Sayfa TO mu TBM mi ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

Dean

Guest
ikisinden birini seçme sansınız olsa hangisini seçerdiniz ? sayfa to yüksek olup tbm mi mi düşük yoksa tbm yüksek sayfa to mu düşük ?
Benim kaç gündür sayfa to %7 lerde tbm düşüktü bişeyler oldu son 3 gündür tbm yüksek sayfa to yerlerde neden oluyor böyle nasıl arttırabilirim sayfa to yu ?

hiç biri. ben bgbg'ye bakarım. günü bgbg 3tlnin üstünde kapatınca mutlu olurum.

Hepsi önemli, önemsiz diye bişey yoktur. Olsa orada işi ne :) ama tbm daha üstün benim için. Tbm 1 euro dan olsa 10 tık 10 euro demektir.

Bence aslolan izlenimdir, yani sayfa görüntüleme sayısı. İster TO %50 nuz yada TBM 5 olsun izleniminiz yoksa hiçbir işe yaramaz.

Sayfa to artınca tbm düşer genelde zaten olayı bu bunun :) ama ne kadar düşerse duşsun sonuçta tıklanma arttıkça kazanç olacak. Tıklanması da önemli yani.

Tıklama Olmasa tbm nin ne önemi var ama tıklama ne kadar fazla olursa tbm de o kadar düşük oluyor

TBM. Tıklama oranını düşürmeye çalışıyorum zaten. %43 gördün geçen gün. Ne kendim tıkladım ne tıklattım.

yani en önemli olan şey izlenimdir
bununla beraber kimi arkadaşların sayfa to su çok düşük olduğu gibi tm si de çk düşüktür bu durumda tbm artırmak için çalışma yapmanız lazım

yani genel anlamda t.o ve tbm birbirininiz zıtıdır
genel olarak tbm yüksek ise to düşüktür tbm düşükse t.o yüksektir

ancak bazı duurmlar varki hem tbm hemde t.o çok iyi olur
yani uzun videolar yüklüyorsanız bu videolarda çok reklam çıkıyorsa ve siz bu videolar güzel niche kelimeler eklerseniz hem sayfa to hmde tbm çok iyi olur

sayfa to %1in üstünde olmak şartıyla tbm daha önemlidir.

ikisinden birini seçme sansınız olsa hangisini seçerdiniz ? sayfa to yüksek olup tbm mi mi düşük yoksa tbm yüksek sayfa to mu düşük ?
Benim kaç gündür sayfa to %7 lerde tbm düşüktü bişeyler oldu son 3 gündür tbm yüksek sayfa to yerlerde neden oluyor böyle nasıl arttırabilirim sayfa to yu ?

Diger gunlerle bugunun reklam turlerini karsilastir, arada buyuk bi video reklam farki oldugunu goreceksin. Sayfa to dusmesinin sebebi o. Onada malesef yapacak bisey yok, sadece video onu reklamlari acik biraksan dahi ise yaramiyor.

Aga ikisi de önemli bir şey.

Yani şöyle düşün dizi siten var. Ve piyasada dizileri senden başka ilk 24 saatte atabilen yok.
TBM 2 TL ama izleyici yok. İzleyen yok? Ne yapacaksın öyle TBM'yi.

Örneğin;
Ama Sayfa to% 25 olsa tbm 0,05 de olsa şükür dersin. ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri