Sayfa to/tıklamalar düştü, çıktı, arttı, azaldı TEK KONU

• Kullanıcı Kürşad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Kürşad

Yasaklanmış
Selam beyler. Forumun çöplüğe dönmemesi, takibinin kolaylaştırılması ve sık sık aynı konuların açılmasının önlenmesi adına sayfa to ile ilgili sıkıntılarınızı bu konu altından belirtebilir, tartışabilir, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Bundan sonra sayfa to düştü, çıktı, arttı, azaldı ve benzeri konu açan arkadaşları 1 gün, tekrarında ise 3 gün forumdan uzaklaştıracağız. Bu hususta report kullanarak bize yardımcı olmanızı bekliyoruz.

Cevap: Sayfa to düştü, çıktı, arttı, azaldı TEK KONU

Hocam yalnız az evvelki konu çok daha özel bir meseleydi to yada tbm ile alakası yok arkadaş adsensede tıklarının uçtuğunı söylüyordu kitlemesydin keşke çok daha çöp konular mevcut.
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION]

Neye göre çıkıyor video ortası reklamlar? Çıktığında deli para bırakıyor çıkmadığında 20k 30k videolar boşa izleniyor bunun bir yolu yordamı yok mudur yav. Video 10k izlenmiş 10 dolar bırakmış.5k izlenen video ortası reklamlı videomun 30 dolar bıraktığını bilirim.

Youtube belli bir süre sonra kapatıyor biraz sakıncalı bu video içi reklam olayları geçen ki para kazanması günlerce aktiflen bir anda ünlem çıkan videolarla onunla doğrudan alakalı fazla reklam çıkıyor kazandırıyor diyoruz ama o ünlem çıkan videolar bana çok kaybettirdi

---------- Mesaj saat 22:01:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:58:54 civarında gönderildi. ----------

Bende de aynı durum söz konusu.Partner işi de biraz sıkıntılı paypal ödeme eşiği felan.Bir de türkçe uzun videolar çalıştığım için 1 dolar bile vermez bin gösterime partnerlik.

Awe ve rpmde hiç bir sıkıntı olmaz sen bir ay da ödeme eşiğini geç (130 dolar) öbür aya para paypalda.Fakat partnerde ne kadar kazanacağın belli olmaz bir bakarsın adsensenin yarısını bir bakarsın 4-5 katını kazanırsın

Cevap: Sayfa to düştü, çıktı, arttı, azaldı TEK KONU

Adsense'den bi ödeme alalım ben de bir kanalımı partnere geçirmeyi düşünüyorum.Sadece ışıklar hemen yansın diye :)

Cevap: Sayfa to, tıklamalar düştü, çıktı, arttı, azaldı TEK KONU

sayfa to bugun 1.57 dustu suan nedir bu ya!!

Bende de son 4 gündür düşüş var. İçeriğinize bağlı olarak bayramın etkisi olabilir. Bendeki düşüşü buna yorumluyorum.

insallah öyledir özellikle 2 gündür To fena düştü. bende bayrama yormaya basladım ama söylede bir sorun var ızlenme artıyor tık azalıyor :S

Benim To %4 ile %8 arasındaydı şimdi %1 civarı oldu ünlemler yaktı bizi yaktıı.

içerik ve içerik host olarak 2 sekme cıktı burdan hangısını secip ne yapacagım ?

Nasıl yapılacağını ilk mesajın sonunda yazıyor.

O konuda hassas kategorileri engellememiz gerektiği yazıyor.Engellersek tbm düşer diye biliyorum.Tbm çalışması yaparken açmıştım çünkü.

Hassas kategorileri engelleyerek yüksek tbmsi olan reklamları belki de engellemiş olacaksınız fakat içeriğiniz ile daha alakalı reklamların çıkmasını sağlayacağınız için tık ve kazancın artma ihtimali var. Denemekten zarar gelmez.

hocam bakın bana yardımcı olana çok dua edeceğim :)) bu nedir To yerlerde 2 gündür ya :S :S neler oluyor anlamadım

şuan sayfa to 15,24% sizce çokmu yüksek ?

ilk defa bu kadar yükseldiğini görüyorumda

hocam bakın bana yardımcı olana çok dua edeceğim :)) bu nedir To yerlerde 2 gündür ya :S :S neler oluyor anlamadım

O konudakileri yapıp iki-üç gün analiz etmeyi deneyin. Kaybedecek bir şeyiniz yok. Ben faydasını gördüm.

şuan sayfa to 15,24% sizce çokmu yüksek ?

Forum standartın üzerinde ama illegal bir durum yoksa sıkıntı çıkmayacaktık.

O konudakileri yapıp iki-üç gün analiz etmeyi deneyin. Kaybedecek bir şeyiniz yok. Ben faydasını gördüm.

birden düşüs olunca canım sıktı önceden de nihayetınde o reklamlar cıkıyordu o kategoridekiler ama suan sankı reklam cıkmıyor gibi geliyor bazı videolarda... cunku videolar ızlenıyor ama tık yok yani bununda 2 sebebi var..
1) ya izleyenler cok zeki reklam tıklamıyor(nerdeyse zor)
2) reklam cıkmıyor :S

---------- Mesaj saat 22:42:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:38:02 civarında gönderildi. ----------

@kürşad olayı çözdüm galiba hocam bak simdi tru view reklam cıkıyor eyvallah. ama 10 saniye reklamına gelince sarı cızgı cıkıyor. ama sarı cızgı gelınce reklam yok :S

Forum standartın üzerinde ama illegal bir durum yoksa sıkıntı çıkmayacaktık.[/QUOTE]

1 videom bu gün hit aldı fazla değil 1k umarım bir problem çıkmaz

1 videom bu gün hit aldı fazla değil 1k umarım bir problem çıkmaz[/QUOTE]

Videoda reklama tıklamayı teşvik eder yazı, görsel veya herhangi bir obje yoksa sıkıntı çıkmayacaktır.

birden düşüs olunca canım sıktı önceden de nihayetınde o reklamlar cıkıyordu o kategoridekiler ama suan sankı reklam cıkmıyor gibi geliyor bazı videolarda... cunku videolar ızlenıyor ama tık yok yani bununda 2 sebebi var..
1) ya izleyenler cok zeki reklam tıklamıyor(nerdeyse zor)
2) reklam cıkmıyor :S

---------- Mesaj saat 22:42:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:38:02 civarında gönderildi. ----------

@kürşad olayı çözdüm galiba hocam bak simdi tru view reklam cıkıyor eyvallah. ama 10 saniye reklamına gelince sarı cızgı cıkıyor. ama sarı cızgı gelınce reklam yok :S

Olabilir. Başka bilgisayardan da baktınız mı? Bakma imkanınız yoksa özel mesaj atarsanız ben de bakabilirim.

1 videom bu gün hit aldı fazla değil 1k umarım bir problem çıkmaz

Videoda reklama tıklamayı teşvik eder yazı, görsel veya herhangi bir obje yoksa sıkıntı çıkmayacaktır.

Olabilir. Başka bilgisayardan da baktınız mı? Bakma imkanınız yoksa özel mesaj atarsanız ben de bakabilirim.[/QUOTE]

baktım hocam ama buna nasıl cozum bulacagım suan onu dusunuyorum fıkıre acıgım :D

Arkadaşın attığı son mesajlara bakarsanız bununla şlgili birkaç mesajı var diye hatırlıyorum. Aç, kapa, düzenle tarzı. [MENTION=725]yumi[/MENTION]

Konuyu kilitlemenize gerek Yoktu bence O bana özel bir şeydi
- İzlenimlerime göre tıklarım yüksek evet kanalım eğitim kanalı ve ortalama video süresi 1 saat bu süreye göre tıklar düşük çünkü hemen her videom reklamlı ve 500 video var günlük 5 tık olsa yine 2500 tık yapar yani tıklarım iyi değil !!
-*** Üç yıldız nisyantv Benim sınavlara hazırlanırken yeterince kaynak bulamam zamanında gelişen bir proje kpss ygs lys ales tarzı sınavlar için arşivimdeki videoları paylaşmıştım.ve bu sene bu kanalı reklama açtım. :) Aynı şekilde kürtçe amatör oyun havalarının olduğu başka bir kanalım 2010 da oluşturduğum içinde 100e yakın video var dün 15 tanesinin ticari kullanım haklarını sağlayın diye yarı geldi ondan sonra tıklar tıkandı artmıyor şimdi ise hala 200 de normalde bu saatlerde 350 olması lazımdı
-Diğer kanallar ise içinde video yok yeni çalışıyorum
-Video içi reklamlarla alakası olduğunu sanmıyorum onları da yeni açtım hem bir faydası olmadı yani artırmadı da azaltmadı
- bugun Ticari kullanım isteyen kanalın adsensesini kaldıracağım bakalım br günlük kazanç ıkaracağım İnşallaah düzelir :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri