Sayfa to kaçın üzerinde sorun yaratır ?

kanunsuz_

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar. sayfa to hangi oranın üzerinde sorun yaratır.veya yüksek sayfa to devamlılık arz ettiğinde mi sorun çıkarır.
Sorun çıkarırsa o sorun adsensenin banlanması mıdır ?

Organik olduğu sürece hiç bir sıkıntı olmaz.Ocaktan bu yana sayfa TO ortalamam 16 ve bir sıkıntı yok.

2 gündür %5 lerde
ondan önceki günlerde %4.65 ortalama.

Bir gariplik var ama çözemedim.
Birde 2 gecedir sürekli Adsense Raporları gecikebilir bilmem ne diye yazıyor paso Gece 12'den sonra Adsense garip şekilde to artıyor tıkları saymıyor Vs.. gibi sorunlar var.

%68 i geçerse ve aylık kazanç 4,999$ ın üstünde ise sebepsiz durduk yere banned..

bugun 11.40 12 gündürde 9 dan aşağı dusmuyor hiçde tırsmıyorum cunku yanlış birşey yapmıyorum

organik oldukdan sonra sorun yok abimin 2010 dan kalma adsensesine baktım 4 kişi girmiş 4 kişi tıklamış çıkmış %100 :DD

Hem TO düşük Hem TBM Ocaktan sonra açtığım içinmidir ki bilmem. TO ort %3 :S

Bu sayfa to sorun yapar mı peki :D
xV9VkR.png

Şaka bi yana %20 - %25 arasında idi bugün sorun yaratmaz umarım.

ya benim sayfa to neden yüzde 1 i zor buluyor arkadaşlar bir bilgisi olan var mi ya ?

ya benim sayfa to neden yüzde 1 i zor buluyor arkadaşlar bir bilgisi olan var mi ya ?

Youtube da ne zaman ne olacağı belli olmuyor. izlemenin en iyi olduğu bi günde sayfa to % 0,45 lerde dolaşabiliyor. görüntülemeyi yüksek tutmak en iyisi.

Youtube da ne zaman ne olacağı belli olmuyor. izlemenin en iyi olduğu bi günde sayfa to % 0,45 lerde dolaşabiliyor. görüntülemeyi yüksek tutmak en iyisi.

hocam görüntülenme iyi sayılır tbm de iyi. 29 aralıktan sonra düşüş o düşüş daha düzelmedi nasıl bir sorun olabilirki ?
mesala suan
44.317 izlenim var
517 tık
sayfa to % 1,17
tbm 0,22

yılbaşından sonra bi düşüş var yeni yeni toparlanıyo sayfa to lar

iyi maşallah bizimkide 1 den yukarı çıkmıyor :D ne yapacağımı bilemedim. Yardım lütfen.Öneri Lütfen :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri