Sayfa To Düşüşü

onlinedetay

Kayıtlı Üye
Öncelikle herkeze merhaba ve bol kazançlar arkadaşlar.
1 haftadır %8 - %15 aralığında seyreden sayfa to bu gün %1,6 ya düşmüş.
videolarım uzun. kanallarımdan kapanan veya para kazanması kapanan yok.
bu durum bana özgü mü yoksa aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ? (04/06/2014)

Evet var. Günlerdir YT açılsın istedim ama açıldı fena düşüş var. Ben açıkçası YT'nin açılışına bağladım.

Evet ne yazık ki bende de aynı durum söz konusu. Ha açıldı ha açılacak derken dip yaptı açılır açılmaz. Gösterim ilk gün %20 arttı derken sayfa to, TBM yerlerde sürünüyor, düzelir mi acaba?

Yabancı çalışan arkadaşlar acaba onlarda da gün itibarı ile TBM ve sayfa to da düşüş var mı cevaplayabilirler mi?

bendede durum aynı her ne kadar yabancı ıçerık ve uzun vıdeolar çalışsakta sayfa to 1 aydır %1-2 arasında bende ne yaptıysam bı yükselme olmadı.

Hem Yerli Hem Yabancı Çalışıyorum..
Bugün Bir Artış Var Gibi Fakat Gündüzleri Yüksek Olup Geceleri Düşüyor..

sayfa to %1-%1,5 arası değişiyor..

bugün %3.5 ama dediğim gibi öğleden sonra düşüş başlıyor..

Ay başı olduğu içindir. 3-5 gun sonra eski haline döner :)

son bir aydır var o düşüş bende.
bir gün yükseliyormuş gibi oluyor ertesi gün yine dipte anlam veremedim.

bi dengesizlik var benim adsensedede sabah iki tık tbm 0.16 kr dan 0.32 kr yansıdı. şimdi 4 tık 0.3 kr dan 0.10 tl yansımış gözüküyor

Yt nin açılması bana yaramadı hitlerimin %70 i Tr den geliyo dünkü to 0.70 bugün 0.62 dahada düşüyor, Youtube kapanmadan önce To %2.5 tu :mad:

Ya arkadaşlar kafayı yicem yt açıldı hitim %50 arttı şu saatte 59k hite 375 tık var, yt kapatılmadan önce 40k ya 1500 tık alıyordum to %3 civarıydı şu anda 0.60 larda geziyo sizce bu durum düzelirmi :confused:

Bu sistemi anlamış değilim millet ilk hafta tıklamıyoda ikinci hafta mı tıklıyo her ay ilk hafta bu kadar düşüş oluyo ?

Yoksa google ilk hafta kendine daha mı fazla çalışıyo :D

Genel sorun desem 1 adsense gayet normal diğer adsense resmen geberdi yokları oynuyor,ikiside aynı içerik ülke açısından farklılıkta yok hiçbir şey anlamıyorum.

tek ümidim dünya kupası,adam gibi reklam girişi olur inşallah:D

Ya arkadaşlar kafayı yicem yt açıldı hitim %50 arttı şu saatte 59k hite 375 tık var, yt kapatılmadan önce 40k ya 1500 tık alıyordum to %3 civarıydı şu anda 0.60 larda geziyo sizce bu durum düzelirmi :confused:

Bende de 12k izlenim oldu dün. 7k lık artış ilk gün itibarı ile. Ama sadece 50 tık ve %0.53 sayfa to. Kafayı yiyecem ya ben de.
Ne yapsak bir ayar var da ben mi bilmiyorum.

Benim normalde 8-16 arasında giden to dün 2,85 bu gün 1,01..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri