Satış: Ücretli google voice ile onaylanmış kanallar.

• Kullanıcı mankurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Elimde 53 adet google ücretli hizmeti üzerinden onaylanmış, mn başvurusu yapılmış fakat daha sonra herhangi bir şekilde partnere sokulmamış +15 onaylı kanal bulunmaktadır. Açılış tarihleri 2015 ortalarıdır. tane 1,75 den ya da toplu alacak arkadaş pm atarsa ya da skype yasinpasha eklerse uygun bir fiyattan satışı gerçekleştirebiliriz.

youtube için normal gmailden farkı varmı ?

youtube için normal gmailden farkı varmı ?

Hocam malum kapanmaların ek çok sebepleri araştırıldı dönem dönem de yapılıyor. ben o dönemde almıştım google sonuçta kendi telefon sistemine güvenir. Hesapların hangi numaralarla alındığı bilgisi de mevcuttur. Şimdiye kadar kapanmadı, kullandıklarım da kapanmamıştı bunlar elimde kalanlar para lazım olduğu için satışta.

Herhangi bir ilave farkı yoktur. Zaten hesaplar normal gmaildir.

Hocam malum kapanmaların ek çok sebepleri araştırıldı dönem dönem de yapılıyor. ben o dönemde almıştım google sonuçta kendi telefon sistemine güvenir. Hesapların hangi numaralarla alındığı bilgisi de mevcuttur. Şimdiye kadar kapanmadı, kullandıklarım da kapanmamıştı bunlar elimde kalanlar para lazım olduğu için satışta.

Herhangi bir ilave farkı yoktur. Zaten hesaplar normal gmaildir.

anladım hocam iyi satışlar dilerim

Bu gun icin nakit ihtiyactan dolayi Toplu olarak 70 tl ye birakiyorum. Odeme paypal ziraat garanti ingbank

Satış günceldir arkadaşlar. Onaylı kanal ihtiyacı olan kaçırmasın derim. irtibat skype: yasinpasha

son kez güncel ve 50 tl ye bırakıyorum. anlamadım ki neden satılmadı bunlar? normalde ben satış konusu koyduktan 15 20 dakika içinde satılırdı? Acaba geç saatlerde upladığım için ihtiyaç sahiplerine mi ulaşamıyor?

---satıldı--- konu kilitlenebilir, silinebilir, kapatılaiblir, adminlerce bu konuya her türlü fantezi uygulanabilir :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri