Savaşın Çocukları ( 4K Ultra HD )

Kullandığınız programlar özellikle boyut küçültmekte?

bu videodaki her reklamın tbmsi 3-5 tl olmalı :D kusura bakma 2160 p de izleyemiyoruz izleyenlerin internetlerini şiddetle kınıyoruz :D

Çok Emek Vermişsin Gerçektten Allah Emeğini Karşılıksız Bırakmasın İnş.

Çalan Gerçekten Çok Ayıp Eder Adam 20-30 Saat Uğraşmış Lütfen Bu Haksızlığı Yapmayın...

Not : Mesela Spam Yaptığımız Kanallar Ne Kadar Uğraştıklarını Yazsalar Çekmeyiz O Videoları Gerçekten Haksızlık :)

Eline emeğine sağlık umarım bolca kazanırsın. Re-render yapınca 4k dan ne kadar görüntü kaybı yaşadın hocam. Ayrıca re-render için hangi programı kullandın. Son olarak da gerçek manada çok emek sarf etmişsin 4k işi çok zor netin çok hızlı olacak pc canavar olacak ve zaman harcayacaksın sabrının karşılığını alırsın inşallah.

Hocam eline,emeğine sağlık.Kazanacağından hiç şüphem yok.Belki biraz zaman alabilir.Ama ileride meyvelerini yiyeceğinden emin olabilirsin.Can-ı gönülden tebrik ediyorum.Bu arada introya bayıldım.Profesyonellik böyle birşey olsa gerek :)

bende açılmıyor :D nalet olsun sana adil kota denilen şey..

Merhaba Arkadaşlar. Yeni özgün projeme büyük zahmetler vererek devam ediyorum :)

• 5 saatlik araştırma,
  • 3 saat ses ve video montajı,
  • 19 saatlik devasa render bekleyişi 7,58 GB video boyutu ( Evet Bence De Çüş :D )
  • 3 saatlik re-render işlemi 650 MB video boyutu
  • Yaklaşık 2,5 saatlik upload bekleyişi

ardından Savaşın Çocukları temalı yeni 4K Ultra HD özgün video yayında.. Dipnot çalanı yakarım :)

dostum senın video ındırıp yukledım unleme dustu ne yapmam lazım yardım lutfen?????

saka saka kızma hemen

Merhaba Arkadaşlar. Yeni özgün projeme büyük zahmetler vererek devam ediyorum :)

• 5 saatlik araştırma,
  • 3 saat ses ve video montajı,
  • 19 saatlik devasa render bekleyişi 7,58 GB video boyutu ( Evet Bence De Çüş :D )
  • 3 saatlik re-render işlemi 650 MB video boyutu
  • Yaklaşık 2,5 saatlik upload bekleyişi

ardından Savaşın Çocukları temalı yeni 4K Ultra HD özgün video yayında.. Dipnot çalanı yakarım :)

Şuan 360p de donuyor 3mbite düştü adil kullanamadım ne yapayım :)

arkadas bu vıdeoyu yayınlamakla bıze kotuluk yaptı herkesın kota patladı :)

Hangi programla yaptın böyle 4k :)

Kullandığınız programlar özellikle boyut küçültmekte?

Adobe Photoshop
Adobe Audition
Adobe Premiere
Adobe After Effect

Re-render işlemi de adobe after effectte kaliteyi hiç düşürmeden yaptım..

bu videodaki her reklamın tbmsi 3-5 tl olmalı :D kusura bakma 2160 p de izleyemiyoruz izleyenlerin internetlerini şiddetle kınıyoruz :D

Umarım öyle olur :)

Gayet güzel olmuş, İnşAllah emeklerinin karşılığını alırsın.

Çok Emek Vermişsin Gerçektten Allah Emeğini Karşılıksız Bırakmasın İnş.

Çalan Gerçekten Çok Ayıp Eder Adam 20-30 Saat Uğraşmış Lütfen Bu Haksızlığı Yapmayın...

Not : Mesela Spam Yaptığımız Kanallar Ne Kadar Uğraştıklarını Yazsalar Çekmeyiz O Videoları Gerçekten Haksızlık :)

Eywallah arkadaşlar sağolun.

Eline emeğine sağlık umarım bolca kazanırsın. Re-render yapınca 4k dan ne kadar görüntü kaybı yaşadın hocam. Ayrıca re-render için hangi programı kullandın. Son olarak da gerçek manada çok emek sarf etmişsin 4k işi çok zor netin çok hızlı olacak pc canavar olacak ve zaman harcayacaksın sabrının karşılığını alırsın inşallah.

Eywallah dostum.. Re-render işlemi adobe after effectte kaliteyi hiç düşürmeden yaptım o nedenle 650 MB gibi bir boyut çıktı..

Hocam eline,emeğine sağlık.Kazanacağından hiç şüphem yok.Belki biraz zaman alabilir.Ama ileride meyvelerini yiyeceğinden emin olabilirsin.Can-ı gönülden tebrik ediyorum.Bu arada introya bayıldım.Profesyonellik böyle birşey olsa gerek :)

Sağolasın dostum inşallah..

O seo meselesini bir çakamadım gitti zaten şu youtube'ta.. Araştırdım baya ama sonuç çıkaramadım bakalım onu da geçerim bir gün umarım..

bence tutar zamanla.

umarım :)

Şuan 360p de donuyor 3mbite düştü adil kullanamadım ne yapayım :)

bende açılmıyor :D nalet olsun sana adil kota denilen şey..

arkadas bu vıdeoyu yayınlamakla bıze kotuluk yaptı herkesın kota patladı :)

ttnetin en adi uygulamasının adı adil :) işte ne diyeceksin..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri