Sayfa TO'su %20'den yukarı olanlar

• Kullanıcı yt.kadim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

yt.kadim

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Sayfa TO şu sıralar yükselişte. Banlanma riskini de var tabi bu durumda. Sayfa TOsu yüksek arkadaşlarla istişare yapmak isterim.

xVqOWq.png

normal ^^ tbm düşer to yükselir :)
+ gerçek tıksa ban riski olmaz

6aydır 2saat ve üzeri videolarla çalısıyorum hiçbirzaman 1dakikalık video atmadım toyu en fazla %4 gördüm hepside yabancı birşey anlayamıyorum bu tolar nasıl bukadar oluyo sizde :D

Her boyutta var. Uzun da var kısa da. Ama izletmek için facebook sayfalarını kullanıyorum. Yoksa kendi kendine izlenecek videolar değil. Sohbet tarzı videolar.

sayfa to da tık oranıda çok güzel
tbm biraz düşük , kendi reklamına tıklamadıkça adsensede ban yemessin zaten

bende sohbet videoları ekliyorum sayfa to %10 larda uzun kısa karışık olunca yükseliyor tahminim , kısa videolar olan adsensemde sayfa to %1 lerde çünki

TO 24 ten aşağı düşmeyen adsensem var. Sıkıntı olmaz kendin tıklamıyorsan.

tiklamalar * tbm günlük baya iyi kazaniyorsun ödeme hic aldinmi yoksa yeni hesapmi?

Yok hocam ya iyi bırakmıyor malesef. TBM hep 0,03lerde idi. Bir haftadır yükseliş var. 3 aylık adsensem. 3 ödeme aldım. Ama bu ay to en yüksek olduğu dönem.
Sohbet videolarını kendim çekiyorum. Herhangi birinin değil bu arada.

Yok hocam ya iyi bırakmıyor malesef. TBM hep 0,03lerde idi. Bir haftadır yükseliş var. 3 aylık adsensem. 3 ödeme aldım. Ama bu ay to en yüksek olduğu dönem.
Sohbet videolarını kendim çekiyorum. Herhangi birinin değil bu arada.

bende'de tik normal seviyelerde ama tbm yüksek.

Cok üyeli bir FB sayfada bir paylassam köseyi döncemde öyle bir sayfa bulamiyorum.

Satin almayada üseniyorum bu konularda alis veris güven meselesi ...

Böyle bir konu açmayı ben düşünüyordum. Bir kaç haftadır hiç bir zaman 2 olmayan to 5-10 arası değişiyor günü genelde 4 5 arası kapatıyor. Bende çekiniyorum hadi hayırlısı.
Önceden 5k izlenim de kazanamadığımı şimdi 500 izlenim ile kazanıyorum :-)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

bende'de tik normal seviyelerde ama tbm yüksek.

Cok üyeli bir FB sayfada bir paylassam köseyi döncemde öyle bir sayfa bulamiyorum.

Satin almayada üseniyorum bu konularda alis veris güven meselesi ...

aynen öyle hocam 4-5 yıldır tanıdığın adam sana çalıntı sayfa satıyor

benim kanalda %10-15 civarı seyrediyor. (aramalardan geliyor ziyaretciler)

Video arası rekkalmları aktif ettikten sonra yükselmeye başladı. Yalnız kesinti çok oluyor.

*normalde %14-15 arası kesinti olurken TO yükselince %34 kesinti olmaya başladı. Ama ödememi sorunsuz aldım

Evet kesinti çok oluyor malesef. Google Analytic e baya az yansıyor. Demekki geçersiz tık oluyor ve Dolat-TL arasından kur farkından dolayı düşüş gösteriyor.

0.06tbm kötüymüş,türkçe içerik herhalde...düşünsene %10 TO ,0.12 tbm alanla aynı kazanç oluşuyor...o yüzden sen to yla uğraşmayı bırak.son günlerde ne yaptıysan aynen devam et de şu tbm biraz daha yükselsin ...

bu arada benim sayfa TO 1 aydır %20,tıklamalar gerçekse sorun yok;)

0.06tbm kötüymüş,türkçe içerik herhalde...düşünsene %10 TO ,0.12 tbm alanla aynı kazanç oluşuyor...o yüzden sen to yla uğraşmayı bırak.son günlerde ne yaptıysan aynen devam et de şu tbm biraz daha yükselsin ...

bu arada benim sayfa TO 1 aydır %20,tıklamalar gerçekse sorun yok;)

Hocam, TMB için yapacak bir şey yok gibi. Çünkü arama yöntemi ile bulunacak videolar değil. Kimse dini içerik videoları youtube de pek aramıyor. O yüzden niche kelimeler de etki etmiyor. Facebook sayfalarında izleterek kazanıyoruz. Bu da TBMnin düşük olmasına neden oluyor. Napalım, sağlık olsun. Böyle de iyi. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri