını kabul eden çok firma yok ama kaliteli firmalar ve ödeme sıkıntısı çekmezsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri