[SATIŞ] Temiz Dailymotion Kanallar

• Kullanıcı niksiz22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

niksiz22

Kayıtlı Üye
DAİLYMOTİON API KEYLİ KANAL SATIŞI

İSTEDİĞİNİZ BOTA APIKEYLİ KANAL HAZIRLIYORUZ

DAİLYMOTİON API KEYLİ KANAL 1 TL

DAİLYMOTİON KANAL 0.75 KRŞ

ŞİMDİYE KADAR SATIŞ:190 ADET 11.02.2016 GÜNCEL TARİH

http://erhannamal.hesapno.com/

Uzun süredir üniversiteye gittiğim için pek aktif değildim biraz maddi sıkışıklardan dolayı kanal satma ihtiyacı duydum.Daha önce youtube kanal ve quiz kanal sattım yaklaşık 20K'ya yakın bir sıkıntım olmadı kimseyle olduysada ücretlerini iade ettim hemen :) Hayırlı olsun.

Eski Satış Konuları:
http://www.ytpara.com/onayli-gmail-...14-satis-15-usa-onayli-youtube-kanallari.html
http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/63999-quizgroup-kanal-satisi-tasarimli.html

Eski Kanal Referanslarım:

Güvenilir bir arkadaştır.Satışa başlamadan önce bir miktar aldım.Sorunsuz kullanıyorum.İlgi alakası da yerinde bir arkadaş sağolsun.

Güzel bir alışverişti.Bu arkadaşla ilk alışverişim ama ayağım alıştı yani sıkıntı yok :). Sıfır sorun. Alışveriş yapabilirsiniz. Çalışmalarının devamını dilerim usta.

10 tane alındı .. kardeşimizle güzel alışveriş ve tatlı bir muhabbetimiz oldu sağlam biri ..

hayırlı satışlar ....

arkadaş işine sadık skype ekler eklemez kabul etti :D kanalları teslim etti kendisine teşekkür ederim

çok iyi satıcı teşekkürler

20 adet alındı çok hızlı ve ilgili, inşallah sürekli çalışırız

5 Adet sipariş verdim ve çok hızlı bir şekilde teslim aldım. Arkadaş çok ilgili ve titiz çalışmış, Hayırlı satışlar.

10 adet alındı mailler sağlam :)

skype üzerinden alındı hızlı teslimat ve güvenilir bir arkadaş

alışverişte hiç sıkıntı yok dekont göndermek yetiyor zaten skypesi sabah akşam açık kullanışlı ve başarılı verdiğim parayı hakediyor.

100 kanal siparisi geçildi, ilgili ve kanalları sağlam. :)

Son düzenleme:
elinizde sınırsız kanal varmı

Mesajım bulunsun alım yapacağım. Hayırlı satışlar

Sınırsız kanal temin edebilirsem almak isterim.

Malesef sınırsız kanal bulunmakmakta satan kişilerdende almanızı tavsiye etmem çünkü hile hurda ile sokuluyor çoğu ilerde sorun yaratabilir sizin için.Era hocamın botunu alırsanız günde bir kanala 92 video atabilirsiniz

10 mail teslim alındı yardımcı olduğun için [MENTION=16039]niksiz22[/MENTION] hocama tşk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri