[SATIŞ] YouTube İzlenim Hizmeti | Ülke Şeçimli, Cinsiyet Seçimli, Yaş Seçimli.

• Kullanıcı fashion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fashion

Yasaklanmış
[SATIŞ] YouTube İzlenim Hizmeti | Ülke Şeçimli, Cinsiyet Seçimli, Yaş Seçimli.
SOSYAL MEDYA REFERANSLI

Evet arkadaşlar youtube izlenim satısına başlamış bulunmaktayım konu sadece 3 gün boyunca aktif olacaktır. Sonra konu silincektir!.
Video Linklerini Bana Vereceksiniz Bende Sisteme Eklicem
İzlemimler kesinlikle bot ile gönderilmiyor 'dur, Sosyal Medya referanslı'dır + Güvenli ve İade vardır..
İzlenim Alarak kanalları Life veya QuizGroup 'a sokabilirsiniz.

FİYAT LİSTESİ

1K İZLENİM : 5 TL (QuizGroup 'a Sokabilirsiniz.)
2K İZLENİM : 8 TL (Life 'ya Sokabilirsiniz.

Teslim süreleri 48 saat arasında
Ödeme ilk önce alınır.
Ödeme Şekli : PayPal
İndirim yapılmaz(50) ve üzeri alımlarda yapılır
HTML:
Ülke Şeçimli : 3 TL
Cinsiyet Seçimli : 4 TL
Yaş Seçimli :4 TL
Bunlar video başı alınan ücretir. Örnek 1K izlenim aldınız cinsiyet seçimli istediniz yani 5+4 = 9 TL vereceksiniz.[/CENTER]

Hayırlı satişlar izlenim alanlar hesapların hatta adsenselerin banlandığını yazıyor.

kendisi sürekli çalıştığım güvenilir bir arkadaştır.. hayırlı satışlar dilerim.. Allah utandırmasın

Pm atıyorum. Para yabancıya gideceğine eğer dediğim gibiyse forumdan birine gitsin

Hayırlı satişlar izlenim alanlar hesapların hatta adsenselerin banlandığını yazıyor.

Hocam kendi videolarımıza yapıyoruz. Yaklaşık 300 video 'ya yaptık %6'nde kapanma oldu..

kendisi sürekli çalıştığım güvenilir bir arkadaştır.. hayırlı satışlar dilerim.. Allah utandırmasın
Çok teşekkür ederim hocam. Değerli yorumunuz için, amin amin hocam
Pm atıyorum. Para yabancıya gideceğine eğer dediğim gibiyse forumdan birine gitsin

Dönüş yapıyorum
Birazdan yolluyorum :)
Life için izlenim istiyorum
Teşekkürler...

Bekliyorum hocam.
Bu arada 1K yollayabilirim hocam.

3 gün sonra doğabilecek sorunlardan siz sorulu olacaksınız değil mi? [MENTION=18681]fashion[/MENTION]
ayrıca bu izlenimlere ne kadar süre garanti veriyorsunuz?
Ne kadar sürede patlar ?

Son düzenleme:
3 gün sonra doğabilecek sorunlardan siz sorulu olacaksınız değil mi? [MENTION=18681]fashion[/MENTION]
ayrıca bu izlenimlere ne kadar süre garanti veriyorsunuz?
Ne kadar sürede patlar ?

Evet hocam biz sorunluyuz. Her zaman
hocam sosyal medya referasnlı oldugu için. Silinme oranı düşük silinmeme garantisi veremem. Zaten millet partnere sokmak için alıyor soktuktan sonra videoları siliyorlar içeriği değiştiriyorlar.

Evet hocam biz sorunluyuz. Her zaman
hocam sosyal medya referasnlı oldugu için. Silinme oranı düşük silinmeme garantisi veremem. Zaten millet partnere sokmak için alıyor soktuktan sonra videoları siliyorlar içeriği değiştiriyorlar.

Peki tşkler. Ben izlenimlerin geldiği yeri bildiğim için ve bu izlenimlerin kısa zamanda silindiğini bildiğim için bunu belirtmek zorundayım forum için.
Konuda yönetim tarafından herhangi bir sorumluluk yoktur. Her ticarette olduğu gibi ticaret yapan kişiler yaptığı ticaretten kendileri sorumludur.
İyi Forumlar

Peki tşkler. Ben izlenimlerin geldiği yeri bildiğim için ve bu izlenimlerin kısa zamanda silindiğini bildiğim için bunu belirtmek zorundayım forum için.
Konuda yönetim tarafından herhangi bir sorumluluk yoktur. Her ticarette olduğu gibi ticaret yapan kişiler yaptığı ticaretten kendileri sorumludur.
İyi Forumlar

Teşekkür ederim hocam, herkes kendi satıs konusunda sorumludur. :)
İyi forumlar.

Konu güncel
referans video konu açıldıkdan sonra 15DK sonra eklenmiştir sisteme şuanlık izlenimi 400 'dür
301+ takılma olayı yok.

[MENTION=9438]bysasa[/MENTION] 'ya referans çalısması yapılmıştır. Tüm izlenimler 24 saat içinde geldi 1K. Arkadaş konuya yazarsa bizimle çalısmak için hiç bir süpheniz kalmaz.
İyi akşamlar.

1K izlenimi kaç saate dolduruyor?

1K 24 saat içinde, 2K 48 saat içinde.

ondan sonra neden kanallarım spama düştü

Çok az kanallar spam'a düşmüştür. Hocam

1 k İzlenim sorunsuz olarak alınmıştır
Teşekkürler Bol Kazançlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri