Fırat Andiç
Yasaklanmış
Yerel işletmelere ve diğer kuruluşlara ait bazı Sayfaları gri doğrulama simgesi almaya uygun olabilir. Bir yöneticiyseniz ve Sayfanız uygunsa, bu seçeneği Sayfanızın Ayarlarında görürsünüz. Sayfanızı doğrulamak için işletmenizin resmi kayıtlı telefon numarasını veya işletmenize ait bir belgeyi (ör. telefon faturası) kullanabilirsiniz. Bu bilgileri sadece Sayfanızı doğrulamak için kullanırız.
Sayfanızı doğrulamak için:
Sayfanızın üst kısmındaki Ayarlar'a tıklayın
Genel kısmında Sayfa Doğrulaması'na tıklayın
Bu Sayfayı Doğrula'ya ve ardından Başla'ya tıklayın
İşletmenizin resmi kayıtlı telefon numarasını, ülkenizi ve dilinizi girin
Facebook'un sizi telefonla arayarak doğrulama kodunu iletmesi için Beni Şimdi Arayın'a tıklayın
4 haneli doğrulama kodunu girin ve Devam'a tıklayın
Sayfanızı işletmenize ait bir belgeyle doğrulamayı tercih ederseniz, yukarıdaki adımları izleyin ve görüntülenen ekranın sol alt köşesinde Bu Sayfayı bunun yerine belgelerle doğrula'ya tıkladıktan sonra işletmenizin adının ve adresinin yer aldığı resmi bir belgenin resmini yükleyin.
Doğrulama kodunuzu veya işletmenize ait belgeyi aldıktan sonra bilgilerinizi inceleyerek kamuya açık kayıtlarla eşleşip eşleşmediğini doğrularız ve birkaç gün içerisinde doğrulama durumunuzla ilgili bir bildirim veya e-posta göndeririz. Sayfanızı doğrulamanızın zorunlu olmadığını unutmayın.
Not: Şimdilik bulunduğunuz bölgede mavi doğrulama kartı isteklerini kabul etmiyoruz.
Gri Tik Yolunu bilmeyenler için belirttim , çoğuda onaylanmıyor. sayfanızıda sıfırdan açmanız gerekiyor Hayırlı olsun
Sayfanızı doğrulamak için:
Sayfanızın üst kısmındaki Ayarlar'a tıklayın
Genel kısmında Sayfa Doğrulaması'na tıklayın
Bu Sayfayı Doğrula'ya ve ardından Başla'ya tıklayın
İşletmenizin resmi kayıtlı telefon numarasını, ülkenizi ve dilinizi girin
Facebook'un sizi telefonla arayarak doğrulama kodunu iletmesi için Beni Şimdi Arayın'a tıklayın
4 haneli doğrulama kodunu girin ve Devam'a tıklayın
Sayfanızı işletmenize ait bir belgeyle doğrulamayı tercih ederseniz, yukarıdaki adımları izleyin ve görüntülenen ekranın sol alt köşesinde Bu Sayfayı bunun yerine belgelerle doğrula'ya tıkladıktan sonra işletmenizin adının ve adresinin yer aldığı resmi bir belgenin resmini yükleyin.
Doğrulama kodunuzu veya işletmenize ait belgeyi aldıktan sonra bilgilerinizi inceleyerek kamuya açık kayıtlarla eşleşip eşleşmediğini doğrularız ve birkaç gün içerisinde doğrulama durumunuzla ilgili bir bildirim veya e-posta göndeririz. Sayfanızı doğrulamanızın zorunlu olmadığını unutmayın.
Not: Şimdilik bulunduğunuz bölgede mavi doğrulama kartı isteklerini kabul etmiyoruz.
Gri Tik Yolunu bilmeyenler için belirttim , çoğuda onaylanmıyor. sayfanızıda sıfırdan açmanız gerekiyor Hayırlı olsun