Scalelab panele giriş yapamıyorum

MesuTurkiye

Kayıtlı Üye
https://my.scalelab.en/login kanalımı bugün bu partnere bağladım ama panele giriş yapamıyorum Bu siteye ulaşılamıyor gibi sayfa çıkıyor Kanalı partnere bağladık ama ödeme bilgilerini girmem için panele girmem lazım ama giriş yapamıyorum
Bütün tarayıcıları denedim hatta sanal sistemi kurup denedim olmuyor İp değiştirdim dns değiştirdim olmuyor

Birisi bana yardımcı olabilir mi?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

edit. https://my.scalelab.com buradan giriş yapıcaksınız. Ayrıca eğer yine giriş yapamazsanız şifremi unuttum kısmından mailinizi deneyin. Eğer yine gözükmez ise ticket atmanız gerekli. Bir de yeni bağladığınız için bir kaç gün sürebilir.

Son düzenleme:
edit. https://my.scalelab.com buradan giriş yapıcaksınız. Ayrıca eğer yine giriş yapamazsanız şifremi unuttum kısmından mailinizi deneyin. Eğer yine gözükmez ise ticket atmanız gerekli. Bir de yeni bağladığınız için bir kaç gün sürebilir.

my.scalelab.com sayfası çalışmıyor
my.scalelab.com sizi çok fazla kez yönlendirdi

Bunu gösteren sayfa çıkıyor Kafayı yicem kandırıldık mı? yoksa kanalı bağlayıp bütün kazançları el koymak için giriş panele girişi engellemişler gibi geliyor bana

Linke tıkladığın zaman site açılması lazım eposta şifre giriş bölümü gelmesi lazım ama oda gelmiyor

GMAİLİME Dashboard'a Giriş Yapın linki olan mail geldi ona tıklıyorum yine olmuyor

ticket nasıl atılır
Diğer partnerlerde böyle birşey görmedim salak gibi bunu denedim Ama bu bana ders oldu

my.scalelab.com sizi çok fazla kez yönlendirdi

Bunu gösteren sayfa çıkıyor Kafayı yicem kandırıldık mı? yoksa kanalı bağlayıp bütün kazançları el koymak için giriş panele girişi engellemişler gibi geliyor bana

Linke tıkladığın zaman site açılması lazım eposta şifre giriş bölümü gelmesi lazım ama oda gelmiyor

GMAİLİME Dashboard'a Giriş Yapın linki olan mail geldi ona tıklıyorum yine olmuyor

ticket nasıl atılır
Diğer partnerlerde böyle birşey görmedim salak gibi bunu denedim Ama bu bana ders oldu

[MENTION=10495]orcunkazan[/MENTION] Türkçe destek sunuyor scalelab partnerinde. Bana özelden skype adresin varsa yolla, çözmeye çalışalım.

Aynen 3 gündür girilemiyor. destekten link gönderiyorlar değişen birşey yok sonuç aynı my.scalelab.com sizi çok fazla kez yönlendirdi.

Herkese uyarım olsun
Hiçkimse bu partnere kanalı bağlamasın Adam sahtekar çıktı
Kanalı bağlayana kadar sorun yok ama kanalı bağladıktan sonra panele girişini engelliyorlar
Panele giriş sayfasında GMAİL VE ŞİFRENİN yazdıktan sonra panele gireceğine

my.scalelab.com sizi çok fazla kez yönlendirdi.
Çerezlerinizi temizlemeyi deneyin.
ERR_TOO_MANY_REDIRECTS

diye hata veriyor mail adresini engelliyorlar Hiçbir şekilde destek bölümününde yardım olmuyorlar

15000 İZLEMESİ olan kanalı bu şekilde ele geçirdiler bütün kazançları kendileri alacak

Sakın ola hiçkimse bu partnere girmesin

Scam partner olduğunu 7 cihan biliyor hocam zaten rahat olun. :D

Herkese uyarım olsun
Hiçkimse bu partnere kanalı bağlamasın Adam sahtekar çıktı
Kanalı bağlayana kadar sorun yok ama kanalı bağladıktan sonra panele girişini engelliyorlar
Panele giriş sayfasında GMAİL VE ŞİFRENİN yazdıktan sonra panele gireceğine

my.scalelab.com sizi çok fazla kez yönlendirdi.
ERR_TOO_MANY_REDIRECTS

diye hata veriyor mail adresini engelliyorlar Hiçbir şekilde destek bölümününde yardım olmuyorlar

15000 İZLEMESİ olan kanalı bu şekilde ele geçirdiler bütün kazançları kendileri alacak

Sakın ola hiçkimse bu partnere girmesin

Bunu bana yaklaşık 8 ay önce yaptılar, kazançlar 1000 doları geçince panel erişimini kestiler, 3 kanaldan birini attılar 2 tanesiniatmadılar ve panel erişimi de yoktu.Çare olarak tüm videoları sildim o şekilde attılar partneden.

http://www.ytpara.com/partner-networkleri/101080-scalelab-dolandiricidir-uzak-durun.html

Bu konuyu açtım birçok kişi aynı sorunu yaşadı ama insanlar bile bile kanal bağlamaya devam etti.

Partnerin bağlantısını kessem sonra bütün videoları gizliye alsam atar mı beni
1241 Video var kanalda ve 102 abonem var günlük 15000 izleme alıyor bu kadar emeği silip atamam :(

Partnerin bağlantısını kessem sonra bütün videoları gizliye alsam atar mı beni
1241 Video var kanalda ve 102 abonem var günlük 15000 izleme alıyor bu kadar emeği silip atamam :(

Gizliye de alabilirsin ama şunu bil ki Gizliye almakla silmek arasında bir fark yok 10 gün gizlide kaldığında videolar artık hit almaz.

Partnerin bağlantısını kesme işlemini yaptık bakalım yeni çıkan zamazingo doğrumu. İstediğimizde partnerden çıkabiliyormuyuz.

Partnerin bağlantısını kesme işlemini yaptık bakalım yeni çıkan zamazingo doğrumu. İstediğimizde partnerden çıkabiliyormuyuz.

bu yola başvurmuşlarsa ve kanalın güzel kazanç elde ediyorsa asla seni atmazlar diye düşünüyorum

Ben deneyeceğim bu akşam bağlantısını kesmeyi

Şöyle bir yazı var. Erişim, 23 Oca 2017 veya öncesinde kaldırılacak. Kaldırma isteğini iptal et

bende kestim

Scale Lab Affiliate hesabınıza erişebilir ve ödemelerinizi yönetebilir
Yetki verilme tarihi: 6 Oca 2017 (17 saat önce)
Erişim, 6 Şub 2017 veya öncesinde kaldırılacak. Kaldırma isteğini iptal et

ben 2 kanalım için aynı talebi yaptım,reddettiler.aynı talebi mndeki kanallarım için yaptım,onlarda reddetti.öyle bişey gerçekten var mı bilmiyorum ama varsada şuan uygulanmadıgı apaçık ortada.scalelabdakini tam hatırlamıyorum ama mesela mndeki kanalın girişinin üzerinden 2 yıldan fazla zaman geçmiş,adamlar atmıyor :)

[/COLOR]
ben 2 kanalım için aynı talebi yaptım,reddettiler.aynı talebi mndeki kanallarım için yaptım,onlarda reddetti.öyle bişey gerçekten var mı bilmiyorum ama varsada şuan uygulanmadıgı apaçık ortada.scalelabdakini tam hatırlamıyorum ama mesela mndeki kanalın girişinin üzerinden 2 yıldan fazla zaman geçmiş,adamlar atmıyor :)

Geçmişte genelde red oluyordu evet. Ben şu son söylenen gelişmelerden sonra ne olacağını merak ettiğim için birde bugda kaldı sanırım dashboard'a giriş yapılamıyor. çıkış yapmak istedik bakalım ne olacak. Sonucu buradan yazarım. İnş istediğimiz zaman partnerden çıkabiliyoruzdur.

[/COLOR]

Geçmişte genelde red oluyordu evet. Ben şu son söylenen gelişmelerden sonra ne olacağını merak ettiğim için birde bugda kaldı sanırım dashboard'a giriş yapılamıyor. çıkış yapmak istedik bakalım ne olacak. Sonucu buradan yazarım. İnş istediğimiz zaman partnerden çıkabiliyoruzdur.

benim bahsettigim eski degil hocam,son 15 günde yapılan onlarca çıkma talebim var bu partnerlerden.1 kanalım dahi çıkabilmiş degil.

Yapma yaa:) Ozaman başka kombinasyonlar deneyelim.

tam sayıyı hatırlamıyorum şimdi ama scalelabda 4-5 kanalım var hocam.aylardır çıkarmaya çalışıyorum bırakmıyorlar.kanalların hangisine girsem mesela içerde para oldugunu,ödeme almam gerektigini görüyorum.fakat 5 kanal varsa bu ay mesela 2sini ödüyorlar,gelecek ay diger 3ünden 1-2sini ödüyorlar.yani içerde her kanalın 200er $ı var diyelim,bunu direkt hakettigi ayda göndermiyorlar.bi kanalda en son 400$ vardı,geçen baktım bi para gelmiş dedim heralde odur.bi baktımki gelen 60$ bişey.içinde 400$ olandan son 2 ayda para almadım.ondan önceded ne zaman aldım şuan hatırlamıyorum :)

mndede bi kanalım var,mnin kendi panelinden bakıyorum ve günlük 1-1,5$ kazanıyor.peki ay sonunda toplam elime geçen ne kadar sence?bana 5$ veriyor :) kanalın 1 haftalık parası dahi degil gönderdigi.2,5 yıldır mnye baglı bu kanal.en az 7-8 defa çıkma talebinde bulundum yakın zamanda.görür görmez hemen iptal ediyorlar talebimi,reddediyorlar.

ne güzel iş valla,ben olsam bende bırakmam bu kanalları.parayı kazanmamız yetmiyor,inşallah üstüne yatmazda öderler diyoruz.

tam sayıyı hatırlamıyorum şimdi ama scalelabda 4-5 kanalım var hocam.aylardır çıkarmaya çalışıyorum bırakmıyorlar.kanalların hangisine girsem mesela içerde para oldugunu,ödeme almam gerektigini görüyorum.fakat 5 kanal varsa bu ay mesela 2sini ödüyorlar,gelecek ay diger 3ünden 1-2sini ödüyorlar.yani içerde her kanalın 200er $ı var diyelim,bunu direkt hakettigi ayda göndermiyorlar.bi kanalda en son 400$ vardı,geçen baktım bi para gelmiş dedim heralde odur.bi baktımki gelen 60$ bişey.içinde 400$ olandan son 2 ayda para almadım.ondan önceded ne zaman aldım şuan hatırlamıyorum :)

mndede bi kanalım var,mnin kendi panelinden bakıyorum ve günlük 1-1,5$ kazanıyor.peki ay sonunda toplam elime geçen ne kadar sence?bana 5$ veriyor :) kanalın 1 haftalık parası dahi degil gönderdigi.2,5 yıldır mnye baglı bu kanal.en az 7-8 defa çıkma talebinde bulundum yakın zamanda.görür görmez hemen iptal ediyorlar talebimi,reddediyorlar.

ne güzel iş valla,ben olsam bende bırakmam bu kanalları.parayı kazanmamız yetmiyor,inşallah üstüne yatmazda öderler diyoruz.

Silerim kanalı üstad:) Gizle bence ben gizledim g+ sını sildim. Bakalım sonuç ne olacak atmazsa kendide kazanamaz. Ya Silerim kanalı veya Atarım kanal hurdalığında durur kanal gizli:)

Edit: Şimdi baktım başka bir partner firmasıda aynı hatayı veriyor. Bunun partnerler alakası yok.
my.............com sayfası çalışmıyor
my.............com sizi çok fazla kez yönlendirdi.
ERR_TOO_MANY_REDIRECTS

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri