Sayfa Görüntüleme Sayısı

hepkazan

Yasaklanmış
Selam

İlk youtube kanalım iki uyarı aldıgı için kapattım,yeni 3 farklı kanal açtım 200 ün üzerinde video yükledim günde ortalama en az 600-700 izlenme alıyorum buraya kadar herşey normal.

Açmış oldugum 3 kanalıda adsense ile ilişkilendirdim yöneticiliklerini onayladım ve etkin durumdalar.

Bugün toplamda 700 izlenme oldu youtube kanallarımda fakat adsense hesabımda izlenme sayım 22 olarak gözüküyor ve hiç bir şekilde bilgi yok TBM Bgbg gibi bilgiler yok .

Bir Diğer Sorun İse Perşembe Günü izlenimleri Sabah 10 da aktif olması gerekirken bugünden izlenimler 13 olarak gözüküyor.

İşin içinden çıkamadım yardımlarınızı bekliyorum .

]Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
rs8v3.png
[/url]

Evet hocam bi türlü çıkamadım işin içinden bi yardımcı olun lütfen :(

youtube analiticden baktıysan o 2-3 gün gerideki verileri söylüyor.

Yok youtube analicden bakmadım onu biliyorum geç yazdıgını adsenseden bakıyorum ve sonuç böyle çıkıyor işte :(

Reklam Performansları > Ürünler Bölümünden mi bakıyorsunuz?

evet hocam ürünlerden bakıyorum

---------- Mesaj saat 02:31:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:26:18 civarında gönderildi. ----------

yokmu yardımcı olacak kimse ?

Hesaplarını adsenseye doğru eklediğinden eminmisin bi kontrol et ben ilk yaptığımda yanlış yapmıştım :)

Hesaplarını adsenseye doğru eklediğinden eminmisin bi kontrol et ben ilk yaptığımda yanlış yapmıştım :)

doğru hocam kontrol ettim defalarda zaten doğru olmasa 13 izlenme olmaz 0 izlenme olsa anlarımda 13 izlenme nerden geliyor halen anlamıyorum :(

adsense kimliğini kontrol et bi ara o çıkmıştı forumda seninmi diye başkasına hizmet etme sonra

adsense kimliğini kontrol et bi ara o çıkmıştı forumda seninmi diye başkasına hizmet etme sonra

adsense kimligini diyorsan evet oda doğru hocam kontrol ettim tüm kanallarımı

---------- Mesaj saat 03:11:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:41:46 civarında gönderildi. ----------

kimse yok mu bana yardımcı olacak ? :S

Hocam bunun nedeni büyük ihtimalle mobil hittir. Analytics verileriniz güncellendiğinde 21 ağustos için bir bakın 700 izlenmenin yüzde 95i mobil hittir bu nedenle de reklam görüntülenme.

Başlamayın şimdi mobil hitte reklam görüntülenmez olur mu diye bir kısmında görüntülenmiyor. Ayrıca bir şekilde uygulama vb. bir yerden yönlendirilerek trafik geldiyse bu 700den reklam görüntülenmemiş olma ihtimali de var. Analytics istatistiği bize her şeyi anlatacaktır ama.

Hocam bunun nedeni büyük ihtimalle mobil hittir. Analytics verileriniz güncellendiğinde 21 ağustos için bir bakın 700 izlenmenin yüzde 95i mobil hittir bu nedenle de reklam görüntülenme.

Başlamayın şimdi mobil hitte reklam görüntülenmez olur mu diye bir kısmında görüntülenmiyor. Ayrıca bir şekilde uygulama vb. bir yerden yönlendirilerek trafik geldiyse bu 700den reklam görüntülenmemiş olma ihtimali de var. Analytics istatistiği bize her şeyi anlatacaktır ama.

hocam anladım seni ama analitc detayları çıkmıyor daha youtubede

aynı sorun iki gündür bendede var arkadaşlar

özellikle ayın 21 ve 22 si aynı sorun devam ediyor, dünde bir konu açmıştım, youtube kanalıma girdiiğimde 1k yı aşkın izlenim var fakat adsenseye bu yansımıyor, yarısı bile yansımıyor, bu iki gündür adsense birşeylerin peşinde... :( kötü bir durum

---------- Mesaj saat 11:27:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:57:53 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan yokmu, aynı sorunu yaşayan felan?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri