Savaş Açan iki Osmanlı Askeri Videosu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce hiç duymadım. Öğrendiğim iyi oldu. Tebrik ederim. Başarılar dilerim.

Ellerine sağlık hocam. Tatlı ve hoş olmuş.

emeğinize sağlık güzel olmuş...

sagolunuz müzik biraz uzun geldi sonuna kadar bitmesini sagladim müzigi kesmedim bi zorluk orda cektim... :)

edit//

Daha önce hiç duymadım. Öğrendiğim iyi oldu. Tebrik ederim. Başarılar dilerim.

Bu bilgiyi bende yeni ögrendim biraz arastirdim heryerde paylasiliyor ne kadar dogru bilmiyorum ama video haline getirmek istedim bakalim tutacakmi... ilginiz icin tesekkür ederim

sagolunuz müzik biraz uzun geldi sonuna kadar bitmesini sagladim müzigi kesmedim bi zorluk orda cektim... :)

edit//

Bu bilgiyi bende yeni ögrendim biraz arastirdim heryerde paylasiliyor ne kadar dogru bilmiyorum ama video haline getirmek istedim bakalim tutacakmi... ilginiz icin tesekkür ederim

İzlenir veya izlenmez boşver hocam sen bu tarz bilgiler paylaş ben izlerim eminim benim gibi bu tarz bilgilere meraklı olan arkadaşlar vardır :)

begendigine sevindim ;)

İzlenir veya izlenmez boşver hocam sen bu tarz bilgiler paylaş ben izlerim eminim benim gibi bu tarz bilgilere meraklı olan arkadaşlar vardır :)

Sagol, bundan sonra zaten böyle videolar hazirlamayi düsünüyorum...

En iyi filmler diziler falan filen bunlar gereksiz bilgiler öbür türlü hem faydali olmus oluyorum hemde ilgi yüksek oluyor ...

Çok güzel olmuş elinize sağlık.
Hocam videoyu hangi programla hazırladınız?

Bu "insanlar" dislike neden verdi cok merak ediyorum aciklarsaniz sevinirim
@ademseri, @Fressher, @kehanet55, @cloudenq

Ne zaman siz benim konularima baksaniz art niyetli dislike veriyorsunuz...

Böyle "insanlarla" ayni forumda olmaktan yemin ederim cok büyük üzüntü duyuyorum.

Görevliler böylelerini temizlerse cok sevinirim
@era ve @mNote duyurulur

Son düzenleme:
Bu "insanlar" dislike neden verdi cok merak ediyorum aciklarsaniz sevinirim
@ademseri, @Fressher, @kehanet55

Ne zaman siz benim konularima baksaniz art niyetli dislike veriyorsunuz...

Böyle "insanlarla" ayni forumda olmaktan yemin ederim cok büyük üzüntü duyuyorum.

Görevliler böylelerini temizlerse cok sevinirim
[MENTION=11620]era[/MENTION] ve [MENTION=9224]mNote[/MENTION] duyurulur

ne dislike ı işim olmaz senin konunla da videolarınla da ;)

lan psikopat mısın neyin kafasını yaşıyon bi kaybol yaaa. bi mod gelsin ilgilensin [MENTION=12033]daralll[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10030]CBurak[/MENTION] bi bakın şu herife neyin kafasını yaşıyormuş ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri