ScaleLab Network Güvenilir mi?

emrh77

Kayıtlı Üye
forumda pek iyi şey görmedim ama , özgün kanal için bu partneri öneriyor musunuz arkadaşlar

kaç parama el koydular bilemiyorum bile...

Kanalımız özgün ise sıkıntı yaşamazsınız ama spam ise bende pek iyi şeyler duymadım

Özgün kanalıma ayın 25 i ile 5 arası payooner e ödeme yapıyorlar

Kanalın özgünse hiç korkmana gerek yok. Genelde olumsuz yorum yapanların %99 u spam kanallarının ödemesini alamadıkları için dert yakınıyolar . piyasadaki en yüksek bgbg gelirlerini görebileceğin yerdir scalelab. Dilersen ben yardımcı olabilirim sözleşme konusunda

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Kanalın özgünse hiç korkmana gerek yok. Genelde yorum yapanların %99 u spam kanallarının ödemeni alamadıkları için dert yakınıyolar . piyasadaki en yüksek bgbg gelirlerini görebileceğin yerdir scalelab. Dilersen ben yardımcı olabilirim sözleşme konusunda

pm bakarmısın hocam

Kanalım özgün hiç sıkıntı yaşamadım ama bi faydalarını da görmedim

özgün olarak mı spam olarak mı hocam ?

---------- Spam Engelliyici 23:19 ---------- Önceki Mesaj 23:02 ----------

Kanalın özgünse hiç korkmana gerek yok. Genelde yorum yapanların %99 u spam kanallarının ödemeni alamadıkları için dert yakınıyolar . piyasadaki en yüksek bgbg gelirlerini görebileceğin yerdir scalelab. Dilersen ben yardımcı olabilirim sözleşme konusunda

hocam pm ?

Ben önermiyorum hocam istersen forumun geçmişine bakarsan nasıl bir partner olduğu görürsün

10 Kişiden 8'i uzak dur demiş. Daha başka bir şeye gerek yok bence. Türk Partneleri dene. Mesela Wediacrop. Ben de 2,5 -3 yıldır wediacrop tayım. Ben de öyle çok fazla bir artılarını görmedim. Ama en azından aradığım zaman karşıma bir muhattap çıkıyor.

kimse kolay kolay önermez çünkü spamcılara agır darbe vuran bi partner.kullananlarında hemen hemen hepsi spamcı arkadaşlar.özgünde ne faydası var,bilmem tabi bende spamcıyım,bende çalıştım,bende önermem o konuda :D

özgün müydü kanalın hocam scale de ki

---------- Spam Engelliyici 21:29 ---------- Önceki Mesaj 21:21 ----------

sizinki de mi spam dı hocam?

Kardeşim çok kanalımın ödemesını yapmadılar aralarında film kanalı olmayan full amatör videoların olduğu kanallarında ödemesını yapmadı bunlar Beni çok tokatladılar Tabi kanal bağlayıp bağlamama tercıhı tamamen sizin İnglizce scalelab scam etiketi ile google de bir daha arama yapın ıstersenız sonra üzülmemek için

https://www.google.com.tr/search?dc...1j0i10i30k1j0i19k1j0i22i30i19k1.0.YvYHW3JLPTc

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri