Satma Paylaş

ripdimebag

Kayıtlı Üye
suan forumda son yazılan konu baslıklarını ınceledım,herkes bıldıgını satar oldu,
onceden cok öncedende degıl,1 sene belkı herkes birbirine yardım edıyordu,
şimdi bilende soylemıyor,
bazıları harıc,spam zorlastıkca taktik satar olduk,
parası olmayan cevap bulamıyor,

bildiğini veya tecrubenı paylasmak zorunda degılsın ama satmaaa
cunku parası olmayan var,para kazanmak ıstegen var,

300-500 verıp taktın alan ınsan zaten paraya ıhtıyacı olan ınsandır ve bu ıslerden para kazanamayan ınsandır,

senden aldıgı taktıkle para kazanamazsa hak yemıs olursun,
ama yardım edersen sebaba gırmıs olursun,

paylasmak guzel seydır,bu yalan dunyada

ben videoları izletemiyorum tek sıkıntım orda varsa bir tüyo verecek bekliyorum karşılığı boş olmaz bizde birşeyler biliyoruz

Olur mu hocam, paylaşsa yardım olur mu ? Satacak ki YARDIM olacak. YARDIM için teşekkür alacak. Ücretini veren YARDIMI alır.

Adamlar öyle alışmış ki ufacık bir şeyi bile satmaya, o kadar robotlaşmışlar ki para hırsından, yazılım isteyen bir adama yardım amaçlı yazdım, bana emir kipinde cevap veriyor.

Yazık...

gerçekten işe yarayan önerilen muhabbeti için özelden pm beklerim , karşlığında küçük süprizim var sana

bende adsensede sıkayetcısıyım ızlenım ıyı ama reklam tıklaması berbat ve tık degerı cok dusuk:(

satıyosunuz madem dogru düzgün seyler satın mesela %100 önerilen taktigi satın velerim 10-15k dünya engeli taktigi satın verelim 20-30k ama adamlar artık ise yaramayan seyler satıyorlar ki kazanan adam kolay kolay satmaz zaten elindeki sistemi

ben aylık 10k alıcam 500 tlye e-book satıcam :)

neyse herkes bulmus yolunu adminler nasıl onaylıyor bu e-book ları onu anlamıyorum oda ayrı bisey zaten

neyse bu düzen böyle gelmis böyle gider artık gerçi böyle gelmedi ama :)

Son düzenleme:
Ben çizgi filmde denedim olmadı dizi deneyen varmı ?

dizide en büyük örnek benim diye düşünüyorum konuda postlarıma bakabilirsiniz.

1 kez taktik satın almıştım oda 2013 de forumun eski adminlerindendi galiba. baskada taktik almadım :) ha alamazmıyım alırım fakat almıyorum almayacağım..

adsense anında onaylama yöntemimi satıyorum bende gayet makul bir fiyata hesabınız anında onaylanıyor. Beklemek yok ödeme yöntemi olarak özel mesaj veya skype kullanıyorum

yöntemin dağılmaması için belirli bir oranda satış yapacağım

yöntemin fiyatı ise sadece ve sadece teşekkür etmeniz yeterli'dir

Referans isteyen müşteriler için

http://www.ytpara.com/sponsor-konular/107618-adsense-kayitlarda-sorun-mu-var-2.html müşteri yorumları

ve diğer konu müşteri yorumları

http://www.ytpara.com/sponsor-konular/107545-yeni-adsense-mail-gelmiyor-3.html

Son düzenleme:
Spam konusunda elimden tutacak birilerine ihtiyacım var konuları okuyorum okuyorum başarılı olamıyorum. Dost bilip kardeş bilip yardım edecek arkadaşlarımdan ricamdır.

Spam konusunda elimden tutacak birilerine ihtiyacım var konuları okuyorum okuyorum başarılı olamıyorum. Dost bilip kardeş bilip yardım edecek arkadaşlarımdan ricamdır.
+1 banada yardımcı olacak varsa basımın ustunde yerı vardır (kategorı harıc )

[MENTION=14702]ripdimebag[/MENTION] ne konuda yardım istiyorsun mesela ? hangi satılan ürünü alamadın da canın sıkıldı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri