Sayfa Adı Değiştirme

reklam_34

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar birkaç sorum olacak sayfa adı değiştirme ile alakalı

1) forumda sayfa satışı yapan arkadaşlar açıklamada sayfa adı engeli yok diyorlar. Bu neye bağlı? daha önce hiç ad değişmediği için mi yoksa belirli bir süresi mi var

2) a kişisinden bir sayfa aldım ve değiştirdim sayalım adını. Daha sonra adını değiştiremiyormuyuz ?

3) profili sayfaya çevirdikten sonra sayfa adı değiştirme ve sonrasında değiştirme imkanı var mı?

sorularıma konu altından cevap veriseniz birçok arkadaşta nasiplenmiş olur.

teşekkürler

1 - sayfa adı değiştirme ve merge olayının belli sayısı vardır onun için engelsiz derler

merge 4 kere sayfa ismide 4 kere sanırım hakkı olur

2 - a kişi senden önce kaç kere sayfa ismi değiştirdiğine bağlı aldığın sayfanın adını değiştirdikten sonra engel gelmezse değiştirirsin

3 - hakkında bir bilgim yok daha önce hiç profilden çevrilme sayfa satın almadım

edit : engelli sayfanın adlarınıda değiştirenler var . Facebook bir güncellemede değişen sayfa isimlerini eski haline getirebilir ve isim değiştirip merge attığın sayfaların yayın hakkını alabiliyor yaz aylarında olmuştu baya kişi zarar gördü

Son düzenleme:
1 - sayfa adı değiştirme ve merge olayının belli sayısı vardır onun için engelsiz derler

merge 4 kere sayfa ismide 4 kere sanırım hakkı olur

2 - a kişi senden önce kaç kere sayfa ismi değiştirdiğine bağlı aldığın sayfanın adını değiştirdikten sonra engel gelmezse değiştirirsin

3 - hakkında bir bilgim yok daha önce hiç profilden çevrilme sayfa satın almadım

edit : engelli sayfanın adlarınıda değiştirenler var . Facebook bir güncellemede değişen sayfa isimlerini eski haline getirebilir ve isim değiştirip merge attığın sayfaların yayın hakkını alabiliyor yaz aylarında olmuştu baya kişi zarar gördü

Hocam sayfa adı değişirken onay vermiyor alakasız ad falan diyor. Bunun sebebi nedir ozaman

Hocam sayfa adı değişirken onay vermiyor alakasız ad falan diyor. Bunun sebebi nedir ozaman

ajdar çıkıta muz isimli sayfayı komik videolar yapmaya çalışırsan izin vermez fb nın açıklaırnı kullanarak değiştiriyorlar bilenler ama fb de log tutup bir güncelleme getirip yayından kaldırıyor

Son düzenleme:
ajdar çıkı muz isimli sayfayı komik videolar yapmaya çalışırsan izin vermez fb nın açıklaırnı kullanarak değiştiriyorlar bilenler ama fb de log tutup bir güncelleme getirip yayından kaldırıyor

heh işte dediğim yere geldim bu şekilde sayfa değiştirmeyi hiçbir zaman yapamıyoruz değil mi

heh işte dediğim yere geldim bu şekilde sayfa değiştirmeyi hiçbir zaman yapamıyoruz değil mi

açığı bilen değiştiriyor ücretli hocam misal güldüren videolar isimli sayfayı komik videolar yapmak istiyosun komik güldüren videolar yapıcaksın önce 10 14 gün sonra güldüreni silip komik videolar yapıcaksın eskiden böyle oluyordu izin veriyormu şimdi bilmiyorum dene istersen daha önce isim değişmemişse elindeki sayfa engel gelmez

edit : ama dediğim gibi ajdar çıkıta muz sayfasını komik videolara açığı bilen değiştirir

onu bende yapıyorum hocam da benim demek istediğim başka sayfa değiştirme engeli yok demek bumu yani

engeli yok demek sayfa ismi değişebilir demek engelli ise değişemez demek hocam öğrenmek istediğin buysa isim değiştirme kısmı acıktır engelsizin engellinin kapalı

---------- Spam Engelliyici 17:01 ---------- Önceki Mesaj 16:58 ----------

hocam konu paylaştım bakabilirsiniz nasıl değiştiriceğiniz yazıyor

değiştirdiysen o konuda sayfa ismi şanslısın hocam ben domain bile eklediğim değişmek istediğim sayfa ismi hakkında açıklamalara değiştirmedi fb

engeli yok demek sayfa ismi değişebilir demek engelli ise değişemez demek hocam öğrenmek istediğin buysa isim değiştirme kısmı acıktır engelsizin engellinin kapalı

---------- Spam Engelliyici 17:01 ---------- Önceki Mesaj 16:58 ----------

değiştirdiysen o konuda sayfa ismi şanslısın hocam ben domain bile eklediğim değişmek istediğim sayfa ismi hakkında açıklamalara değiştirmedi fb

pm at yardımcı oluyim hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri