Sayfa Görüntülenme Sayısındaki Ani Düşüş

Arkadaşlar benim 1 kanalıma bağlı 1 adsensim var.
Bu kanalım son 2 3 ay gayet istikrarlı şekilde ne hızını arttırıp ne azaltıp yol alıyodu.

Genelde;
İzlenmelerim 10.000 civarı
TO %1.5 civarı
TBM ise 0.03$ - 0.04$ civarındaydı.

Ancak son 5 gün içerisinde çok değişik şeyler oldu birden izlenmelerim 18.000'e kadar çıktı. tbm 0.06$ - 0.07$'a çıktı. Ama TO %0.30lara kadar düştü. Hadi neyse yine üç beş kuruş kazanıyoruz derken youtube asıl darbeyi dün yaptı. izlenmelerim 3.000'e zor çıktı. Capsten de kendiniz ayrıntılı bakabilirsiniz?

1642inciq4303234.jpg

Şimdi asıl sorularıma geleyim:

1. Bu kadar ani bir düşüşün bu şekilde aylardır istikrarlı giden bir kanalda olması normal mi? düşecekse de yavaş yavaş düşmesi gerekmez mi?
2. Madem böyle bir düşüş yaşanacak neden 2 gün önce bu kanal 18.000'lere çıkıyor? bu düşüşün o yükselişle bir ilgisi olabilir mi?
3. TO hep sabitken neden izlenimlerin arttığı gün yerle bir oluyor?

Bu işin içinde bir katakulli var gibi geliyor bana. Bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler...

---------- Mesaj saat 20:41:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:13:23 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu? bütün emeklerim boşa gidiyo şuan. Göz göre göre telef oluyo güzelim kanal :(

bütün hepsi aynı şekilde bendede oldu-ne oluyor anlamadım gitti:(

videolarına bak bazılarında para kazanma kapanmış olabilir
lütfen sonucunu buraya yazarmısın

Videoların aldığı hitlerin kaynağı neresi? Google arama sonuçlarındaki sıralamalarını kaybetmişler ise bu tarz bir düşüş söz konusu olabilir.

Arkadaşlar benim 1 kanalıma bağlı 1 adsensim var.
Bu kanalım son 2 3 ay gayet istikrarlı şekilde ne hızını arttırıp ne azaltıp yol alıyodu.

Genelde;
İzlenmelerim 10.000 civarı
TO %1.5 civarı
TBM ise 0.03$ - 0.04$ civarındaydı.

Ancak son 5 gün içerisinde çok değişik şeyler oldu birden izlenmelerim 18.000'e kadar çıktı. tbm 0.06$ - 0.07$'a çıktı. Ama TO %0.30lara kadar düştü. Hadi neyse yine üç beş kuruş kazanıyoruz derken youtube asıl darbeyi dün yaptı. izlenmelerim 3.000'e zor çıktı. Capsten de kendiniz ayrıntılı bakabilirsiniz?

1642inciq4303234.jpg

Şimdi asıl sorularıma geleyim:

1. Bu kadar ani bir düşüşün bu şekilde aylardır istikrarlı giden bir kanalda olması normal mi? düşecekse de yavaş yavaş düşmesi gerekmez mi?
2. Madem böyle bir düşüş yaşanacak neden 2 gün önce bu kanal 18.000'lere çıkıyor? bu düşüşün o yükselişle bir ilgisi olabilir mi?
3. TO hep sabitken neden izlenimlerin arttığı gün yerle bir oluyor?

Bu işin içinde bir katakulli var gibi geliyor bana. Bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler...

---------- Mesaj saat 20:41:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:13:23 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu? bütün emeklerim boşa gidiyo şuan. Göz göre göre telef oluyo güzelim kanal :(

1. Ya youtube izlenmeleriniz azaldı ya da videolarınızda reklam çıkmıyor, başka kapıya çıkmaz bu tablo.İlki için analytics, ikincisi için videoları açıp kontrol etmek kesin çözüm.

3. Sınırlı sayıdaki videoya aşırı yüklenme olduğunda to'nun düşmesi normaldir, çünkü reklamlar her izleyene çıkmaz belirli arayla çıkar diye biliyorum, dolayısıyla ani izlenme alan videolar to'yu düşürebilir.Yalnız to'nuz zaten normalde de çok çok düşükmüş.Size tavsiyem "oynatma listesi" hazırlamanız.To yükselirse bir teşekkür yollasanız yeter. :D

1. Ya youtube izlenmeleriniz azaldı ya da videolarınızda reklam çıkmıyor, başka kapıya çıkmaz bu tablo.İlki için analytics, ikincisi için videoları açıp kontrol etmek kesin çözüm.

3. Sınırlı sayıdaki videoya aşırı yüklenme olduğunda to'nun düşmesi normaldir, çünkü reklamlar her izleyene çıkmaz belirli arayla çıkar diye biliyorum, dolayısıyla ani izlenme alan videolar to'yu düşürebilir.Yalnız to'nuz zaten normalde de çok çok düşükmüş.Size tavsiyem "oynatma listesi" hazırlamanız.To yükselirse bir teşekkür yollasanız yeter. :D

Kardeşim bu bilgi kesin doğru mu? Nasıl oynatma listesi yani ben vine yüklüyorum mesela hepsini bi oynatma listesine mi alayım? Yada dizi yüklüyorum bölümleri ayrı ayrı oynatma listesi mi yapayım saol şimdiden

Kardeşim bu bilgi kesin doğru mu? Nasıl oynatma listesi yani ben vine yüklüyorum mesela hepsini bi oynatma listesine mi alayım? Yada dizi yüklüyorum bölümleri ayrı ayrı oynatma listesi mi yapayım saol şimdiden

Etkisi olacaktır, hem izlenmeler hem de to'ya... ancak sihirli değnek gözüyle bakmamak lazım olaya :D

öncelikle cevapladığın için teşekkür ederim
sonralıkla;

1. youtube izlenmelerim azaldı zaten ama 3 ayrı stabil olan bi durum neden böyle aniden düşer. Yavaş yavaş bir gerileme olsa bişey demeyeceğim ama çok ani oldu bu. videolarda reklam çıktığınıda kontrol ettim o konuda bir problem yok

3. dediğin aynen doğru olabilir ancak bir konuya dikkatini çekmek istiyorum. hadi diyelim ki izlenme arttı ve bundan kaynaklı to düştü. ancak şöyle bi olay var tıklamalarda normalin 3de1ine düştü. bunun kaynağı dediğin şey olamaz diye düşünüyorum.

adsense en az 1 reklam çıkan tüm videoları sayar.Dolayısıyla adsense sayacındaki sayı en az 1 adet reklam gösterimi almış video izlenimini verir.Mevcut verilere göre o tarihte sadece 3k videonuzda reklam çıkmış.Mobil izlenimler artmış da olabilir, adsense reklam türlerinden "kapsam" kısmına da bakınız %50 nin altındaysa değer sıkıntı vardır.

öncelikle cevapladığın için teşekkür ederim
sonralıkla;

1. youtube izlenmelerim azaldı zaten ama 3 ayrı stabil olan bi durum neden böyle aniden düşer. Yavaş yavaş bir gerileme olsa bişey demeyeceğim ama çok ani oldu bu. videolarda reklam çıktığınıda kontrol ettim o konuda bir problem yok

3. dediğin aynen doğru olabilir ancak bir konuya dikkatini çekmek istiyorum. hadi diyelim ki izlenme arttı ve bundan kaynaklı to düştü. ancak şöyle bi olay var tıklamalarda normalin 3de1ine düştü. bunun kaynağı dediğin şey olamaz diye düşünüyorum.

bende izlenim arttı ama tıklarda aynen azalma var-birde benim adsense hala dolar,onun etkisi varmıdır acaba???

%47 şuan ne yapabilirim bunun için

çok düşük. yanlışım yoksa 1 videoda maksimum 3 reklam çıkıyor. sizin ortalama her 100 reklam hakkınızdan 47 tanesi görüntülenmiş 53 tanesi "eşleşmeyen" reklam olmuş, to düşer böylece. forumu araştırın ve etiketlerinizi nasıl girmeniz gerektiğiyle ve eşleşmeyen reklam istekleriyle ilgili bilgi edinin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri