sayısal mı eşit mi - ACİL

Hayatının normal şartlar altında dörtte üçünü kapsayacak bir döneme acil koduyla yanıt araman ...neyse bu senin suçun değil tabiki..

tmde dersler ağır olmaz yata yata iyi bi ortalamayla geçersin seni tek zorlayan ders matematik olur sayısal seçersen fiziğin kimyanın biyolojinin altında ezilirsin tmden bi bölüm okuyacaksan sayısal seçmen çok mantıksız olur

Ben kendimden bahsedeyim bende 9. sınıf öğrencisiyim bir anadolu lisesinde okuyorum ve bilgisayar kodlarıyla programlarıyla uğraşamak istiyorum matematik en sevdiğim ders öteki derslere kıyasla en iyi dersim bile diyebilirim. Birazda ingilizce var işte 2. sınavdan 85 aldım. İşte anlıyorum yine söylenilenleri. Ben şahsen sayısal seçicem sözel notlarım pek iyi değil fiziğimde iyi öyle gidicez bakalım.

Sayısal seç ama gerçekten yapabileceğine inanıyorsan seç ilerde mfden tmye geçersen avantajlı olur ama fikir değiştirip tmden mfye geçersen çok zorlanırsın orta halli bi mfci bile çoğu başarılı tmyi tm alanında geride bırakıyor zaten

En güzel bölümler sayısalda var, kesinlikle sayısal ekstradan bi kaç sözel sorusu çözersen en güzel yerlere yerleşirsin ileriyi düşün benim yaptığım hatayı yapıp eşit ağırlığı seçme :)

seç sayısal zor dediklerine bakma zoru geçeceksin iyi yerlere ulaşacaksın kolay diye seçen arkadaşlarım 2 sene yeniden hazırlandı sayısaldan gitti seç sayısalı normal çalışmanı yaparsan zor bişey yok zaten biçok sayısalcının eşit ağırlık puanları sayısaldan yüksektir :D

Ataberk eşit seç kesinlikle eşittede matematik veriliyor senin fizikle kimyaylan işin yok ki edebiyat coğrafya çok önemli onun için eşit ağırlık seç sadece derslerine çalışırken matematiği daha çok ağırlık ver sayısalda daha iyi mat öğretmiyorlar. Ama sayısalcı arkadaşlar edinirsen senin işine gelir ;)

eğer iyi bir meslek sahibi olmak istiyorsan ve bu konuda rakibinin az olmasını istiyorsan sayısalı seç, lys sınavlarında bile cok iyi netler yapan sözel ve tmciler genelde sayısalcıların arkasında kalıyorlar,

kaliteli bir hayatın yolu sayısaldan geçer, [ iyi hoca, iyi eğitim, istekle] tabi bu yazdıklarım şimdiki sistem için.

bi 7-8 yıl önce için söylesen direk tm derdim:)

Lise 1. sınıfın sonunda bu yaptığım tercih yüzünden sınıfta kalmıştım. Eşit ağırlık derslerinde daha başarılıydım, buna rağmen MF seçtim. Sonuçta lise 2. sınıfta bütün sayısal derslerinden kaldım. Haliyle tekrar okudum, tabii bana bir ders oldu, bu sefer eşit ağırlık okudum. Diyeceğim o ki, hangisinde başarılıysan onu tercih etmende fayda var. Sen iyi bir yüzücü müsün yoksa iyi mi tırmanırsın? Çünkü birisinde yüzer, diğerinde tırmanırsın. Tercihin ne olursa olsun, başarılar dilerim. Umarım kendi hayatın için en doğru kararı verirsin.

sayısal alanlarda iyiysen öncelikle sayısal seç sonrada eşit ağırlığa geçersen eşit ağırlıktakileri öss de ezersin. Ama bu da senin için 3 yıl onlardan fazla ders çalışman anlamına gelir. Ben olsam direk eşit ağırlık devam ederdim.

bir sayılsalcı olarak kesinlikle eşit ağırlık. sayısalcılar ile yrışmak zordur. coğu iyidir. mat iyiyse ksinlikle eşit ağırlık. çünkü çok fazla çok iyi yerelre gelinecek bölümler var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri